Плутон Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Стрипформер, Радуловић дрогош, хе хе https://twitter.com/d_pavlovic/status/710116665917362176 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Стрипформер, Радуловић дрогош, хе хе https://twitter.com/d_pavlovic/status/710116665917362176 Кад пропаганда не би била макар овако очигледна Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Кад пропаганда не би била макар овако очигледна I neverovatno glupa. -Владимир- and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Знам само да смарате са тим аватарима са Радуловићем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Знам само да смарате са тим аватарима са Радуловићем... Зезање, тебра, опусти се. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Знам само да смарате са тим аватарима са Радуловићем... To ti dodje sektasenje iz zezanja... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Знам само да смарате са тим аватарима са Радуловићем... Не секирај се, и овако нема никакве шансе... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Шта је, бре, ово? Дотични политичар платио хостинг за форум неколико месеци унапред? :smeh1: ИгорМ, Grizzly Adams and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Шта је, бре, ово? Дотични политичар платио хостинг за форум неколико месеци унапред? :smeh1: Plutone, super ideja, javljaja stabu! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Кад Радуле дође на власт Поуке ће се финансирати из буџета РС... Јанко and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Доста је било, Плутоне? Променио си аватар, чика Радуле више није актуелан??? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Доста је било, Плутоне? Променио си аватар, чика Радуле више није актуелан??? Ма јок, него ми се допала ова сличица. Мис'им, кул је Радуле, ал' није баш ко ја... Јанко, GeniusAtWork, Џуманџи and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Ако затреба, ту је и Џо багериста. https://twitter.com/TatjanaMacura/status/714035179602493440 GeniusAtWork and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Човек се онда запита уз чију помоћ је прошле изборе скупио потписе? Уз Вучићеву, пошто је он Вучићев човек и служи да расипа гласове праве опозиције као што су Тадић, Чеда, Пајтић, Шешељ, Борко... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 27, 2016 Пријави Подели Написано Март 27, 2016 Ма јок, него ми се допала ова сличица. Хеј, коначно, баш си цаканији (читај: убедљивији ) ! Плутон је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука