RYLAH Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 45 minutes ago, Плутон рече То су чињенице, ја сам једнорог, камење је пластика... ... ДЈБ нису демагози, скроз су другачији од свих до сада... 45 minutes ago, Плутон рече Последица мантре „сви су исти“. Последица реалног сагледавања стања. 45 minutes ago, Плутон рече Ниси, причамо о његовом раду у министарству. Ја сам на његов рад имао примедбе, ти засад ниједну. Јел могуће да толико не читаш оно што пишем? Написао сам конкретне стври, ако то ниси видео, онда је проблем у теби, некакав механизам самоодбране или порицања, шта ли је већ... 45 minutes ago, Плутон рече „Грозиш се“ ако је прича исувише глупа да би било контрапродуктивно употребити је. Ако је нешто мало боље (као они мејлови, иако за то не постоји никакав доказ и било ко може то да напише), онда ћеш без проблема да искористиш за своју причицу. Боље да прећутим ову глупост и безобразлук, јер би одговор могао да буде... 45 minutes ago, Плутон рече Да ти објасним овако зашто нису сви исти, врло је просто. Кад те не бомбардују је боље него кад те бомбардују. Кад не изгину хиљаде ни због чега је боље него кад изгину. Толико. Да ти објасним на шта сам мислио: сви су лопуже, сви су демагози. Било и остало. Мада знам да имаш толико мозга да и сам схватиш, али спинујеш. 45 minutes ago, Плутон рече Ово се не разликује од чланака из Информера. Добар дан, имате ли пар минута да поразговарамо о нашем спаситељу, Саши Радуловићу? 45 minutes ago, Плутон рече Боље настави да бринеш за Вучића, руше га, угрожен је. Више није, а и сад верујем да тад јесте био. У чему је проблем? Него, ниси ми рекао, сад кад се испоставило да је овај папир истинит, да ли и дље подржаваш глупе и наивне људе који ово стављају на папир, и шта то говори о теби? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 8 minutes ago, RYLAH рече ... ДЈБ нису демагози, скроз су другачији од свих до сада... ла ла ла 8 minutes ago, RYLAH рече Последица реалног сагледавања стања. ла ла ла 8 minutes ago, RYLAH рече Јел могуће да толико не читаш оно што пишем? Написао сам конкретне стври, ако то ниси видео, онда је проблем у теби, некакав механизам самоодбране или порицања, шта ли је већ... ла ла ла 8 minutes ago, RYLAH рече Боље да прећутим ову глупост и безобразлук, јер би одговор могао да буде... ла ла ла 9 minutes ago, RYLAH рече Да ти објасним на шта сам мислио: сви су лопуже, сви су демагози. Било и остало. Мада знам да имаш толико мозга да и сам схватиш, али спинујеш. Сви адвокати су крвопије, сви Цигани краду, ла ла ла... 9 minutes ago, RYLAH рече Добар дан, имате ли пар минута да поразговарамо о нашем спаситељу, Саши Радуловићу? ла ла ла 9 minutes ago, RYLAH рече Него, ниси ми рекао, сад кад се испоставило да је овај папир истинит, да ли и дље подржаваш глупе и наивне људе који ово стављају на папир, и шта то говори о теби? Да сам демагог као и Радуловић и да сам плаћен од страних амбасада д' уништим Србију, ла ла ла... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 (понављање због проблема са сликом) Овако отприлике изгледа Радуловићев радни дан. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 @Плутон Није фрка, можеш само да кажеш да си сморен од разговора, јер је ово што сада радио крајње неукусно. Ако ништа, имаш право да избегаваш одговоре на питања из бико ког разлога, али није у реду да будеш безобразан, јер сви то можемо, али онда тема оде доврага. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 51 minutes ago, Плутон рече Ми мислимо дa овaко требa дa се финaнсирaју политичке оргaнизaције. Мислимо дa је ово поштено и премa члaнству, јер послaници који су ушли у скупштине нису то постигли личним, већ зaједничким рaдом свих члaновa покретa и зa њихов успешaн рaд у скупштинaмa потребaн је цео тим. У противном, нећемо испунити очекивaњa којa од нaс сa прaвом имaју грaђaни који су нaм поверили крaтaк мaндaт дa зaступaмо њих и њихове у скупштинaнaм нa свим нивоимa. Душан Павловић, потпредседник покрета Доста је било http://dostajebilo.rs/kako-se-finansira-djb-a-kako-druge-stranke/ (Ovo je samo povod, a moj odgovor se ne odnosi samo na DJB već na sve naše stranke) Ja ne mislim da ovako treba da se finansiraju političke partije i da bilo ko ozbiljan treba da izjavljuje ovakve stvari. Političke partije treba da se finansiraju u skladu sa Zakonom o finansiranju političkih partija. Veoma jednostavan odgovor... ne treba ga ni obrazlagati. Ako taj Zakon ne valja, treba ga menjati. Ono što svakako ne treba je da izigravaš zakon i da se još ponosiš time. Jel smatrate da stranke treba da dobiju više para, a odbornici manje? Predložite i izglasajte takav zakon. Udarite još jedan ekser u sanduk demokratije, na račun partokratije. Ja mislim da je zapravo pošteno da konačno ukinete odbornike... u svim skupštinama... pošto ste ih uspešno sveli na nivo dresiranih majmuna koji glasaju kako im gazda kaže, naravno da im i ne treba velika plata... ne treba ni da postoje... lepo mogu Vučić, Dačić, Pajtić, Radulović da sednu u jednu sobu, svako sa bedžem na kojem piše koliko ko od njih ima glasova i da razgovaraju i glasaju... efekat potpuno identičan onom kojeg i sad imamo... RYLAH, Juanito and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 27 minutes ago, RYLAH рече Није фрка, можеш само да кажеш да си сморен од разговора, јер је ово што сада радио крајње неукусно. Ако ништа, имаш право да избегаваш одговоре на питања из бико ког разлога, али није у реду да будеш безобразан, јер сви то можемо, али онда тема оде доврага. Искрено, брате, 260 страна и ко зна још колико на другим темама, ако ме (и остале чланове који подржавају ДЈБ) досад ниси убедио да не треба да гласам за ДЈБ, вероватно нећеш никада или сам једноставно плаћен да „верујем“, ал' у сваком случају нема потребе да сваки одговор цитираш на 10-ак страна, нарочито да износиш нешто на шта је одговорено пре 200 и више страна (нпр. ти мејлови). Ако сам у заблуди, пусти ме, нека будем. 27 minutes ago, RYLAH рече Ако ништа, имаш право да избегаваш одговоре на питања из бико ког разлога Проваљен сам, немам одговоре. 27 minutes ago, RYLAH рече али није у реду да будеш безобразан Да није, није, ал' кад те неко назива ботом, прича ти да си ово и оно, све време говори у множини и упоређује те са лоповима итд., не може ни да очекује неки пристојан одговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 23 minutes ago, Avocado рече (Ovo je samo povod, a moj odgovor se ne odnosi samo na DJB već na sve naše stranke) Ja ne mislim da ovako treba da se finansiraju političke partije i da bilo ko ozbiljan treba da izjavljuje ovakve stvari. Političke partije treba da se finansiraju u skladu sa Zakonom o finansiranju političkih partija. Veoma jednostavan odgovor... ne treba ga ni obrazlagati. Ako taj Zakon ne valja, treba ga menjati. Ono što svakako ne treba je da izigravaš zakon i da se još ponosiš time. Jel smatrate da stranke treba da dobiju više para, a odbornici manje? Predložite i izglasajte takav zakon. Udarite još jedan ekser u sanduk demokratije, na račun partokratije. Ja mislim da je zapravo pošteno da konačno ukinete odbornike... u svim skupštinama... pošto ste ih uspešno sveli na nivo dresiranih majmuna koji glasaju kako im gazda kaže, naravno da im i ne treba velika plata... ne treba ni da postoje... lepo mogu Vučić, Dačić, Pajtić, Radulović da sednu u jednu sobu, svako sa bedžem na kojem piše koliko ko od njih ima glasova i da razgovaraju i glasaju... efekat potpuno identičan onom kojeg i sad imamo... Ни ја се не слажем са овима из ДЈБ по том питању (обавезивањем одборника и посланика на давање дела накнаде), ал' чисто информативно, да ли је то кршење Закона (под условом да су они који су то потписали, потписали добровољно)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 @Плутон Није фрка, једном сам ти рекао, због рационалности и пристојности коју показујеш на другим темама. Надаље ћеш да добијеш понашање какво будеш испољавао. Ако ти сметају цитати твојих постова, можеш да не одговараш на њих ако мислиш да би било сувишно, а можеш и да одговориш на њих ако мислиш да је упутно. То што ти мислиш да је нешто разјашњено, не даје ти за право да будеш безобразан према некоме ко ствари не види као ти. Ја рецимо мислим да су одговори ДЈБ на сваку од ових ствари били спиновање и демагогија, и да ни на шта од свега заправо и није одговорено. Што опет не обавезује тебе. Тим глупим флоскулама којима покушаваш да ме дискредитујеш нећеш ништа да постигнеш. Пишем тамо где хоћу да пишем, и онако како мислим. Нећеш ни да ми забраниш ни да ме направиш оваквим или онаквим, посебно не онда кад немаш одговор на нешто, или кад се покрет додатно запетља у демагогију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 4 hours ago, Ignjatije рече Е мој, @Плутоне, дубоко су те увукли у обману. Али твоја ствар је коме ћеш се приклонити. Само жао ми те је, искрено и поштено верујеш још једном, западу за Србију неопходном, "Ђинђићу" који ће одвести за собом незадовољну омладину. А после опет исто, тј. горе. И немој ми лајковати ову поруку ако се не слажеш са њом, не бих да се радујем узалуд. Извини за то лајковање, мало сам те троловао. А ово у шта су ме увукли, шта ћеш, није ни мени лако... Ваљда ће Војевода да избави Србију па да извуче и мене. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 2 minutes ago, Плутон рече Ни ја се не слажем са овима из ДЈБ по том питању (обавезивањем одборника и посланика на давање дела накнаде), ал' чисто информативно, да ли је ово кршење Закона (под условом да су они који су то потписали, потписали добровољно)? Nije kršenje zakona, ali jeste izigravanje zakona. I nebitno je kako su potpisali jer to što su potpisali nije uopšte utuživo... isti pravni efekat bi postojao i da su se lepo dogovorili da te pare ovi ljudi dobrovoljno doniraju, ali dobar deo njih sigurno pomisli kao da je zaista obavezan... a to se radi ponekad, najčešće u "Opštim uslovima poslovanja" velikih kompanija, osiguravajućih društava, banaka... po sistemu "nema veze što je neutuživo, dobar deo će platiti misleći da je obavezan"... a baš je zabavno kad stranka plaši svoje odbornike forama koje pravnici koriste da plaše neuke... RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 8 minutes ago, RYLAH рече @Плутон Није фрка, једном сам ти рекао, због рационалности и пристојности коју показујеш на другим темама. Надаље ћеш да добијеш понашање какво будеш испољавао. Ако ти сметају цитати твојих постова, можеш да не одговараш на њих ако мислиш да би било сувишно, а можеш и да одговориш на њих ако мислиш да је упутно. То што ти мислиш да је нешто разјашњено, не даје ти за право да будеш безобразан према некоме ко ствари не види као ти. Ја рецимо мислим да су одговори ДЈБ на сваку од ових ствари били спиновање и демагогија, и да ни на шта од свега заправо и није одговорено. Што опет не обавезује тебе. Тим глупим флоскулама којима покушаваш да ме дискредитујеш нећеш ништа да постигнеш. Пишем тамо где хоћу да пишем, и онако како мислим. Нећеш ни да ми забраниш ни да ме направиш оваквим или онаквим, посебно не онда кад немаш одговор на нешто, или кад се покрет додатно запетља у демагогију. Сваки твој одговор је спин и демагогија, ти си безобразан према сваком ко не мисли као ти, глупе флоскуле ти неће помоћи... florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 1 minute ago, Плутон рече Сваки твој одговор је спин и демагогија, ти си безобразан према сваком ко не мисли као ти, глупе флоскуле ти неће помоћи... Макар нисам бот, за разлику од тебе и сличних, и не дозвољавам себи да браним нешто против чега сам, што ти радиш, чак си се малопре још једном аутовао да то радиш. То су одлике бота а не величина сендвича или уопште постојање сендвича. Чак су они који то раде за паре паметнији, јер своје достојанство и уверења макар продају за паре, док ти то радиш за џабе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 4 minutes ago, RYLAH рече Макар нисам бот, за разлику од тебе и сличних, и не дозвољавам себи да браним нешто против чега сам, што ти радиш, чак си се малопре још једном аутовао да то радиш. То су одлике бота а не величина сендвича или уопште постојање сендвича. Чак су они који то раде за паре паметнији, јер своје достојанство и уверења макар продају за паре, док ти то радиш за џабе. Ко о чему, Риле о пристојности. Mени је изузетно драго што мислим да неко ко киднапује, руши и пребија не треба да остане на власти све док се не појави савршен кандидат и жао ми је тебе што мислиш да треба, без обзира да ли то мислиш за новац или не. А назвати неког ботом после 300 и кусур страна непрестаних напада на једну странку је крајње апсурдно. Тај бот би сутра изашао на улицу и када би теби неко тако срушио објекат, ти не би, јер си потпао под политичку пропаганду власти да су сви исти да је сваки њихов излазак из фотеље обесмишљен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 6 minutes ago, Плутон рече Тај бот би сутра изашао на улицу и када би теби неко тако срушио објекат, ти не би, јер си потпао под политичку пропаганду власти да су сви исти да је сваки њихов излазак из фотеље обесмишљен. Прво, причамо преко Интернета, ниси ме упознао и не знаш ништа о мени. Можда си покупио нешто од других чланова о мени, али немаш појма ни ко сам ни шта радим ни како радим суштински, ни шта су моји доприноси општем бољитку. А посебно не знаш како се понашам у одређеним ситуацијама, и како сам се понашао у одређеним ситуацијама. То да су сви исти није никакав спин власти, него мој лични суд, на основу искуства и резоновања. Због специфичности одређених ствари којима се бавим, имам и обавезу да будем политички неактиван, што не значи да немам право на своје мишљење, нити би то ико икада и могао да ми одузме. И сводити нечије уверење, које притом аргументовано образлаже, на спин власти, још једна је увреда. Супер, нахватај се на ту будалаштину да је свако ко размишља својом главом непријатељ и највећи крвник, али немој мени да је намећеш, јер за мене јесу сви исти, и сматрам то доказаним до сада милијарду пута, макар у задњих тридесет година. Рекао сам и шта сматрам да треба да се деси да би се ствари промениле, и то је нешто на чему активно морамо да радимо. Сматрати да један кружић на изборима мења ствар је врхунац непознавања функционисања система и живота уопште. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука