Golub Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Ако је ишта чудновато у вези овог подгоричкох храма, а то је да је високопреосвећени Митропилит Амфилохије уз Божију помоћ, у безбожночкој Црној Гори саградио овакав прелепи храм... бисер на Балкану! (НараФска ствар, да ће либерални поборници голооточког шефа Јова-Капе, да траже длаку у јајету... као што су, ономад, тренирали строгоћу по Голом отоку... вук длаку мења...) "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Valjda je ovo Milo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Оно што мене одушевљава заправо је са колико жара и строгоће атеисти чувају чистоту цркве и колико је висок њихов критеријум за припадање истој. И нисам саркастична. Милан Ракић and Walter је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Ако је ишта чудновато у вези овог подгоричкох храма, а то је да је високопреосвећени Митропилит Амфилохије уз Божију помоћ, у безбожночкој Црној Гори саградио овакав прелепи храм... бисер на Балкану! O čemu ti ovo govoriš, Golube? Na osnovu čega ta tvrdnja? Ne čini li ti se da si pretjerao? Golub, nana, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 O čemu ti ovo govoriš, Golube? Na osnovu čega ta tvrdnja? Ne čini li ti se da si pretjerao? Добро, претерао сам... признајем. Говорио сам на основу потоњих шест деценија црногорске (безбожничке) историје... па ме мало понело... Да има доста Божијег народа у Црној Горим, то показује и овај предивни храм. Слава Богу! Мада, нашем драгом Митрополиту није било лако, нити му је лако, нити ће му бити лако... али ово шта је он успео да направи, откако је Митрополит црногорско приморски, је право чудо на виделу! На многаја љета Владико Свети! Gordana ., Ayla , Walter and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Добро, претерао сам... признајем. Говорио сам на основу потоњих шест деценија црногорске (безбожничке) историје... па ме мало понело... I tada je bilo, dobri Golube, onih što su stradali braneći svoju vjeru. Zbog njih treba paziti šta govorimo. Golub је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Valjda je ovo Milo? Meni više liči na Lazu genija. Verzija bez brade i brkova... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 I tada je bilo, dobri Golube, onih što su stradali braneći svoju vjeru. Zbog njih treba paziti šta govorimo. Да. У праву си 100%. (Голуб ко голуб, често гукне ко да вране гракне... ) Трудићемо се убудуће... Ayla and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Изгледа да браћи Грцима смета што нема садашњег патријарха на фресци: http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/22017-2014-01-28-19-37-21 pa slušaju i čitaju ove naše novine , a ni su dobri poznavaoci crkvenih ličnosti iz prošlosti i sadašnjosti... Ovde se lepo sve vidi i na fresci je patrijarh Vartolomej, pa onda patrijarh Pavle, patr.Aleksej i onda tek arhiepiskop Hristodulos. Patrijarh Vartolomej je oslikan sa pana kamilavkom jeg tako najčešće i viđamo na fotografijama , te ga tako freskopisac i naslikao. To je i zbunilo neke zbunjujuće novinare! Pogledajte i sami sam taj redosled kako ko stoji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 30, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Нико oд политичара није на фрескама Саборног храма Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ko je onaj sa crvenom kravatom, poznat mi je nesto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука