RYLAH Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Metrika ti je strasna Страсна, него шта. Страст човека вата вазда кад прича о омиљеном политичару. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Кад је реч о песмама, Војвода је неприкосновен! У НАМА ЖИВИ ИМЕ, И СИЈА ЗВЕЗДА СЈАЈНА... RYLAH, Juanito, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 А да направимо мјузикл? Peva, plese, glumi igra pozorisne puni sale vrti scenom kao cigra premijer nas Radul Sale Аурор and Плутон је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Кад је реч о песмама, Војвода је неприкосновен! У НАМА ЖИВИ ИМЕ, И СИЈА ЗВЕЗДА СЈАЈНА... КОЛ'КО ЈЕ МОЋНА ОВА МУЗИКА НА ПОЧЕТКУ! ЗБОГОМ, РАДУЛЕ! ВОЈВОДО, СТИЖЕМ!!!!1 RYLAH and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Кад је реч о песмама, Војвода је неприкосновен! Ми из преурањене диносаурус генерације се сећамо овога: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Ми из преурањене диносаурус генерације се сећамо овога: Вуче има неколико песама, о Војводи је написан читав циклус. Juanito, Аурор and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Е кад се сетим како сам почетком деведесетих презнојавао јадну покојну бабу... ”Немој, сине, доћи ће милиција!” -Владимир-, Плутон and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Сигурност Аргументација Шанса Амбиција Радост Алтернатива Дубина Успех Лепота Осмех Визија Истина Ћао! Аурор, Juanito, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Вуче има неколико песама, о Војводи је написан читав циклус. Ова је убедљиво најбоља. "Ал' у тами, ал' у тами, кад осташе сами, стигла је са стране кора од банане!" Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 "Ал' у тами, ал' у тами, кад осташе сами, стигла је са стране кора од банане!" Класика! Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 29, 2016 Пријави Подели Написано Март 29, 2016 Један од (2) коментара: The Walking Dead Live -Владимир- and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Oj narode forumski, 'Vako mi se snilo: Vodice nas Radule Iz 'Dosta je bilo'! Јанко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Oj narode forumski, 'Vako mi se snilo: Vodice nas Radule Iz 'Dosta je bilo'! Боме, ич ми се не допада што Радуле инспирише на појезије, немо' опет неко идолопоклонство да пан'е... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Боме, ич ми се не допада што Радуле инспирише на појезије, немо' опет неко идолопоклонство да пан'е... Не опири се, неизбежно је. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 30, 2016 Пријави Подели Написано Март 30, 2016 Не опири се, неизбежно је. Agent Smith??? 3006 је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука