Аурор Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 . Што обрисасте? Била је фора да то постане најлајкованији пост икад... Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Што обрисасте? Била је фора да то постане најлајкованији пост икад... Може и тако, и даље примам лајкове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Може и тако, и даље примам лајкове. Нешто ми је администрација анти-бореалисовски настројена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 РАДУ-ЛЕ! РАДУ-ЛЕ! РАДУ-ЛЕЕЕ АЛЕЕЕ ААА ЛЕЕЕ! http://giphy.com/gifs/funny-share-themeforest-6jfwcplBfaKas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 РАДУ-ЛЕ! РАДУ-ЛЕ! РАДУ-ЛЕЕЕ АЛЕЕЕ ААА ЛЕЕЕ! http://giphy.com/gifs/news-atl-down-MTclfCr4tVgis Juanito, Аурор, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ej, stvarno koliko mislis da ce dobiti? Ovi iz DSS-Dveri kazu da ocekuju 6-8. Ti si cini mi se pominjao 10% za DJB? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Што обрисасте? Била је фора да то постане најлајкованији пост икад... Aaa neee, nisam vido!!!! Sta je bilo, sta, sta ,sta? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ej, stvarno koliko mislis da ce dobiti? Ovi iz DSS-Dveri kazu da ocekuju 6-8. Ti si cini mi se pominjao 10% za DJB? Ја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Aaa neee, nisam vido!!!! Sta je bilo, sta, sta ,sta? Овде је цитирано: https://www.pouke.org/forum/topic/32008-biv%C5%A1i-ministar-sa%C5%A1a-radulovi%C4%87/page-142#entry1420857 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ја? Mozda je bilo u shali ali cini mi se da si pominjao 10%. Ako ne toliko, koja je procena, ako je uopste imate u stabu? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Mozda je bilo u shali ali cini mi se da si pominjao 10%. Ako ne toliko, koja je procena, ako je uopste imate u stabu? Рекао сам да би без проблема отишао на 15%-20% када би имао приступ медијима са националном фреквенцијом (и даље стојим иза тога). Што се тиче моје процене, не могу још да кажем, немам довољно података. На основу истраживања које сам до сада имао прилике да видим, Радуле је тренутно благо испод 6%. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Радуле је тренутно благо испод 6%. I, di će da te Radule turi kad pređete celzijus? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 I, di će da te Radule turi kad pređete celzijus? У управни одбор ЈП Форуми Србије. Ronald, Аурор and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Радуле је тренутно благо испод 6% Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 У управни одбор ЈП Форуми Србије. Ako Radule pređe celzijus treba da ti se zahvali i dodeli poslanički mandat, mislim da bi bilo fer. Kao što je Đuka dobio od Aleka. Da neje bilo njega još bi Žuti vladali. Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука