Aquilius Cratus Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ne bih da smicem i diskutantne spoplicem ali toliko rasprave oko coveka koji je u najboljem slucaju nesto malo iznad cenzusa. Кратос, feeble and Ronald је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Ne bih da smicem i diskutantne spoplicem ali toliko rasprave oko coveka koji je u najboljem slucaju nesto malo iznad cenzusa. Управо си убачен на црну листу господина Плутона! Да сам на твом месту, не бих напуштао кућу без преке потребе у наредном предизборном периоду... RYLAH, Manolis, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Управо си убачен на црну листу господина Плутона! Да сам на твом месту, не бих напуштао кућу без преке потребе у наредном предизборном периоду... To vi koji (jos) niste inicirani mozda treba da se plasite dok mi koji drzimo pola sveta (za sada) nemamo nameru da se osvrcemo na takve sitne provokacije. GeniusAtWork, Снежана and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Нашег Рилета неке ствари екстремно нервирају и онда више нема меру шта пише. Проблем је више у нервирању него у теми. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Нашег Рилета неке ствари екстремно нервирају и онда више нема меру шта пише. Проблем је више у нервирању него у теми. Ja mislim, Grizli, da ove nevernike treba naterati silom da glasaju? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Управо си убачен на црну листу господина Плутона! Да сам на твом месту, не бих напуштао кућу без преке потребе у наредном предизборном периоду... Он бар признаје могућност да Радуловић пређе цензус тако да још није стигао баш на „црну листу“ , мада сам очекивао да му буде јасно зашто се људи толико прегањају око Радуловића (не само овде). GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Са неверницима ћемо се обрачунати кад дођемо на власт, по старом српском обичају... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 ...то је Плутон. Не могу ја ту ништа, Радуловићев долазак на власт је неминовност. Покушао сам да учиним шта је до мене да спречим то зло, али нисам успео, мрачне силе које стоје иза њега су исувише снажне. RYLAH and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Али оно што могу да кажем јесте да не треба да пада у ватру ни закога, јер после тога следи апатија. Пре две године на овом форуму су секташили Двераши. Исте приче - они млади, поштени, некорумпирани, имају добар програм, много паметних људи стало уз њих... Тако је било и ван форума. Салећу те људи, веома добри и паметни људи, који су наду тражили на силу, па набасали на ове из Двери. Да кажеш било шта против Двери, салва епитета, карактеризација, исте приче да си антипротиван, да само мрачиш, да шириш апатију... Оно што се касније издешавало са тим несрећним покретом (тад ни они нису били политичка странка) бацило их је у тоталну апатију. Пре две године на овом форуму је покренуто низ тема само и ради блаћења Српског Покрета Двери и свако ко би стао у одбрану политичких ставова Покрета у најбољем случају је сврстан међу - фашисте. Покрет је израстао у снажну политичку организацију и заједно са Демократском странком Србије предводи Патриотски блок на ванредним парламентарним изборима на којима ће, гласао ти или не гласао, остварити значајне резултате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 5 do 12 – opozicija najzad našla lidera oko koga će se ujediniti: Lane Gutović novi lider ujedinjene opozicije! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Пре две године на овом форуму је покренуто низ тема само и ради блаћења Српског Покрета Двери и свако ко би стао у одбрану политичких ставова Покрета у најбољем случају је сврстан међу - фашисте. Сећам се. И ја сам тад добио тај епитет( мада не први пут). А после сам окренуо ћурак и издао сам Двери и почео да их и сам напуцавам. Али сам увек против прогона политичких неистомишљеника, јер ми се то на овом форуму често дешавало. Толико о православцима и њиховој толеранцији. П. С. Ово се не односи на Рилета јер он је аполитичан у смислу опредељења за неку партију. И не сећам се да ме је он зезао за Двери или фашизам. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 тако да још није стигао баш на „црну листу“ RYLAH, ИгорМ, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Двераши су очекивали да се само појаве са православно-националном кореографијом и да ће сви само викати "амин"... Морате мушки да поднесете критику, није "блаћење" ако се неко не слаже са тобом и поставља ти незгодна питања. RYLAH, GeniusAtWork, Јелена011 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Двераши су очекивали да се само појаве са православно-националном кореографијом и да ће сви само викати "амин"... Морате мушки да поднесете критику, није "блаћење" ако се неко не слаже са тобом и поставља ти незгодна питања. Ма сви су осетљиви јер политику доживљавају верским инструментима душе. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 @@Плутон, И ти пушташ да ти се политичка конкуренција (Недељко) шири овде по теми? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука