Ћириличар Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 hour ago, Џуманџи рече Ма, ја те тарзанце уопште не пратим, нисам имала појма за ово о Дачићу, Тадићу и Чеди, први пут видим овако нешто, али ми је свакако безвезе. Not your cup of tea then :) Пропустила си много. Легендарни су. Обожавам када праве скечеве са једном цуром која увијек глуми Босанку ( Српкињу из РС-а прецизније ) која се ложи на Додика. "Хјооој, јеси фин, баш к'о Додик, оно право.". Мог цимера, тешког националисту, то тангира мало и нервира, па добијем дупло задовољство што не може да пређе преко обичне шале ( много је забаван када се изнервира ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Почела изборна тишина. Aquilius Cratus and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Гласајте за Радуловића. Aquilius Cratus, florenntina, cloudking and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 Kad pokrenem svoj biznis tebe uzimam za PR menadzera. Ti si naprosto neumoran u samoicijativnom akativizmu kad su odnosi sa javnoscu u pitanju. florenntina, Плутон, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 minute ago, Aquilius Cratus рече Kad pokrenem svoj biznis tebe uzimam za PR menadzera. Ti si naprosto neumoran u samoicijativnom akativizmu kad su odnosi sa javnoscu u pitanju. И још радим џабе. Где ћеш више? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 21, 2016 Пријави Подели Написано Април 21, 2016 1 minute ago, Чавез рече Пост је тако да би требало укинути расправе али и изборна је тишина, значи два аршина. На Крстарици која није православни сајт, наравно није ни против православља, су увели да нема више порука на тему избора док је изборна тишина и у праву су. Тим више би то овде требало, они изгледа боље разумеју православље него многи овде, мада је требало од почетка поста забранити, али шта је ту је. Они који живе од овога да пишу и пропагирају политику дакле ботови и то могу да нађу друге опције за свој буџет и рад. Шта хоћеш, социјалисто један!? Шалим се, ја нећу да смарам до недеље увече, можда још која порука ноћас и то је то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 22, 2016 Пријави Подели Написано Април 22, 2016 @Muramasa Разговор о актуелним темама је дозвољен, ал немој Бога да мешаш у политику, која са Њим има мало везе. Задња порука уклоњена. Постави то исто слободно, само немој да повезујеш политику и Бога, таква увредљива вулгаризација вере се неће истолерисати. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 22, 2016 Гости Пријави Подели Написано Април 22, 2016 Hteo sam da kažem da nikakva vera ne sme da se koristi kao izgovor da dozvolimo najgorem šljamu u društvu da nas jaše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 23, 2016 Пријави Подели Написано Април 23, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 „Нема доброг политичара сем Радула, а Плутон је његов бот.“ -Владимир-, Justin Waters, Dejan87 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 "Вјеруј у једног Радула и немој имати других Радула осим њега. Доста је било." Плутон, Ђорђе Р and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 @Плутон докле ја да носим ово на аватару? Тек сад видим какве глупости пишем, кад нисам ја Плутон and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Администрацијоуоуоу, јел' може неко да преименује тему у : Будући премијер Саша Радуловић Хвала. florenntina, cloudking and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 12 minutes ago, Снежана рече докле ја да носим ово на аватару? Тек сад видим какве глупости пишем, кад нисам ја С тобом је опклада била на недељу дана, како ми се чини. Ваљда само Кратос и Бореалис две. С тим да имаш право да у целој васкршњој недељи носиш свој, па после да наставиш са Радулом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 1 minute ago, Плутон рече С тобом је опклада била на недељу дана, како ми се чини. Ваљда само Кратос и Бореалис две. С тим да имаш право да у целој васкршњој недељи носиш свој, па после да наставиш са Радулом. Крвниче Плутон and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука