Ненад Р. Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ја сам по овом питању уздржан . Не треба да се " затворимо у зидине " али са друге стране тај дијалог носи и опасности ако не будемо јако опрезни . emilija, Жика, horatio and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 samo kukavice beže šta nije u redu ? Nisam kukavica i ne bezim, samo gledam ono sto mi na korist ide, a sklanjam se od onog sto mi ne koristi. Ovde sam na sajtu clan tek nekoliko dana i evo ovako javno da napisem sta meni nije u redu: 1. Krenucu od najsvezijeg: upravo ovo Vase sto ste pre par minuta napisali da cete staviti poruke na odobravanje osobi koja iznosi izjavu u pravcu cuvanja nase pravoslavne vere i drzanja ljudi na pravom putu; 2. Postojanje tema koje reklamiraju ekumenizam; 3. Postojanje tema koje reklamiraju seks; 4. Pristup privatnim porukama od strane administratora sajta; 5. Dopustanje nedovoljno upucenim ljudima da autoritativno iznose neistinite cinjenice o pojedinim ljudima npr. o dr Miroljubu Petrovicu; 6. Dopustanje razgovora koji sablaznjuju ljude; 7. Postojanje tema o Titu; 8. Upravo svim ovim dopustanjem od strane administratora isti postizu vodjenje sajta u smeru koji njima odgovara (kao i sto ste pokazali Vasim upozorenjem o stavljanju poruka na odobravanje osobi koja iznosi nesto sto ide u prilog istinskoj veri); Ovo je onako na brzinu navedeno, jer nisam dovoljno dugo provela ovde. Inace, zelim samo da napisem i to da me mnogo obradovalo postojanje ovakvog sajta, odnosno zamisli o njemu, prosle nedelje kada sam prvi put videla link istog i veoma sam bila srecna sto sam clan. Натан, *Blue*, Срђан(Православац) and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Slazem se, neki od tih su naprimer sajt - borba za veru, miroljub petrovic i njima slichni. O pravosljavlju ucim od vladika i teologa. Vladika i teologa koje vasa ekipa proziva. Doduse, neki od njih su za pojedine clanove ovde "upitnih i nepravoslavnih pogleda'" Citam teologe, koji govore meni razumljivijim jezikom, nema potrebe da glumim neku teolosku velicinu i dajem sebi za slobodu da citam svete oce i da ih tumacim ih sa mojim plitkim teoloskim znanjem. Brate, oprosti ali nisu danasnji teolozi mudriji od Svetih Otaca. Citajuci Svete Oce, stices dubinu vere. Руси долазе, Volim_Sina_Bozjeg, Orion and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ma nema toga sestro u našoj glavi pa ni tvojoj ima samo ovde na sjatu. Tu se nekako zalepi a u glavi toga nema. i miroslav petrović je isto zalepljen na sajtu hvala Bogu jer ga u mojoj glavi vidiš nema... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 7. Postojanje tema o Titu; Мислим да је ова тачка пресудна у изношењу разлога за незадовољство. Милан Ракић, feeble, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Brate, oprosti ali nisu danasnji teolozi mudriji od Svetih Otaca. Citajuci Svete Oce, stices dubinu vere. Sestro, nisi me razumela. Ne kazem da su sveti oci manje mudri od teologa, vec da smo mi manje mudri. Ovde N.Petrovic slobodno tumaci sta je koji sveti otac hteo reci, i sta je od tog teksta dogma(sustina pravoslavlja) a sta je misljenje svetog oca. Ja se pak ne usudujujem da tumacim sta su sveti oci hteli reci, niti da izdvojim ono sto je sustina nase vere - a ono to je njihovo misljenje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Vase sto ste pre par minuta napisali da cete staviti poruke na odobravanje osobi koja iznosi izjavu u pravcu cuvanja nase pravoslavne vere i drzanja ljudi na pravom putu; Видиш да не постоји демократија,кад није повољи онда га удави,оклеветај итд. Orion је реаговао/ла на ово 1 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Мислим да је ова тачка пресудна у изношењу разлога за незадовољство. NIje presudna, ali nije mesto ovakvoj temi na sajtu sa ovakvim nazivom. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nisam kukavica i ne bezim, samo gledam ono sto mi na korist ide, a sklanjam se od onog sto mi ne koristi. Ovde sam na sajtu clan tek nekoliko dana i evo ovako javno da napisem sta meni nije u redu: 1. Krenucu od najsvezijeg: upravo ovo Vase sto ste pre par minuta napisali da cete staviti poruke na odobravanje osobi koja iznosi izjavu u pravcu cuvanja nase pravoslavne vere i drzanja ljudi na pravom putu; 2. Postojanje tema koje reklamiraju ekumenizam; 3. Postojanje tema koje reklamiraju seks; 4. Pristup privatnim porukama od strane administratora sajta; 5. Dopustanje nedovoljno upucenim ljudima da autoritativno iznose neistinite cinjenice o pojedinim ljudima npr. o dr Miroljubu Petrovicu; 6. Dopustanje razgovora koji sablaznjuju ljude; 7. Postojanje tema o Titu; 8. Upravo svim ovim dopustanjem od strane administratora isti postizu vodjenje sajta u smeru koji njima odgovara (kao i sto ste pokazali Vasim upozorenjem o stavljanju poruka na odobravanje osobi koja iznosi nesto sto ide u prilog istinskoj veri); Ovo je onako na brzinu navedeno, jer nisam dovoljno dugo provela ovde. Inace, zelim samo da napisem i to da me mnogo obradovalo postojanje ovakvog sajta, odnosno zamisli o njemu, prosle nedelje kada sam prvi put videla link istog i veoma sam bila srecna sto sam clan. Obzirom da ste tek par dana na sajtu, mislim da treba da pitate a ne da donosite zaključke Prvo, N.Petrović nije ovde od juče, njegovo pisanje je večeras kulminiralo nakon dugog perioda pa je delimično banovan. Ne pšostojimsamo teme o ekumenizmu, postoji čitav podforum na kojem je bio vrlo razvijen dijalog sa insolavnima i muslimanima, možete čitati ako vas interesuje Seks takodje ne reklamiramo, već pričamo o njemu sa stanovišta pravoslavnog hrišćanstva isto kao što pričamo o hrani i sl. Odakle vam ideja da administracija ima pristup privatnim porukama? Na sajtu se priča o svemu, uvek je tako bilo, takva je politika sajta pa se priča i o miroljubu i argumentovano se pobijaju njegove tvrdnje, kao i svakog drugog. Sablažnjivi razgovori postoje jer pismo kaže da je potrebno da sablazni dodju. N.Pertović sigurno nije neko ko priča o istinskoj veri, a svoju "istinu" može da priča nekom drugom, ovde imamo i ugledne teologe DankaM and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Видиш да не постоји демократија,кад није повољи онда га удави,оклеветај итд. Buraaz, ona brani sektasa Miroljuba Petrovica... mislim da iz toga treba da ti budu jasne neke stvari. Taj petrovic je pricao da je pravoslavna liturgija prizivanje demona, pa ti vidi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 NIje presudna, ali nije mesto ovakvoj temi na sajtu sa ovakvim nazivom. Ja kad sam čuo da ima viceva i smeha na pravoslavnom sajtu našemu, ja sam otrčao kod duhovnika i tražio da mi odredi fizički najteža poslušanja jer nedolično je smeh i pravoslavlje uklopiti. Eo miroljub petrović nikako da izadje iz moje glave još se smejem kao blesav od kad sam ga prvi put pročitao... Moraću neku težu kaznu da si nametnem. Naravno ako duhovnik aminuje. PS. jedva sam ga ubedio da čips nije djavoljeva rabota već običan krompir. ИгорМ, Милан Ракић, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Nisam kukavica i ne bezim, samo gledam ono sto mi na korist ide, a sklanjam se od onog sto mi ne koristi. Ovde sam na sajtu clan tek nekoliko dana i evo ovako javno da napisem sta meni nije u redu: 1. Krenucu od najsvezijeg: upravo ovo Vase sto ste pre par minuta napisali da cete staviti poruke na odobravanje osobi koja iznosi izjavu u pravcu cuvanja nase pravoslavne vere i drzanja ljudi na pravom putu; 2. Postojanje tema koje reklamiraju ekumenizam; 3. Postojanje tema koje reklamiraju seks; 4. Pristup privatnim porukama od strane administratora sajta; 5. Dopustanje nedovoljno upucenim ljudima da autoritativno iznose neistinite cinjenice o pojedinim ljudima npr. o dr Miroljubu Petrovicu; 6. Dopustanje razgovora koji sablaznjuju ljude; 7. Postojanje tema o Titu; 8. Upravo svim ovim dopustanjem od strane administratora isti postizu vodjenje sajta u smeru koji njima odgovara (kao i sto ste pokazali Vasim upozorenjem o stavljanju poruka na odobravanje osobi koja iznosi nesto sto ide u prilog istinskoj veri); Ovo je onako na brzinu navedeno, jer nisam dovoljno dugo provela ovde. Inace, zelim samo da napisem i to da me mnogo obradovalo postojanje ovakvog sajta, odnosno zamisli o njemu, prosle nedelje kada sam prvi put videla link istog i veoma sam bila srecna sto sam clan. Ih, nisi ti videla šta sve ima u zoni sumraka, ako su ti ovo problematične teme... feeble, Милан Ракић, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Sablažnjivi razgovori postoje jer pismo kaže da je potrebno da sablazni dodju. Malo mi je cudno sto ovo cesto pominjes. Bi li trebalo onda da malo forsiramo sablazni jer treba da dodju? Ili da se vodimo onim: "Tesko onome koji sablazni jednog od ovih malih"? emilija, Руси долазе, *Blue* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Ja kad sam čuo da ima viceva i smeha na pravoslavnom sajtu našemu, ja sam otrčao kod duhovnika i tražio da mi odredi fizički najteža poslušanja jer nedolično je smeh i pravoslavlje uklopiti. Eo miroljub petrović nikako da izadje iz moje glave još se smejem kao blesav od kad sam ga prvi put pročitao... Moraću neku težu kaznu da si nametnem. Naravno ako duhovnik aminuje. PS. jedva sam ga ubedio da čips nije djavoljeva rabota već običan krompir. Volim_Sina_Bozjeg and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Samo se ti smej a ja sam iscrpljen Милан Ракић, GeniusAtWork, ИгорМ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука