Плутон Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Video sam danas onaj blog na DJB o kome mnogi pricaju i stvarno im nije trebalo to. Ono o medicinskoj dijagnozi naprednjaka... Bas bzvz i nepotrebno. Nisu me izgubili time ali su mi podigli jednu obrvu... Да, патетично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 А све би било кул да му је одобрио онај кредит... Jovanović: Radulović je Vučićeva podvala kao i 2014. godine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 7, 2016 Пријави Подели Написано Април 7, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Изборна листа покрета „Доста је било“ (DOC): http://www.rik.parlament.gov.rs/doc/izbori-2016/liste/lista%20Sasa%20Radulovic.doc ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Koji si na listi ima puno studenata Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Koji si na listi ima puno studenata Нисам на листи, ја сам мрачни лик који стоји иза целе приче и користи Радуловића како би остварио своје интересе. Јанко, RYLAH, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Иначе, за сваког на листи моћи ћете да видите биографије, а већ су доступни критеријуми по којима је листа рангирана. Све оно што Покрет заступа и представља у програму, примењује прво у својој структури и организацији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 9, 2016 Пријави Подели Написано Април 9, 2016 Нисам на листи, ја сам мрачни лик који стоји иза целе приче и користи Радуловића како би остварио своје интересе. E sad je stvarno bilo dosta Nema smisla Јанко and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Па јел прошла листа? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Па јел прошла листа? http://www.rik.parlament.gov.rs/izbori-za-narodne-poslanike-2016-izborne-liste.php Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Нисам на листи, ја сам мрачни лик који стоји иза целе приче и користи Радуловића како би остварио своје интересе. I prije prvog ima najprvi. Word ne smije da podvlaci za provjeru. Vladar iz sijenke.... Џуманџи, Плутон, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Најмлађа на листи је "96 годиште. Неозбиљно, што се мене тиче. NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Најмлађа на листи је "96 годиште. Неозбиљно, што се мене тиче. КРИВО ТИ ШТО ЈЕ МЛАЂА ОД ТЕБЕ!!!!!1 шалим се ИгорМ and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Кад гледам ове листе, криво ми што нам је овакав изборни систем. Теоретски, сви кандидати за посланике на једној изборној листи могу бити из Београда јер је Србија једна изборна јединица. И тако, Вођа партије, који кадровише у свим партијама, поставља на листу оне који су му најближи, и нормално онда да ће једно 70% кандидата у свим странкама да буде из Београда, јер све странке углавном имају централе у Бг. Синиша Павић је заслужио после смрти да му се подигне споменик испред Народне скупштине за Белу Лађу, описао је се странке до танчина. Још је и пророк био врло често Са једне стране Синиша Павић, а са друге стране Пашић или Ристић пошто Пашић већ има свој споменик недалеко од Скупштине, и да коначно заменимо она два Мештровићева коња који јашу људе Ово се не односи само на ДЈБ покрет, него Недељко неће да прича са људима, па немам са ким другим ово да поделим Ћириличар, Џуманџи and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 10, 2016 Пријави Подели Написано Април 10, 2016 Кад гледам ове листе, криво ми што нам је овакав изборни систем. Теоретски, сви кандидати за посланике на једној изборној листи могу бити из Београда јер је Србија једна изборна јединица. И тако, Вођа партије, који кадровише у свим партијама, поставља на листу оне који су му најближи, и нормално онда да ће једно 70% кандидата у свим странкама да буде из Београда, јер све странке углавном имају централе у Бг. Синиша Павић је заслужио после смрти да му се подигне споменик испред Народне скупштине за Белу Лађу, описао је се странке до танчина. Још је и пророк био врло често Са једне стране Синиша Павић, а са друге стране Пашић или Ристић пошто Пашић већ има свој споменик недалеко од Скупштине, и да коначно заменимо она два Мештровићева коња који јашу људе Ово се не односи само на ДЈБ покрет, него Недељко неће да прича са људима, па немам са ким другим ово да поделим Ово се уопште не односи на ДЈБ покрет јер су кандидати рангирани на конкурсу, транспарентно и према јасним критеријумима. Нико није на листи јер је близак Радуловићу. Има људи који га једва познају, а налазе се у првих 10, 20 места. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука