Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kad cujem ovakve hvalospeve prevrne mi se zeludac.

hvalospev, ispiranje mozga ljudima, nabijanje straha ljudima, prenosenje nerealne geopoliticke scene ljudima, totalno negodovanje drugih....

Sve same negativne osobine.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Takodje, zbog toga me jako iritiraju.

Ko vucica da slusam, samo se on sad vise ne hvali.. on je sad skroman.. on samo uradi, puleni snime, kace na jutjub... a on o tome nece da prica..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kad cujem ovakve hvalospeve prevrne mi se zeludac.

Одвратан је тај њихов монопол (који мисле да имају) на патриотизам. Сви ми који не мислимо као они смо издајници и не волимо ову земљу. Назвати нови Парламент "НАТО парламентом" је најгрубље вређање грађана Србије. Стиди се Обрадовићу, срам те било! Права фарисејска странка! 

Подели на овим сајтовима

Шта ми уопште имамо са Европом?

Ништа!

Они нас виде овако  :ljut::pucpuc2:ма колико се неки трудили да промене наш имиџ.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Прва асоцијација ми је била на Хитлерове официре како се часте на гозбама неслутећи да се ближи 1945-та :Р

Подели на овим сајтовима

Чудим се зашто наша држава није искористила прилику да реагује на саопштења САД и ЕУ о ,,суверенитету и територијалном инрегритету'' везано за Украјину. Ова идеална прилика је прошла без икаквих реакција.

Нису ми јасни Срби који већином не виде како ЕУ и САД трабуњају и прете Русији. Не виде како је Запад испројектовао још један конфликт и наводи на рат у Украјини.

Питам се ових дана колико је Срба свесно своје вере. Да ли смо свесни колико страдамо због вере и да је циљ наших непријатеља да нам потисну веру и да нестанемо.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Не виде како је Запад испројектовао још један конфликт и наводи на рат у Украјини.

Ja sam zapanjen.

Питам се ових дана колико је Срба свесно своје вере.

Ja se pitam kako je moguć toliki nerazum ovde i koliko je Srba svesno svoje nerazumnosti.

Одвратан је тај њихов монопол (који мисле да имају) на патриотизам. Сви ми који не мислимо као они смо издајници и не волимо ову земљу. Назвати нови Парламент "НАТО парламентом" је најгрубље вређање грађана Србије. Стиди се Обрадовићу, срам те било! Права фарисејска странка! 

Baš tako, svaka čast.

Подели на овим сајтовима

А како би сте ви назвали нови парламент? Да није можда родољубиви, који ће да брине о Српским националним интересима? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...