Jump to content

За кога нећу гласати

Оцени ову тему

61 члановâ је гласало

1. 1. Нећу гласати за:

• СПС ПУПС ЈС
      1
    • ЛДП
      8
    • СНС
      12
    • ДС
      1
    • СРС
      2
    • ДСС
      1
    • ЛСВ
      0
    • УРС
      3
    • Двери
      5
    • Нећу уопште да гласам за било кога од ових
      28

Препоручена порука

...i današnji komentar sa B92 na temi o uklanjanju parodija Vučića sa youtube-a:

Kao visoko obrazovani Albanac podrzavam spasavanje naseg deteta. Trebalo je da se vrti celi dan taj snimak. Da se vidi kako ljubav moze da pobedi rat. I ja sam od tog dana zavoleo Vucica. I svi Albanci ga volu. A sto su mu se podsmevali, takvi ima i kod nas. Oni ne zele dobro nikomu.

Ziveo Vucic, vole te Albanci.

comment-android.gif (Redzep Redzepi, 4. februar 2014 12:15)

12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

...i današnji komentar sa B92 na temi o uklanjanju parodija Vučića sa youtube-a:

Kao visoko obrazovani Albanac podrzavam spasavanje naseg deteta. Trebalo je da se vrti celi dan taj snimak. Da se vidi kako ljubav moze da pobedi rat. I ja sam od tog dana zavoleo Vucica. I svi Albanci ga volu. A sto su mu se podsmevali, takvi ima i kod nas. Oni ne zele dobro nikomu.

Heheh, pa to su sve Vucicevi botovi sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Не верујем, мислим да су то искрени Албанци.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Не верујем, мислим да су то искрени Албанци.

Ma jok bre, taj je Albanac, kao sto je i onaj Hrvoje Hrvat:))

Подели на овим сајтовима

Ma jok bre, taj je Albanac, kao sto je i onaj Hrvoje Hrvat:))

Грешиш. Не знаш колику подршку има у Албанском народу. Зна се да су они, ако им нешто учиниш захвални до краја живота. Тако су и они захвални Вучићу што је спасио њихово дете из мећаве. А и Хрвати су почели да га воле, јер су одахнули од када се одрекао граница  Карлобаг, Огулин, Карловац, Вировитица. Од тада гледају на њега као доброг суседа који гаји топле добросуседске односе. Видећеш да ће од тих народа имати највише гласова на предстојећим изборима.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Шта је боље:

Да их све заокружим или да их све прецртам?

Хм, ово друго ми је некако негативистички,није у складу са постом.

Значи, све заокружујем...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Шта је боље:

Да их све заокружим или да их све прецртам?

Хм, ово друго ми је некако негативистички,није у складу са постом.

Значи, све заокружујем...

zaokruži za najslabije, što da izlaziš ako ti neće vrediti glas, pomozi slabima  :)))

Подели на овим сајтовима

Nemoguće je da u našem sistemu ne bude lopova. Ceo sistem je za to napravljen.

Inače, iz naše zemlje odlaze stručni ljudi. Skoro da nema normalnih.

Ne daj Bože da neko mora da se operiše i da leži u bolnici. Većina takozvanih stručnih doktora su pijanci.

Kao što doktori odlaze iz zemlje, tako i stručnjaci i pametni ljudi iz svih oblasti. Dok se politikom ne mogu baviti pošteni ljudi.

Sistem je takav. Budimo iskreni, ko od nas nije čuo da se možemo učlaniti u neku stranku zbog benificija.

Stranke ne menjaju zemlju na bolje, nego samo govore o tome da bi došle na vlast.

Što se tiče EU, ta ideja će nas totalno sludeti. Normalan narod nema šta da traži u takvom sistemu.

Međutim, stranke koje znaju za to u vezi EU, koriste priliku da stvore priču koja će im doneti glasove i mesto u vlasti. Tobože, te stranke će biti poštene na vlasti i biće bolje u zemlji.

Znači, to više nije ni smešno. Čovek treba da ima gađenje prema svemu političkom kod nas.

Treba da se menja sve. Treba neki reset. :) Ustvari treba sve da se obriše pa da se instalira nešto novo.

Да сви изађемо из земље, па да се вратимо...

Подели на овим сајтовима

Ја гласам за Двери....довољно сам упућен у њихов систем функционисања и знам како раде повереништва по градовима.

То су све хардкор акцијаши који својим знањем и умећем завршавају посао. То је капитал.

Иначе, у недељу је велики протест испред РТС-а, ако се не варам, уједно и завршни митинг пред изборе.

Подели на овим сајтовима

Ne daj Bože da neko mora da se operiše i da leži u bolnici. Većina takozvanih stručnih doktora su pijanci.

Добро је да си рекао "већина" мада ја лично имам другачије искуство.

Иако не знам на коликом броју си правио испитивање... 

Подели на овим сајтовима

zaokruži za najslabije, što da izlaziš ako ti neće vrediti glas, pomozi slabima :)))

Веровао или не, НАЈСЛАБИЈИ на листи су на листи због-пара. Појаве се само кад су избори, узму колико држава даје сваком са листе и нестају до следећих. СВЕ ми се гади ... Кад чујем "фаце" које су водеће у својим локалним одборима - "тај је добар али није политички зрео", "њега ни под разно, неће да слуша", "то јесте добро, али онда испада да смо погрешили, штетиће странци"... Као да су у секти, ко шиша истину и добробит...

Овако сам сигуран да мој глас не иде ником-а рачуна се ...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...