Александар Милојков Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Папине голубове мира које је пуштао за мир у Украјини изненада су напале вране и галебови. Права библијска слика божанске интервенције (знака), рекло би се: Фотографије преузете са сајта где можете прочитати о догађају: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2546218/Birds-released-Vatican-gesture-peace-immediately-attacked-vicious-seagull-crow.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Mracna varijanta: RKC je otpadnicka crkva koju vodi sin djavola, nepogresivi vatikanski gordeljivac - papa. Bog nece rimskog papu, i njegov golub mira su napale druge ptice kao Boziji znak sta Bog misli o RKC. Dakle ovo je simbol propasti RKC. Svetla varijanta: RKC je apostolskog nasledja, svetionik vjere i jevandjelskog sirenja i propovjedi. Bog voli RKC, a onog kog voli tog Bog i kara. Bijeli golub mira je simbol cistote RKC i ptice koje su ih napale su vrana - simbol djavolskog duhovnog sveta, i galeb - simbol sveta van RKC koji udruzeno stalno napadaju Crkvu. Dakle ovo je simbol pravednosti RKC. I jedni i drugi, rimokatolicki ziloti, i pravoslavni ziloti imaju razloga da se raduju ovoj sceni. Samo je stvar sto nista od toga nema veze sa Bogom i znakovima. cloudking, DankaM, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 A mozda je znak da nece biti mira u Ukrajini. Papa i dobri ljudi mirotvorci traze mir, ali zlotvori ne daju. Срђан Шијакињић and Natalija28 је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 A da je možda znak da Vatikan, recimo, igra dvostruku igru.. ? Ili neznaju oni to tako da rade... a smo mi zli kada nam tako nešto pada na pamet .. ili recimo Hrvatska i ''HercegBosna'' nemaju nikakve veze sa Ukrajinom, sa tačke gledišta Vatikana... Sigurno je nešto prekrasno, a mi nekrofilskog mentaliteta i svesti odmah vidimo sve naopako Драшко and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 А оно да ништа случајно не бива и све се по Промислу догађа? Него, нама је увек лакше да осуђујемо или глорификујемо него да пазимо и молимо се. Имамо и ми ватру у Прохору Пчињском (једини мироточиви светитељ тренутно код нас), мећаву у Војводини (овде у Ужицу ни дашак ветра да отера смог, а вода малкице токсична)... "Милости хоћу, а не жртве". nana, Иван Ивковић, Trifke and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Имамо и ми ватру у Прохору Пчињском (једини мироточиви светитељ тренутно код нас), мећаву у Војводини (овде у Ужицу ни дашак ветра да отера смог, а вода малкице токсична). Мећава је већ објашњена (само за подручје Фекетића) овде RYLAH, kartonsiti and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Мећава је већ објашњена (само за подручје Фекетића) овде Genijalno. Samo za podrucije Feketica, za podrucije Vrbasa, Novog Zednika, Zmajeva ili Malog Idjosa nisu objasnili. sHa_sarcasticlol Dalibor984 and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 A da nije to što galebovi i vrane 'oće da napadnu goluba kao manju pticu? cloudking, Николa, verum est in beer and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Вране старокалендарке Неко упозорење јесте. Или је ВатиКан умешан у дешавања у Украјни (као у Екс СФРЈ) па и птицама на грани дојадиле двоструке игре, или Бог упозорава да мира неће бити јер ће га "очерупати" и ометати зли људи. Или су просто орлови из обезбеђења ВатиКана попустили. Или је нешто четврто у питању, видећемо. Мада ми не слути на добро http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 И ју и ју! Цццц... Страшно! Ужасно! Смак света! Хах, неки баш имају бујну машту. Што би рекао Ђорђе Чварков "Чоколино и машта могу свашта". Тешко да су иоле нормални људи средњег века веровали у овакве хокус покусе а не у 21. веку, лол! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Да сам имо неке паре, да ставим на црног, сигурно хендикеп био невероватан! ПУ! Сад опет морам да се млатим са овом трећом норвешком лигом ако оћу да имам да се напијем у суботу! Битно да Папа добије, а нас остале ко пита! Ко да моје дете не воли чоколаду! DankaM, Драшко, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Da li je nekad zabelezeno (bar u skorijih 20 godina) da se nekom papi ovako nesto desilo? Ako jeste, a nije imalo neko naknadno opravdanje (da je bilo upozorenje u pitanju), onda nista. Ako nije, onda svakako ima osnova za tvrdnje o nekoj opomeni, i onda mi ovo deluje nekako najrazumnije kao pretpostavka: Неко упозорење јесте. Или је ВатиКан умешан у дешавања у Украјини (као у Екс СФРЈ) па и птицама на грани дојадиле двоструке игре, или Бог упозорава да мира неће бити јер ће га "очерупати" и ометати зли људи. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 Kao što DankaM reče, ogladneli vrana i galeb, a ima ih u Rimu, posebno galebova koliko hoćeš. Jedna novinarka u italiji reče nešto povodom ovoga u stilu, da se i to može uzeti kao slika sveta u kome uvek neke vrane i galebovi (crne vrane kao vidljivo zlo i beli galebovi kao pritajeno zlo) vrebaju da raskomadaju mir i one malene, nezaštićene. Драшко and Николa је реаговао/ла на ово 2 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 А да нису они то мало исценирали, па да уплаше украјину како им се не пише добро по божијем промислу, а онда наступају они као заступници Божији али под условом да им се потпуно повинују итд....како то већ иде..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 4, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2014 А да нису они то мало исценирали, па да уплаше украјину како им се не пише добро по божијем промислу, а онда наступају они као заступници Божији али под условом да им се потпуно повинују итд....како то већ иде..... Ово сам и ја помислио само ја да сам папа пустио бих једно стотину тих врана и галебова на јадне голубе да се добро потресу Руси и русофилски Украјинци. Ма дај бре... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука