Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Koji si na listi ima puno studenata :)))

Нисам на листи, ја сам мрачни лик који стоји иза целе приче и користи Радуловића како би остварио своје интересе.

Подели на овим сајтовима

Иначе, за сваког на листи моћи ћете да видите биографије, а већ су доступни критеријуми по којима је листа рангирана.

Све оно што Покрет заступа и представља у програму, примењује прво у својој структури и организацији.

Подели на овим сајтовима

Нисам на листи, ја сам мрачни лик који стоји иза целе приче и користи Радуловића како би остварио своје интересе.

E sad je stvarno bilo dosta :)))

Nema smisla :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Untitled.jpg

I prije prvog ima najprvi. Word ne smije da podvlaci za provjeru. Vladar iz sijenke....

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Кад гледам ове листе, криво ми што нам је овакав изборни систем. Теоретски, сви кандидати за посланике на једној изборној листи могу бити из Београда јер је Србија једна изборна јединица. И тако, Вођа партије, који кадровише у свим партијама, поставља на листу оне који су му најближи, и нормално онда да ће једно 70% кандидата у свим странкама да буде из Београда, јер све странке углавном имају централе у Бг.

Синиша Павић је заслужио после смрти да му се подигне споменик испред Народне скупштине за Белу Лађу, описао је се странке до танчина. Још је и пророк био врло често :)Са једне стране Синиша Павић, а са друге стране Пашић или Ристић пошто Пашић већ има свој споменик недалеко од Скупштине, и да коначно заменимо она два Мештровићева коња који јашу људе :)

Ово се не односи само на ДЈБ покрет, него Недељко неће да прича са људима, па немам са ким другим ово да поделим :)))

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Кад гледам ове листе, криво ми што нам је овакав изборни систем. Теоретски, сви кандидати за посланике на једној изборној листи могу бити из Београда јер је Србија једна изборна јединица. И тако, Вођа партије, који кадровише у свим партијама, поставља на листу оне који су му најближи, и нормално онда да ће једно 70% кандидата у свим странкама да буде из Београда, јер све странке углавном имају централе у Бг.

Синиша Павић је заслужио после смрти да му се подигне споменик испред Народне скупштине за Белу Лађу, описао је се странке до танчина. Још је и пророк био врло често :)Са једне стране Синиша Павић, а са друге стране Пашић или Ристић пошто Пашић већ има свој споменик недалеко од Скупштине, и да коначно заменимо она два Мештровићева коња који јашу људе :)

Ово се не односи само на ДЈБ покрет, него Недељко неће да прича са људима, па немам са ким другим ово да поделим :)))

Ово се уопште не односи на ДЈБ покрет јер су кандидати рангирани на конкурсу, транспарентно и према јасним критеријумима. Нико није на листи јер је близак Радуловићу. Има људи који га једва познају, а налазе се у првих 10, 20 места.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...