Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ja mogu Radulovića i sad da stavim. Не мораш, биће прилике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Rekao si da ces da postanes libertarijanac ako ne prebaci celzijus, upamti. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Не мораш, биће прилике. I još nešto dve nedelje ne smeš da se baviš politikom na forumu već onim za šta se školuješ. Teologijom. feeble је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Rekao si da ces da postanes libertarijanac ako ne prebaci celzijus, upamti. To ne moze da se odluci, mora da dodje do preumljenja, prosvetljenja. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Rekao si da ces da postanes libertarijanac ako ne prebaci celzijus, upamti. Јесам, ал' на недељу дана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 I još nešto dve nedelje ne smeš da se baviš politikom na forumu već onim za šta se školuješ. Teologijom. Онда ти Радула држиш 2 недеље, може? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Онда ти Радула држиш 2 недеље, може? Dogovorili smo se to. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ali ne odmah nakon izbora, treba da se komentarise i da nam objasni debakl :P Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ali ne odmah nakon izbora, treba da se komentarise i da nam objasni debakl :P Nemo molim te.Će bude tu neka zaverologija Vučić namestio. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ali ne odmah nakon izbora, treba da se komentarise i da nam objasni debakl :P Не бих се кладио да постоје шансе да изгубим, хе хе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Može al brinem se za tvoje duhovno zrdavlje s obzirom da ćeš Vučka morati da gledaš dve nedelje na svom avataru. Plutone, hoce odgovarati ova slicica? могу ли ја да бирам слику за аватар... Баба, Juanito, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Јесам, ал' на недељу дана. Е ајде онда ако пребаци, ја морам да будем социјалиста недељу дана. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 могу ли ја да бирам слику за аватар... Може свако ко се опклади, али опклада важи и у другом смеру. http://dostajebilo.rs/ljudi/biografija/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Е ајде онда ако пребаци, ја морам да будем социјалиста недељу дана. Не, ја хоћу аватаре. А ти мени можеш да бираш, аватар/либертаријанац/неки трећи предлог итд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Не, ја хоћу аватаре. А ти мени можеш да бираш, аватар/либертаријанац/неки трећи предлог итд. Прихваћено! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука