Ignjatije Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 5 hours ago, Muramasa рече Ti nekome pričaš da je obmanut, a do juče si imao Šešelja na avataru. Ne uvodi Radule red u Srbiju zbog Zapada, nego zbog nas samih. Шешељ је прошао тест времена. Он је деценијама у политичком животу и једини је на политичкој сцени који није мењао политику како ветар дува, нето био спреман да се до краја бори, па и жртвује за њу. О његовим врлинама и манама више пута сам писао, као и разлог због којег сам у његовој странци. Не бих да спамујем тему. Имао сам слику на аватару првенствено као конратежу, а и зез због Радулетових автара овде који су добили размеру епидемије. Сале је за Војводу још увек беба, и то мутна беба, на политичкој сцени. Ја знам ко финансира мог политичког лидера и за кога ради. Док ви колико видим опет падате на причу о сопственом финансирању од чланарина. Иза њега неко стоји. Не постоји политичар иза којег нико не стоји, још да догура до министра. А ко стоји, питам ја вас? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 15 minutes ago, Ignjatije рече Шешељ је прошао тест времена. Он је деценијама у политичком животу и једини је на политичкој сцени који није мењао политику како ветар дува, нето био спреман да се до краја бори, па и жртвује за њу. Burazeru, kolko ti ono godina imas? Mis'im, do kad seže tvoje pamcenje? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 39 minutes ago, RYLAH рече Прво, причамо преко Интернета, ниси ме упознао и не знаш ништа о мени. Можда си покупио нешто од других чланова о мени, али немаш појма ни ко сам ни шта радим ни како радим суштински, ни шта су моји доприноси општем бољитку. А посебно не знаш како се понашам у одређеним ситуацијама, и како сам се понашао у одређеним ситуацијама. Можда ти у стварности подржаваш демократске грађанске иницијативе, али на форуму се користиш спиновима из Политике као аргументацијом. Ја одговарам на оно што пишеш и што ми је доступно. 40 minutes ago, RYLAH рече То да су сви исти није никакав спин власти, него мој лични суд, на основу искуства и резоновања. Због специфичности одређених ствари којима се бавим, имам и обавезу да будем политички неактиван, што не значи да немам право на своје мишљење, нити би то ико икада и могао да ми одузме. И сводити нечије уверење, које притом аргументовано образлаже, на спин власти, још једна је увреда. Аргументација је изузетна, али претпостављам да нисам довољно интелектуално способан да разумем како је то исто нпр. када смо бомбардовани и кад нисмо, како је то исто када ти цео свет удари санкције и кад их нема, како је исто када убијају новинаре и кад их не убијају итд. (молим те да ово и не кренеш да доказујеш). Да се ти питаш, још би Милошевић био на власти јер су сви исти и не треба ништа да се мења. 42 minutes ago, RYLAH рече Супер, нахватај се на ту будалаштину да је свако ко размишља својом главом непријатељ и највећи крвник, али немој мени да је намећеш, јер за мене јесу сви исти, и сматрам то доказаним до сада милијарду пута, макар у задњих тридесет година. Не знам да ли схваташ да било шта што напишеш није истина само зато што си ти то написао. Дакле, није ми свако ко размишља својом главом непријатељ само зато што си ти то написао, нити значи да ти мислиш својом главом и да ниси потпао под пропаганду само зато што си тако написао. 44 minutes ago, RYLAH рече Рекао сам и шта сматрам да треба да се деси да би се ствари промениле, и то је нешто на чему активно морамо да радимо. Сматрати да један кружић на изборима мења ствар је врхунац непознавања функционисања система и живота уопште. Кружић на изборима мења конкретну ствар, нпр. уместо ДС-а који не туче људе на власт дође СНС који туче људе. Али што да мењамо власт кад вероватно никад нећемо бити Норвешка. Потребно је да кренемо од себе и ако се ми променимо и постанемо бољи, онда ће и Вучићеви батинаши видети како је лепо бити добар и престати да туку људе. До тад се надамо да неће тући нас, него неког другог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 3 minutes ago, Muramasa рече A jel znas zasto ne napada Vucica i koliko je za to dobio? То није тема, а ни одговор на моје питање. Покушаваш нападом да се браниш. Нисам то очекивао од једног високоразумног члана АС. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 @RYLAH Питање је да ли и СНС ботови који су за то плаћени нападају ДЈБ оволико колико их ти нападаш, надам се, за џабе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 31 minutes ago, Ignjatije рече Сале је за Војводу још увек беба, и то мутна беба, на политичкој сцени. Ја знам ко финансира мог политичког лидера и за кога ради. Док ви колико видим опет падате на причу о сопственом финансирању од чланарина. Иза њега неко стоји. Не постоји политичар иза којег нико не стоји, још да догура до министра. А ко стоји, питам ја вас? Американци, а знаш да они увек доведу на власт оног ког желе. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 @Плутон И ДС нас је тукао. И ДС је био људе док је рушио зграде за тајкуне. Само што су били још бахатији па су то радили преко дана а медији нису нашироко писали о томе јер нисмо имали толико развијене друштвене мреже. У време ДС је убијен човек на протесту, након што је њихова полиција изазвала инциденте и избатинала народ. И у време ДС-а медији су били под строгом контролом, а режимски медији су измишљали бљувотине за опозицију. И то пошто су Рају Родића држали у притвору скоро три године док му нису преотели Курир. И у време ДСС, а да не причам за време Ђинђића или под Слободаном. Око пљачкања имовине и бахаћења сваке врсте да и не причам. Да ли то значи да је СНС бољи? Ни у лудилу. Да ли то значи да су исти сем нијанси које нису суштинске? Да. Ал џаба то објашњавати некоме за кога историја почиње од 2012. Ове остале глупости што си написао: да, ботујем за СНС за паре, и жао ми је што је Милошевић пао, а све што се напише у новинама а показује колико ДЈБ ради исто што и други је спин, а ја нисам насео на пропаганду, него сам, као што си мудро закључио, плаћени СНС бот. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 5 minutes ago, RYLAH рече Ове остале глупости што си написао: да, ботујем за СНС за паре, и жао ми је што је Милошевић пао, а све што се напише у новинама а показује колико ДЈБ ради исто што и други је спин, а ја нисам насео на пропаганду, него сам, као што си мудро закључио, плаћени СНС бот. Нисам написао да си плаћен, написао сам да ботујеш (грешка, извини, непристрасно износиш утемељену аргументацију као независни мислилац) против ДЈБ већ 300 и кусур страна. Да ли је за паре или не, не знам нити ме занима. Ако сам ја бот, ти си још већи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 2 minutes ago, Плутон рече Ако сам ја бот, ти си још већи. Јесте, јесте, и тата му има клемпавије уши... RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 2 minutes ago, Снежана рече Јесте, јесте, и тата му има клемпавије уши... На теми је дуже од мене. Толико. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 Dobro oćeli mi neko objasniti koja je ideologija DJB? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 20, 2016 Пријави Подели Написано Мај 20, 2016 23 minutes ago, Жељко рече Dobro oćeli mi neko objasniti koja je ideologija DJB? Као код свих испрдака овде, битно је домоћи се скупштине, а идеологија се мења по потреби. АлександраВ, RYLAH, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 6 hours ago, Плутон рече @RYLAH Питање је да ли и СНС ботови који су за то плаћени нападају ДЈБ оволико колико их ти нападаш, надам се, за џабе. Можда СНС ботови имају директиву да не нападају ДЈБ, ипак је ДЈБ зезно ДС и преотео им гласаче. Не видим зашто би сад Вучић био незахвалан... 5 hours ago, RYLAH рече @Плутон И ДС нас је тукао. И ДС је био људе док је рушио зграде за тајкуне. Само што су били још бахатији па су то радили преко дана а медији нису нашироко писали о томе јер нисмо имали толико развијене друштвене мреже. У време ДС је убијен човек на протесту, након што је њихова полиција изазвала инциденте и избатинала народ. И у време ДС-а медији су били под строгом контролом, а режимски медији су измишљали бљувотине за опозицију. И то пошто су Рају Родића држали у притвору скоро три године док му нису преотели Курир. И у време ДСС, а да не причам за време Ђинђића или под Слободаном. Око пљачкања имовине и бахаћења сваке врсте да и не причам. Да ли то значи да је СНС бољи? Ни у лудилу. Да ли то значи да су исти сем нијанси које нису суштинске? Да. Ал џаба то објашњавати некоме за кога историја почиње од 2012. Ове остале глупости што си написао: да, ботујем за СНС за паре, и жао ми је што је Милошевић пао, а све што се напише у новинама а показује колико ДЈБ ради исто што и други је спин, а ја нисам насео на пропаганду, него сам, као што си мудро закључио, плаћени СНС бот. Не вреди, ово сам и ја исто говорио, ал бадава. Када си идеолошки затуцан онда ти не остаје ништа друго него да класификујеш људе који су за, и који су против твоје партије, вође, идеологије( пардон ДЈБ нема идеологију али има неку мантру што му дође као псевдоидеологија), итд. Ево Риле да ми ниси пре неки дан говорио: "Кад видим ко све и на који начин напада ДЈБ, дође ми да их браним", па и да посумњам да си и ти неки идеолошки затуцаник који се устремио на ДЈБ, али вако више немам разлога да то мислим. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 21, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 3 hours ago, Снежана рече Као код свих испрдака овде, битно је домоћи се скупштине, а идеологија се мења по потреби. Да, ово је занимљиво. После ових 20 и кусур година парламентаризма, ми данас имамо партије које су по неколико пута промениле идеологију. Кад сам дочекао да Пајтић прича о српским интересима и просрпској политици па нек буде и смак света RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука