Баба Написано Март 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ako ti mozes da smaras forum svojim politickim izborom mozemo valjda i mi ostali... ? Koji je to Riletov politički izbor? Ja ga do sad nisam uočio RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 или корисни идиот Ја некако имам утисак да овај термин корисни идиоти (прецизније useful idiotѕ) полако бива и превазиђен у Србији, више неки појам из мрске нам блиске прошлости, јер објективно, коме су они данас уопште и корисни? Евентуално за неку медијску а корупцијску аферу, чисто оно да актуелна администрација на њима (сиротима) награбуља понеки процент мада је и тиме јавност мање-више засићена до равнодушности, и, рекло би се како су надживели своју корисност Империји па на њих данас треба гледати искључиво као на идиоте, потрошени материјал. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Ne ocekujem ja da ce Radulovic napraviti sad nekakave ekonomsku i politicku revoluciju za to nam je potreban liberalni diktator, ali to se desi u Singapuru i nigdje vise. Ocekujem da ce biti malo bolji od Vucica jer sve ostale alternative su dosta gore od trenutne vlasti. Koliko mi pljuvali Vucica on je svakako bolji od Tadica koji je za mene uz Kostunicu najgore nesto sto se desilo Srbiji. Kostunica recenziro knjige od Hane Arent, a posle postavio onu nepismenu zenu za ministra prosvete. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ? Koji je to Riletov politički izbor? Антиполитички. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 За оне који мисле да Радуловић кампању води само на нету: http://dostajebilo.rs/vise-od-300-ljudi-na-tribini-stari-grad-beograd/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Не причам ништа различито, и онда сам рекао да је Радуловић или у талу са њим или корисни идиот. Дакле, миским исто. С тим што, ако му не изваде конкретне ствари које имају, значи да су дефинитивно у дилу. На суду мије ништа порекао. Добио је дисциплинску казну, замењен је другим стечајним управником и против њега су покренута два кривична поступка која су се на брзину пресудила у његову корист кад је постао министар. До тад му је ретила озбиљна казна за оно што је радио. Види, свиђало ти се то или не, тих „конкретних ствари“ нема, и Вучић, а нарочито Динкић, би једва дочекали нешто конкретно. Динкић би га, да може, протерао на Марс. Ево како један од најближих Динкићевих људи (2012. су се разишли, али ово је везано за њихов „посао“ око нове топионице који је започет пре тога и за који су се, без обзира на лични сукоб, 2014. и 2015. солидно уградили - говорим о милионима евра) прича о Радуловићу (тај ће заједно са Динкићем да заврши на робији, ето, још једна моја прогноза попут оне да Радуловић прелази цензус за коју можете да ме зафркавате ): Договора с Вучићем такође нема јер нема ни тих конкретних ствари које Вучић може да изнесе, а као крије их. Све то што ти причаш, пише и у Информеру (погледај бројеве који излазе ових дана). Био стечајни управник, узо паре, уништио фирме, покрао раднике, намешто посо жени, судија га разрешио (што не кажу и да је то решење поништено) итд. Друга ствар, у покрету има људи који ће Радуловића да истресу на прву назнаку било какве његове малверзације. Није мени сам Радуловић гарант да бих му дао подршку, већ ти људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 За оне који мисле да Радуловић кампању води само на нету: http://dostajebilo.rs/vise-od-300-ljudi-na-tribini-stari-grad-beograd/ Super, samo da se ne fokusira samo na BG. Jer mislim da u Beogradu vec ima solidnu podrsku i uglavnom ce tu i dobiti glasove. Zato treba da ode u druge delove Srbije, gde nisu culi za njega. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Super, samo da se ne fokusira samo na BG. Jer mislim da u Beogradu vec ima solidnu podrsku i uglavnom ce tu i dobiti glasove. Zato treba da ode u druge delove Srbije, gde nisu culi za njega. Хвала на бризи и подршци, Фебло . Ево нпр. са трибине у Врбасу од пре пар дана (Врбас има нешто изнад 20000 људи). Вечерас у 18:00 биће у Крагујевцу. До сад је већ имао педесетак трибина и свако веће место ће обићи 2x до избора, тренутно ради ко Вучић! Радуле до победе! A ово за Београд је тачно, у неким општинама (Врачар или Стари град нпр.) би без проблема узео 15% да су избори данас. И у Војводини такође има солидну подршку (тамо је непрекидно у кампањи од прошлих избора). http://dostajebilo.rs/razbijanje-straha-u-vrbasu/?lang=lat feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Да не спомињем лајкове, ингејџмент, шерове, фејвове и ретвитове - само стижу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Je li ima sendvica kod Radula ili vi radite iz ubedjenja Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 ? Koji je to Riletov politički izbor? Ja ga do sad nisam uočio Pisao covek vec o tome, sto ne pratis admine ni jedan! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Je li ima sendvica kod Radula ili vi radite iz ubedjenja Има и много су укуснији него Вучићеви, мммммм, мљац, мљац! Имам и „Доста је било“ оловку и њихове наранџасте вунене чарапке, баш су топле. Имам и СНС капу, украо сам од Дејавуа. Највећа награда је за оног ко убеди Фебла да гласа за Радула, он ће да добије 30% новца који је Радуле покрао као страшни стечајни управник (реч је о милијардама, чито сам у Информеру). Grizzly Adams and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Samo ako udje u patriotsku koaliciju :P, ovako mi je previse mutan Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Шалу на страну, Радуловић нема ботове (ја нисам нарочито паметан чо'ек, ал' ваљда нисам тол'ко глуп да радим за џабе нешто за шта бих могао да узмем паре). Ово по нету што хвале Радуловића, људи раде сами и искрено, а узрок томе је највише очај јер је врло тешко помирити се с тим да је ова неокомунистичка напредњачка и остала гарниура најбоље што српска политичка сцена може да понуди. Људи виде да је стање ужасно и траже неку наду да бар неки сегмент живота у Србији може бити бољи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Шалу на страну, Радуловић нема ботове (ја нисам нарочито паметан чо'ек, ал' ваљда нисам тол'ко глуп да радим за џабе нешто за шта бих могао да узмем паре). Ово по нету што хвале Радуловића, људи раде сами и искрено, а узрок томе је највише очај јер је врло тешко помирити се с тим да је ова неокомунистичка напредњачка и остала гарниура најбоље што српска политичка сцена може да понуди. Људи виде да је стање ужасно и траже неку наду да бар неки сегмент живота у Србији може бити бољи. Joooo, kad te cuje Rileee Плутон је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука