Драгана Милошевић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Шта је са нама? Охладнела срца, и то је то, примичемо се крају па су и људи генерално гледано гори. Само трпљење спашава. Ненад Р., DYNABLASTER, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Уопштено и најкраће - заражени смо грехом. Симптоми су врло разноврсни, између осталог и то што си поменуо. У вечни живот или вечно страдање. Davno nisam na ovom forumu procitao ovako jak odgovor. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 I ja se cesto to zapitam sta se to desava sa nama ljudi, niko vise ne ceni dobrotu i ljudskost jednostavno sve se gleda kroz materijalno i nazalost ko ce koga da za..be, nazalost tako je i toga je sve vise jednostavno vise niko nikome neveruje. Nina 777 and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Не обраћа се пажња на добре ствари а обраћа се пажња на лоше ствари , Често су далеко активније теме где се пише о лошим стварима . Тања1, Драган Мирило, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ja mislim da je najveci problem u tome sto je glupost zavladala svetom. Danas je "in" biti glup i bahat. Evo,pogledajte javne licnosti,koje se ljudima namecu kao uzori,uglavnom su to glupi i umisljeni ljudi. Ali opet,nije sve tako crno.Ima i mladih ljudi,koji se sve vise razocaravaju u materijalizam i ceznu za drugom licnoscu.Mozda su u manjini ali ipak nesto obecavaju. Ljubić Nenad Šone је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Не обраћа се пажња на добре ствари а обраћа се пажња на лоше ствари , Често су далеко активније теме где се пише о лошим стварима . То најчешће има проблема са превише беса, страха, туге, љубоморе, стреса, под притиском јаких изазова, губитак најближих, губитак посла, итд. Када лоше теме постану далеко активније и моћне то је зато што људи не могу да функционишу на задовољавајући начин у свом животу и у односу са другим људима. Ипак, потребне су и теме о лошим стварима, али само оне сирове да не би постали депресивни и несрећни...свако понављање је досадан језик. Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Bes...al bes od imanja svega i previse za zivot,stanovi,kola,novac..danas je ljudima sve dostupno vecini,i cim nesto zafali bes krece...a na manjinu koja nema sve to,i ne obracaju paznju,a ti koji nemaju ne besne,i srecniji su i zadovljniji i veseliji Иван Ивковић, Драган Мирило, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Bes...al bes od imanja svega i previse za zivot,stanovi,kola,novac..danas je ljudima sve dostupno vecini,i cim nesto zafali bes krece...a na manjinu koja nema sve to,i ne obracaju paznju,a ti koji nemaju ne besne,i srecniji su i zadovljniji i veseliji Па не бих се сложила са тобом, већина је која нема све то, и нису сви бесни који имају станове, кола, новац, а знам и који немају све то да, бесне што немају, незадовољне и несрећне. Све је релативно. Чешће су незадовољнији они што немају. Јефимија Крунић and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Па не бих се сложила са тобом, већина је која нема све то, и нису сви бесни који имају станове, кола, новац, а знам и који немају све то да, бесне што немају, незадовољне и несрећне. Све је релативно. Чешће су незадовољнији они што немају. Beograd je grad u Istocnoj Evropi,sa najvise automobila,nismo u Eu,plate znamo kakve su,koliko kosta benzin,registracija i sve propratno za auto.A OVDE SE SVI VOZE!!I I PO JEDNA OSOBA U KOLIMA!!Krenimo od toga..ovde je auto i dalje LUKSUZ,a ne POTREBA!! Crnokosa, Никола Поповић, Драган Мирило and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Чешће су незадовољнији они што немају.Ja bih rekla da je obrnuto. Obicno oni koji nemaju cute a ovim drugima sve nesto fali i nikad nije dosta. Maja Trifunovic, Драган Мирило, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Beograd je grad u Istocnoj Evropi,sa najvise automobila,nismo u Eu,plate znamo kakve su,koliko kosta benzin,registracija i sve propratno za auto.A OVDE SE SVI VOZE!!I I PO JEDNA OSOBA U KOLIMA!!Krenimo od toga..ovde je auto i dalje LUKSUZ,a ne POTREBA!! Недавно сам слушао једно излагање на сличну тему. Закључак је био да је најбоље вршити просвећивање и покретање активности на нивоу парохија. Ово би подразумевало појачано активирање црквених одбора, те организовање хуманитарних акција на локалном нивоу, одређивање термина за редовна окупљања на недељном или бар месечном нивоу на којима би се сва пажња посвећивала духовним питањима. Што је сасуд чистији унутра бићечистији и споља... Негде то све већ постоји али сигуран сам да у већини парохија тога нема, посебно у сеоским срединама. Maja Trifunovic and Драган Мирило је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ја се не бих сложио да је све тако црно, треба ствари гледати и са ведрије стране, ето мени је данас кумче било у посети и лепо смо беседили. Међуљудске односе треба градити није то нешто што се само по себи подразумева. Ја у својој близини имам људе који су се у животу много напатили али су још увек расположени и имају ведрине. Ево чујем да у један оближњи град долазе двије Албанке пошто девојке из истог не могу или не желе да да се баве сточарством (мада и њих ја разумем тежак је то живот а ми смо постали много нежни). А добро смо ми и сити колико мало радимо. Ваљда неки још увек мисле да "мана" пада са неба. Колико видим само нам киша пада у изобиљу, али и то је добро, бар нећемо бити жедни feeble, DYNABLASTER, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Problem je sto smo se stvarno otudjili, bar se meni tako cini. Hrabri me ovo sto Deki kaze, nadam se da ce nove generacije popraviti nesto Ali opet,nije sve tako crno.Ima i mladih ljudi,koji se sve vise razocaravaju u materijalizam i ceznu za drugom licnoscu.Mozda su u manjini ali ipak nesto obecavaju. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ja mislim da je najveci problem u tome sto je glupost zavladala svetom. Danas je "in" biti glup i bahat. Evo,pogledajte javne licnosti,koje se ljudima namecu kao uzori,uglavnom su to glupi i umisljeni ljudi. Ali opet,nije sve tako crno.Ima i mladih ljudi,koji se sve vise razocaravaju u materijalizam i ceznu za drugom licnoscu.Mozda su u manjini ali ipak nesto obecavaju. Danas je in biti pametan,prodati svoje znanje,postati uticajan i moćan,bogat i slavan,putovati svetom i praviti se važan,nositi dijamantski prsten...sa druge strane stoji tvoja priča...glupi i bahati,javne ličnosti,oni koji bi to želeli da budu a nisu...i ukratko svi su usamljeni i nemaju mir. Nije sve tako crno,a nije sve ni tako belo. Šta će biti sa planetom,nemam pojma. Životna sredina je mnogo zagadjena i nikad se nećemo dekontaminirati. Na svu sreću još uvek ima ljudi koji hodaju zemljom,a drže se Neba. Иван Ивковић, Драган Мирило, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Evoluiramo. Trenutno smo u fazi opste kretenizacije i besmisla. Sanja Т., Ayla and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука