Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

То је само доказ да размишља.

Доказ да размишља би био кад би човек рекао како верује том и том политичару. Па га тај разочара или се појави неко са примамљивијом понудом.

Али кад човек иде около и назива глупима све који не верују у истог политичара као и он, онда то буде доказ нечег другог.

А ти види чега.

Подели на овим сајтовима

Доказ да размишља би био кад би човек рекао како верује том и том политичару. Па га тај разочара или се појави неко са примамљивијом понудом.

Али кад човек иде около и назива глупима све који не верују у истог политичара као и он, онда то буде доказ нечег другог.

А ти види чега.

Драго мој лажове,

Не назвам ја никог глупим што не верује политичару, нити сам то икад урадио. Глупим називам људе који лупетају да "порез нема везе са ценом", да се "субвенцијама покреће привреда" , да "вишак у јавном сектору није неки проблем и не шкоди привреди" и да "немачка нема либеларније тржиште од србије" такве тутубане и називам глупима јер су или глупи или безобразни.

Кад већ лажеђ намерно и свесно прозиваш (што радиш врло често па онда позиваш на квалитетну дискусију, чисто да смриш савест) нађи ми иједан пост где сам рекао да је неко глуп што не верује тадићу или живковићу или радуловићу? Рекао сам да су људи глупи, који мисле да је економски програм двери добар. И јесу, или су глупи, или дебело необразовани и безобразни.

ја своје изборе политичара не базирам на поверењу у политичара већ по избору програма. То што ти не знаш одакле си шупаљ, не значи да сам исти као ти и да бирам политиачре по томе "ко ми улива поверење" а да оног ко ми улива поверење бирам по томе што ће да понавља како је велики хришћанин, да се буса у прса национализмом, поштењем и моралом.

Да верујем политичарима не бих био либертаријанац, него комуниста.

Толико, драги лажове, јуначино који си ме ставио на игнор, па ме прозиваш, не смеш ни да ми у "очи" кажеш своје "прозивке" и да чујеш одговор на њих. :)

А иначе добар ми је сваки програм који смањује број политичара и бирократа у систему, јер тако банду може лакше да контролишемо. Живковић се залаже за смањење на 125 посланика и канцеларијски систем (дакле један човек је одговоран за све и знамо тачно на кога да уперимо прстом) а радуловић за оптуштање из јавног сектора.

Они ће уколико икада имају власт, морати макар део тог програма да спроведу. А никад ником нећу рећи да је глуп зато што каже - ок то је добар програм и ок идеја, али ми радуловић/живковић заиста не уливају поверење.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Доказ да размишљаш није када "верујеш неком политичару", него када верујеш у неке идеје па их онда препознаш (или не) код неког политичара итд. Нпр. о овоме што заступа Радуловић писао сам већ годинама уназад док нисам ни знао ко је он (што су многи овде морали да пропате...). И онда када се појавио подржавам га јер заступа те ствари. Осим тога се и не слажем са њим у свему 100%, али довољно да га подржим. То је доказ размишљања.

Са друге стране имаш "вође" и "следбенике". Попут Двери, Вучићевих Сведока итд. Људи који иду за неким на основу ирационалних разлога - емоција, парола и слично. Кад их питаш да објасне зашто, не знају. То је само психологија масе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Доказ да размишљаш није када "верујеш неком политичару", него када верујеш у неке идеје па их онда препознаш (или не) код неког политичара итд. Нпр. о овоме што заступа Радуловић писао сам већ годинама уназад док нисам ни знао ко је он (што су многи овде морали да пропате...). И онда када се појавио подржавам га јер заступа те ствари. Осим тога се и не слажем са њим у свему 100%, али довољно да га подржим. То је доказ размишљања.

Са друге стране имаш "вође" и "следбенике". Попут Двери, Вучићевих Сведока итд. Људи који иду за неким на основу ирационалних разлога - емоција, парола и слично. Кад их питаш да објасне зашто, не знају. То је само психологија масе.

Наравно, нисам ни сумњао да си ти изнад других. Како беше, надчовек, тако некако?

Подели на овим сајтовима

Не слажем се са овим. Има много опција на политичкој сцени са којима се не слажем, и то не морам посебно да наглашавам, јер сам од једних називан недовољним Србином, а од других необразованим глупаком (што опет говори о степену острашћености и оних који се куну у "програме" и "идеје"), али је највећа глупост сврставати све са којима се не слажеш, или чије идеје теби делују апсолутно ирационално у "следбенике". Многи представници Двери са којима сам причао, иако Двери не сматрам лично озбиљном опцијом, имају сасвим пристојна објашњења када их питаш због чега би гласали за Двери. То што се мени не свиђа такав поглед на свет, не значи да они размишљају мање него ја, него само другачије.

Ако хоћеш и други пример, пратио си ову дискусију на страни о Радуловићу, где се испоставило да сам причао данима са два бота, за која се на крају испоставило да нису ни разумела уопште о чему причам, и све време су ме нападали на основу неких својих пројекција.

Дакле, нит су сви за Радуловића генијалци, нит су сви остали будале, свуда имаш и паљевина и оних који рационално вагају, сходно својим погледима на свет.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не знам, ја рационално и логично објашњење од Двераша или Вучићевог Сведока нисам чуо никад.

Са друге стране, већина који гласају за "Доста је било" су гикови који су супер упознати са својом "теоријом". Он је само тако и привукао људе, није ни могао другачије онако смотан...

Свакако да генерализације нису добре, али ово може да се покаже далеко изван статистичке грешке.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ne moreš ga brate više upratiti , mijenja kandidate ko čarape

Фала богу, појаве се нови играчи са још бољим програмом. :)

Србија коначно превазишла бављење геополитиком и кренула да се фокусира на економске теме.

Подели на овим сајтовима

Са друге стране, већина који гласају за "Доста је било" су гикови који су супер упознати са својом "теоријом". Он је само тако и привукао људе, није ни могао другачије онако смотан...

Ето ти грешке, јер ја знам многе паљевине које су биле  за Тадића, Ђиласа, Чеду, све што је у том тренутку било фенси, ко што је тренутно Радуловић, који везе немају, или мисле да имају везе, а шупљи су ко звоно. 

Опет погледај на једну Смиљу Аврамов, Косу Чавошког, или друге који подржавају Двери. Тешко да могу за њих да кажем да су глупи или неинформисани или да су опортунисти икада у животу били. Један адвокат из Кг, који је постао познат по томе да је успешно одбранио многе у време МИлошевића који су били политички прогоњени, пре неки дан ми је причао о разлозима због којих подржава Двери. Тешко да за било кога од ових људи могу да кажем да је било чији "следбеник" било када био, иако се не слажем са њима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ето ти грешке, јер ја знам многе паљевине које су биле  за Тадића, Ђиласа, Чеду, све што је у том тренутку било фенси, ко што је тренутно Радуловић, који везе немају, или мисле да имају везе, а шупљи су ко звоно.

Како је то Радуловић фенси - А двери нису? :)):)) :))о

Радуловић нема везе? Мени просто није јасно како можеш за човека са онако квалитетном биографијом да изјавиш - нема везе, и шупаљ ко звоно?

Опет погледај на једну Смиљу Аврамов, Косу Чавошког, или друге који подржавају Двери.

И шта са њима? Подржавају двери па шта? Јел то чини програм двери економски квалитетан? Где им је неки економски стручњак да их подржи? Беже од њих ко ђаво од крста.

Коста иначе подржава двери јер су они националисти, а он се пеца на националистичке идеологије, и јер су "анти запад" а и он и смиља се трипују на противљење западу.

Уз то да не причам да се наивно и неодговорно понашају.

Треба чути њега шта прича и видети колико се "истриповао" на "антизападне" странке.

МАло би би било глупо да подражва радикале и образ, ово је његовој личној идеологији "најближа идеја" мекана.

Подели на овим сајтовима

Policajci ispred RIK-a

Beograd -- Nekoliko desetina policajaca raspoređeno je posle 18 sati u centru Beograda oko Skupštine Srbije, gde se nalazi sedište Republičke izborne komisije.

Pred RIK-om je za večeras zakazan protest Dveri.

Policajci ne dozvoljavaju pešacima prolazak pored zgrade parlamenta, od ugla Kralja Milana i Dragoslava Jovanovića do ugla Kralja Milana i Kneza Miloša i upućuju ih na okolne ulice.

Policajci u opremi za razbijanje demonstracija nalaze se oko Skupštine Srbije, zgrade Generalnog sekretarija predsednika Srbije, poznate i kao zgrada Predsedništva Srbije, kao i oko Starog dvora, odnosno Skupštine Beograda. 

Na platou ispred gradske skupštine raspoređen je jedan odred Žandarmerije.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=16&nav_category=12&nav_id=824536

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...