Џуманџи Написано Мај 14, 2016 Пријави Подели Написано Мај 14, 2016 Ово је ван памети. Ronald, ИгорМ and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 10 hours ago, Џуманџи рече Ово је ван памети. Србија? Чекај, још ништа вид`ла ниси, главно тек долази... П.С. Мичи овај аватар, стално помислим да си мушко Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 18 hours ago, Џуманџи рече Ово је ван памети. Шта? Коалиције на локалу често знају бити мешовите и потпуно супротне од оне да државном нивоу. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 8 hours ago, Јанко рече Србија? Чекај, још ништа вид`ла ниси, главно тек долази... Не, знала сам да се слично сличном радује, али неке ствари тешко "варим" (ал' добро, то је наивност). Де, реци шта долази? Шешељ прецедник, Тадић премијер, а Вучић председник СРС-а? Neo, I believe. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Укратко, ДС-у су Стари град и остале централне београдске општине битне због контроле над пословним простором. Зато су спремни да уђу у власт са било ким (као нпр. сад са СРС) да би то задржали. То је уједно и начин на који се нпр. СПО одржава. Када би омогућили транспарентност у тим општинама, издали би сами себи карту за робију. У ДС-у не капирају да је оних који ће им дати свој глас све мање и да је и међу њима мало оних који су очекивали коалиције са СРС, СНС, СПС... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 Вулин о Радуловићу. http://www.rts.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 15 minutes ago, Плутон рече Вулин о Радуловићу. А који је то документ потписан, за нас са јефтинијим улазницама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 3 minutes ago, Muramasa рече Potpisane su obaveze o principima.http://dostajebilo.rs/odbornici-i-poslanici-djb-potpisali-obaveze-o-principima/ Nešto kao zakletva. Позитива је то да неког подсетиш на неке принципе, ал, нажалост, једном кад узме мандат, немаш више никакву контролу над тим мандатом, сем да се надаш да ће он да буде моралан. Да би преузели посланике ономад, власти су направиле политичку пијацу од парламента одлуком Уставног суда по којој мандати припадају икључиво посланицима, и посланик може са својим мандатом да ради шта год хоће. Надам се да тога више неће да буде, јер су реално људи гласали за партије а не за ликове са листе тих партија (или у овом случају за покрет ДЈБ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 8 minutes ago, RYLAH рече А који је то документ потписан, за нас са јефтинијим улазницама? Нешто у фазону да ће чланови поштовати принципе покрета тамо где буду били посланици/одборници, да неће ући у власт тамо где нема потпуне транспарентности итд. Технички то не значи ништа ако неко одлучи да се прода, осим да послужи за његову дискредитацију. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 Сале је стврно успео да задобије срца великог броја младих људи. Не знам на коју фору, жао ми је, али је тако. "Жвака" му јесте добра, али "реп" још дужи, а то слбо видите или не желите да видите. Стечајни управник би да буде сечајни председник. Има он искуства са разним банкротима, само му је држава остала, да је среди као предузеће. Плутон је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 1 hour ago, Ignjatije рече Сале је стврно успео да задобије срца великог броја младих људи. Не знам на коју фору, жао ми је, али је тако. "Жвака" му јесте добра, али "реп" још дужи, а то слбо видите или не желите да видите. Стечајни управник би да буде сечајни председник. Има он искуства са разним банкротима, само му је држава остала, да је среди као предузеће. Није њему циљ држава, зна он да никад неће победити на изборима, њему је циљ да одведе СРС у стечај. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 Из књиге „Машина за расипање пара“ Душана Павловића (то је књига о 5 месеци које су провели у МП). https://twitter.com/d_pavlovic/status/732103713117097984 ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 2 hours ago, Ignjatije рече Сале је стврно успео да задобије срца великог броја младих људи. Не знам на коју фору, жао ми је, али је тако. "Жвака" му јесте добра, али "реп" још дужи, а то слбо видите или не желите да видите. Стечајни управник би да буде сечајни председник. Има он искуства са разним банкротима, само му је држава остала, да је среди као предузеће. Ta prica o "zlom stecajnom upravniku" je proizvod vuciceve masinerije iz prostog razloga sto nema nista bolje da mu nakaci. Svaki pametan covek treba odmah da zna da cim Vucic nesto toliko potencira, to definitivno nije tacno. A bas bas pametni ljudi odu na net pa se informisu da vide o cemu se tu radi i naravno u roku od 15 sekundi ukapiraju gde cuci istina. Tvoj rezon bi iso otprilike ovako: Vucic: radule je zli stecajni upravnik! Ignjatije: (hipnoticno, zatvorenih ociju) ra du le je zli ste caj ni u prav nik... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 16, 2016 Пријави Подели Написано Мај 16, 2016 Управо сада, Ђоле Пролеће рече Ја не знам како је сад, ал' во времја кад сам га стицајем околности упозн'о на ФПН и имао прилику да га повремено виђам, те да са стране видим шта прича и како се понаша, две овце му не би' дао да чува. Тешко да сам срео већег погуба у животу. Вампир! Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука