Зосима Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 По себи ,тј лично,могу рећи да се сам својевољно све више изолујем од људи, јер ми из неког разлога то више прија,мада сам био познат по томе да сам имао велико друштво,доста пријатеља ... Ваљда то иде са годинама,поготово ако си самац,мада човек може бити самац и у браку,како она серија... Шта знам,хеви је овај живот, наш однос са људима ,тј ближњима тражи од нас 100% енергије и злагања да тај однос личи на нешто што доликује хришћанину,али обично ту најчешће падамо,па ко велим боље се склонити... feeble, Дуња, Иван Ивковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 ...JA I DALJE VOLIM CEO SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET... VOLIM... VOLIM... VOLIM KAD OD LIPE ZAMIRISE CVEEEEEEEEEEEEEEET... NikoNarocito, DYNABLASTER, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Монах Арсеније (Јовановић) сабрат манастира Острог недавно је, са благословом Високопреосвећеног Митрополита Г. Амфилохија боравио у Шведској на позив једне групе боготражитеља. По повратку из Шведске монах Арсеније је са нама подијелио утиске које носи из ове земље а говрио је и о значају мисионарења за нашу Српску Православну Цркву. Аудио датотека на страници радија "Светигора": http://www.svetigora.com/node/13473. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Живот људи у свету је постао јако ужурбан и постаје све ужурбанији; сви беже, сви се боје да негде не закасне, да некога не затекну, да нешто не пропусте, да нешто пропусте да учине. Машине јуре по ваздуху, води и земљи, али не доносе срећу човечанству; насупрот, руше и оно мало среће што је још остало на земљи.У свет је ушла ђаволска ужурбаност. Тајну ове ужурбаности нам открива Реч Божија у 12. глави Апокалипсе: и чух снажан глас на небу како говори: сад наста спасење и сила и царство Бога нашега, и власт Христа Његовог, јер је збачен тужитељ наше браће који их оптуживаше пред нашим Богом дан и ноћ. И они га победише Јагњетовом крвљу и речју свога сведочанства, и не заволеше свој живот све до смрти. Зато се веселите небеса и ви који боравите на њима. Тешко земљи и мору, јер ђаво сиђе вама с великим гневом, знајући да има мало времена. (Откр. 12; 10-12)Чујте: ђаво је сишао на небо и на земљу са великим гњевом, знајући да има мало времена. Ето откуда ово незадрживо све брже окретање ствари, па чак и појмова у свету у вртлогу, ето откуда свеопшта ужурбаност и у техници и у животу – све необузданији бег људи и народа. св. Јован Шангајски читав текст на:http://podmaine.weebly.com/1/archives/04-2014/1.html Драгана Милошевић, Драган Мирило, Ненад Р. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ja bih rekla da je obrnuto. Obicno oni koji nemaju cute a ovim drugima sve nesto fali i nikad nije dosta. Људи који немају , најчешће су навикли на немаштину и они се задовољавају са много мањим стварима у односу на људе који су материално богати. Драгана Милошевић, Maja Trifunovic and Crnokosa је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Beograd je grad u Istocnoj Evropi,sa najvise automobila,nismo u Eu,plate znamo kakve su,koliko kosta benzin,registracija i sve propratno za auto.A OVDE SE SVI VOZE!!I I PO JEDNA OSOBA U KOLIMA!!Krenimo od toga..ovde je auto i dalje LUKSUZ,a ne POTREBA!! Београд је град у Јужној Европи, не знам да ли је град са највише аутомобила у односу на број становника и нема везе са тиме да ли је Србија у ЕУ или не, наравно има везе са платама и бензином али и са апсолутним човековим приоритетом. Аутомобил није луксуз, већ потреба, поготово ако се зна да је први аутомобил направљен 1886 (према подацима на нету). Ово је 21. век. Луксуз су путовања у космос. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Trifunovic Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Београд је град у Јужној Европи, не знам да ли је град са највише аутомобила у односу на број становника и нема везе са тиме да ли је Србија у ЕУ или не, наравно има везе са платама и бензином али и са апсолутним човековим приоритетом. Аутомобил није луксуз, већ потреба, поготово ако се зна да је први аутомобил направљен 1886 (према подацима на нету). Ово је 21. век. Луксуз су путовања у к Jugo istocnoj Evropi,i ima veze sa brojem stanovnika i ima veze dali je u EU,jer stanovnici Eu,vise koriste gradski prevoz od nas,a standard im je duplo veci,a mi ko drzava zivimo u 16.veku...zahvaljujuci svim politickim sistemima!A u kosmos..od mene srecan put!! Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Jugo istocnoj Evropi,i ima veze sa brojem stanovnika i ima veze dali je u EU,jer stanovnici Eu,vise koriste gradski prevoz od nas,a standard im je duplo veci,a mi ko drzava zivimo u 16.veku...zahvaljujuci svim politickim sistemima!A u kosmos..od mene srecan put!! У Јужној Европи. Југоисток само из историјских и културних разлога. Број аутомобила у једном граду (Београду) не зависи од ЕУ. ЕУ не користи више градски превоз од нас. Стандард јесте већи, а ми ко држава живимо у "16 веку" захваљујући себи самима. http://s12.postimg.org/gelmigen1/image.png Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 U prvi mah, lakše je pobeći od problema, pobeći od izazova ljubavi prema čoveku. Mada, taj beg donosi (u početku) prividno olakšanje i slobodu, kasnije dolazi lagano umiranje i bolno razdvajanje od "budućeg sebe". Prosto, čovek je za ljubav i radi ljubavi živ, a Bog je ljubav. Moje mišljenje... Лидија Миленковић, Иван Ивковић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ja bih rekla da je obrnuto. Obicno oni koji nemaju cute a ovim drugima sve nesto fali i nikad nije dosta. Они који ћуте немају компјутер и не смарају са лајковима. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 A gde je moje pitanje? Mi koji nemamo snalazimo se i cutimo Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Prsli smo! Prs, prs, prsotine! Prs, prs, prs na čelo pa razmisli podebelo Prs, prs, prs u d.. d... debelu knjigu s policu donju pa nauči nešto ko.. ko.. kolega Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 A gde je moje pitanje? Mi koji nemamo snalazimo se i cutimo Мислим да они који имају компјутер и пишу на форуму, не могу да кажу "ми који немамо". Подразумева да се има посао и плата...не бабина и дедина пензија, него лични доходак. Драган Мирило је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Ja rekoh snalazimo se... Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Ја реко да не мислим да "ћутиш" више од мене... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука