Jump to content

Покрет Наши приступио радикалском изборном блоку, позване и Двери

Оцени ову тему

Candy Butcher

Препоручена порука

Te "otačastvene" grupe vode uglavnom neki jeretici, rasčinjeni popovi i monasi i ostali kvazi duhovnici, to bi bila sramota i šamar demokratskoj Srbiji ako se oni dokopaju vlasti. 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

То вам је стварно грозна успоредба и не знам откуд вам таква асоцијација.

Хитлер који је ојадио и упепелио толико народа, да буде као и наши браћа Срби из споменутих странака...

Ја не живим у Србији и не припадам нити једној странци, само износим своје утиске, о свему шта видим и прочитам.

Da, covek danas moze da se informise iz razlicitih medija, ali svako od nas bira jedan pravac pa onda

kao ti ovde i ne zna tacno o kome govori, pise.

Uospte ta usporedba nije pogresna.

Bilo je i kod "nasih" Srba i ubica, fasistickih stranaka, lopina, kriminalaca, zelenasa, mafijasa,

a kako znamo , mi sto malo bolje poznajuemo prilike u Srbiji, ima ih i danas.

Подели на овим сајтовима

Te "otačastvene" grupe vode uglavnom neki jeretici, rasčinjeni popovi i monasi i ostali kvazi duhovnici, to bi bila sramota i šamar demokratskoj Srbiji ako se oni dokopaju vlasti. 

А која је то демократска Србија???

Не бих рекла, да су расчињени попови и монаси, у отачаственим групама. Немате право кад тако говорите.

Здњих 14 год. су ваше демоктаре биле на власти и цела соц. партија добивала ордења кода су градили Цркве...

и сад сте сви кренули на нејаку опозицију. некако ми се чини нелогично, штавише злонамјерно.

Можда се Србија подигне са тим патриотским снагама, и засија, ја се искрено надам, да ће победити правда и једнакост.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Само нам још фашисти фале у парламенту, недо Бог да ови прођу цензус. http://www.pravda.rs/2014/02/07/pokret-nasi-pristupio-radikalskom-izbornom-bloku-pozvane-i-dveri/

Da pogađam kakav im je politički i ekonomski program izlaska iz krize: sve što nam se dešava je istorijska nepravda i zavera, vojni savez sa Rusijom, povratak pravim vrednostima, sprečavanje propagande homoseksualizma, Kosovo je Srbija...

:)))

Подели на овим сајтовима

Само нам још фашисти фале у парламенту, недо Бог да ови прођу цензус. http://www.pravda.rs/2014/02/07/pokret-nasi-pristupio-radikalskom-izbornom-bloku-pozvane-i-dveri/

Твоја изјава је фашистичка. 

Подели на овим сајтовима

istorijska nepravda i zavera, vojni savez sa Rusijom, povratak pravim vrednostima, sprečavanje propagande homoseksualizma, Kosovo je Srbija
od ovoga cemo da živimo ko u švicarskoj :D 

Подели на овим сајтовима

Da, covek danas moze da se informise iz razlicitih medija, ali svako od nas bira jedan pravac pa onda

kao ti ovde i ne zna tacno o kome govori, pise.

Uospte ta usporedba nije pogresna.

Bilo je i kod "nasih" Srba i ubica, fasistickih stranaka, lopina, kriminalaca, zelenasa, mafijasa,

a kako znamo , mi sto malo bolje poznajuemo prilike u Srbiji, ima ih i danas.

Не бих рекла, 

ако кренте са тим аршинима да делите правду, логично је онда питанње.

Зар нисте све убице и касапине предали Хагу??

Или они којима суде у Хагу то нису???

Зашто Војислава Шешеља држе толико дуго без пресуде? И нико из Србије прстом да мрдне..

Видите, ја би тражила то питање да се потеегне, да имам имало утицаја у Србији, па макар с ене слагала са њим.

Једноставно зато што је србин, и што није злодело учинио.

Ал очито свима паше д аје он тамо.

Погледајте само како хрвати бране своје, и то вам с есвима чини логично.

Бране оне који су не индиректно него директоно убијали и касапили..

а шешељу суде због вербалног деликта.

Подели на овим сајтовима

Не бих рекла, да су расчињени попови и монаси, у отачаственим групама. Немате право кад тако говорите.

Здњих 14 год. су ваше демоктаре биле на власти и цела соц. партија добивала ордења кода су градили Цркве...

и сад сте сви кренули на нејаку опозицију. некако ми се чини нелогично, штавише злонамјерно.

Можда се Србија подигне са тим патриотским снагама, и засија, ја се искрено надам, да ће победити правда и једнакост.

Prijatelju na ovoj zemlji nema pravde i jednakosti i nece je ni biti. Najbolje sto mozemo da ocekujemo je da drzava uspostavi takav sistem koji ce teziti ka tome u najvecoj mogucoj meri. A samo da znas da Obraz i Nasi su vliki ljubitelji monaha Artemija i oni koji ga podrzavajau U Dverima su cak neki , kao npr. Vlada Dimitrijevic, koji drze sajt koji podupire sve moguce ekstrmizme u Crkvi.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

То исто кажу и сви либерални попови, духовници и политичари који подржавају ватиканску религију, која је била фабрика фашиста и западну демократију. То је заиста срамота и шамар Православној Србији.

Подели на овим сајтовима

То исто кажу и сви либерални попови, духовници и политичари који подржавају ватиканску религију, која је била фабрика фашиста и западну демократију. То је заиста срамота и шамар Православној Србији.

Sto se pijatelju i ne potpises kao sledbenik Artemijeve sekte? :.mislise.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Demokratska Srbija je Srbija za koju se borimo (sloboda i prava građana), inače obraz je pod kapom Žarka Gavrlovica inace rascinjenog popa(dajem samo primer). Ja imam pravo tako da govorim jer ovo je slobodna zemlja i svako ima pravo glasa, ako lažem demantuj.Nedao Bog da se dižemo tim "PATRIOTSKIM SNAGAMA" jer sigurno necemo zasijati nego potonuti u jos veci mrak, oni nisu za jednakost čim izdvajaju određene grupe ljudi iz drustva. 

Подели на овим сајтовима

lepa ti je ta profilna slika, to sto ti zoves "ikona" gde "svetac" gazi čoveka. Koja je to vatikanska religija? Vidim ja da je jos ziva AR(tem)IJEVA sekta.

Подели на овим сајтовима

Већи шамар је Србија добила када су "демократе" дошле на власт и када је покрадено на милијарде долара од овог нашег народа. Више уплива криминала није било никада, с тим што су неки криминалци обукли рукавице па не изгледају онако опасно као што је било 90-тих. Ове демократе што су урадиле, то није ни онај несретни Милошевић (не причам о рату).

А и одакле толика опасност од Шешеља, када он већ 11 година проводи у затвору?

Искрено, баш ме брига и за једне и за друге, јер су сви исти, али причати о неком страху од "фашиста" или како год већ их називали и прписивати им све и свашта је више него смешно.

Јесте Шешељ је све поубијао, Шешељ је одговоран за све, Шешељ ће да нас врати у 90-те, Шешељ ће ово, Шешељ ће оно.

Што се тако не пљује спс, који је био узрок свега од 90-тих ка вамо, што се не пљује снс који је био са тим Шешељем и који су исто изговарали као и он, као и многи други.

И за крај питање, шта нам је то ова "демократија" донела?

Шешељ долази! :bleh:

Видите, брате,

Ја нисам залуђена са шешељем, али размишљам као и ви.

Која опсаност је од човјека који страда на правди Бога, толике године, којега убијају у хашком казамату...

Дал с еико сетио, барем једне молитве, да је упути за здравље страдалнику Воји?

Ја још не наиђе, да је ико јавно рекао, ајте браћо и сестре Православци, помолимо с еза раба Божија Воју,

да му Бог да снаге и здравља духовног и тјелесног да издржи тортуру.

А његов бивши партијски друг попут бетмена спасава дечицу.

Ја некако све то не разумијем.

Зар је свака самилост нестала у несретних србаља.

Да се све ради за епп рекламу.

Постоји ли нешто дубље од рекламе, нешто што с ене продаје.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...