Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Npr, za jednu prijavu (necu da kazem koju) treba ti potvrda da si neosudjivan, potvrda da si drzavljanin, potvrda da imas glasacko pravo. Ti za to moras da promenis tri kancelarija, koje ce da ti lupe tri pecata na tri papira. Sve to moze da se proveri tako sto odneses lichnu kartu, i neko ti tamo ukuca broj licne karte i vidi sve to. To ti je "visak birokratije" Ovo se zove neefikasnost. I to je zaostavstina socijalizma. Izmisljalki su procedure i dokumenta da bi imalki sta da "rade". Treba napraviti efikasnu upravu i u medjuvremenu prestati sa zaoposljavanjem novih. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Аргумент против Радуловићеве личности нема значаја за тачност онога што су он, Павловић и екипа ставили на папир. Друго је питање да ли су они довољно способни и поштени да то све спроведу. Теби је проблем сам политички став, па нападаш оног који га проноси. Да је најгора гњида писала о твом погледу на свет, другу би песму певао. Доказ над доказима: аминујеш постове Црвеног Барона. Ееееееј, Црвеног Барона. Мени је проблем демагогија лика који се представља као ко зна који по реду месија, а професионално је у Србији забележено једино да је учествовао у том паразитском систему, као стечајни управник, на државним јаслама, и да је чак и правоснажно кажњен јер је у једном предузећу којим је руководио намештао тендере својој жени. Шта је радио у иностранству, стварно не знам, али овде је једино био корупмирани државни службеник, пре него што је из мени непознатих разлога кооптиран у Владу. А што се аминовања тиче, нема потребе да разговор спуштамо на тај ниво. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Али до сада није био као и они. Прво, за разлику од практично свих осталих човек је радио прави посао у Немачкој, Канади, САД где знам како се ради и да фолирање не пролази ако немаш резултате. Друго, кад је дошао у Србију није се гурао у политику, као министар је очигледно заиста покушао да нешто промени итд. Да не препричавам сад. 1. Божидар Ђелић, Горан Питић, Кори Удовички... су само неки од ликова који могу да држе часове успеха у иностранству Радуловићу. Они се нису баш показали, не знам зашто бих веровао лику који је у тим уређеним земљама постигао још мање него они? 2. Није се гурао у политику, био је државни службеник, кажњен због корупције. Онда је, и поред казне због корупције, кооптиран у Владу јер га је неко гурао. Дакле, био је паразит. А сад се бори против паразита. Не знам дал треба нешто даље да причам. И не знам одакле више вама снаге да говорите о месијанском моралу овог човека. Ћириличар and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 овде је једино био корупмирани државни службеник Погрешно си разумео. Стечајни управник није "државни службеник", он има приватну агенцију која се тиме бави, а посао се добија на конкурсима које расписује држава - као и за све остало. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Lajkov'o sam ti post RYLAH, sada si ga ugasio .... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Погрешно си разумео. Стечајни управник није "државни службеник", он има приватну агенцију која се тиме бави, а посао се добија на конкурсима које расписује држава - као и за све остало. :pajapatak: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 И не знам одакле више вама снаге да говорите о месијанском моралу овог човека. Па велики је проблем што не пазиш на часу... Да си пажљиво читао, видео би да нигде и није било говора о некаквом "месијанском моралу" и "култу личности". Управо супротно. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Погрешно си разумео. Стечајни управник није "државни службеник", он има приватну агенцију која се тиме бави, а посао се добија на конкурсима које расписује држава - као и за све остало. Не, него си ти погрешно разумео. Стечајни управник добија лиценцу од државе да ради посао који је од значаја за државу, на начин и под правилима које држава пропише прописима подзаконске природе и прописима које спусти на ниво еснафског удружења. И држава му узме лиценцу ако ради нешто што не би смео да ради. Исто као и приватни извршитељ, нотар (од септембра, отприлике, крећу и они), и још сијасет професија којима се делегира део надлежности државе у појединим областима. Али, све то на страну, лик је кажњен (правоснажно) због корупције. Није мени фрка да ви таквог лика подржавате, упознао сам много људи који су се оклизнули па су после постали стварно сјајни људи, али ми јесте фрка да он глуми некога ко се бори против таквих као што је он сам био до пре пар месеци. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Стечајни управник добија лиценцу од државе Тако је, добија лиценцу од државе, али није "државни службеник" како си претходно рекао него приватник. И није кажњен због корупције, ако се добро сећам та је тужба повучена или тако нешто. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Тако је, добија лиценцу од државе, али није "државни службеник" како си претходно рекао него приватник. И није кажњен због корупције, ако се добро сећам та је тужба повучена или тако нешто. Јесте, кажњен је, и то правоснажно. Жалио се, али му је жалба одбијена и кажњен је 100.000 динара и јавном опоменом. И то је још једна од лажи којима се служи. Ако бих се много исцимао, могао бих да ти нађем и број решења дисциплинског већа Агенције за лиценцирање стечајних управника, има цео препис негде на Интернету, раније сам ископао. Ал радије не бих, разумећеш ме. Добија лиценцу од државе и обавља посао који је обављала држава, који му је делегирала држава (који је раније обављала држава директно, а сад преко таквих као што је Радуловић), и за који га контролише држава. Као и сијасет других професија. Па ти сад види шта је то. Имао си некада ликове којима су поједине државе давале овлашћења да прикупљају порезе у име државе, иако су они то радили у своје име а за туђ рачун, уз одређену провизију, није ово измишљање неке топле воде. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Добро, то да је намештао посао жени је једина конкретна и озбиљна ствар коју је неко изнео на теми и довољна је да га дискредитује, јер се он тачно против таквих дела бори декларативно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Мислим да то није тачно, али уопште није битно... Погрешно си схватио да ту постоји неки "култ личности". Мени Радуловић ништа не значи, чак се са њим не слажем у неколико важних ствари. Али је једини са којим се слажем у главним стварима. Значи битне су идеје. Какве су његове карактерне особине и да ли ће одржати обећања не знам, чак сам о томе писао пре дан-два на истој овој теми. Заступам идеје, а не личности. Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 73. strana ... manje glasova je dobio na izborima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Битно је. Друго би било да он, не знам, има швалерку. Али ако је тачно ово што Александар каже, онда је то еквивалентно ситуацији у којој лопов хоће да буде чувар у банци. Штавише, ништа не може неку идјеју више да дискредитује од погрешних људи који је заступају. Иако не би требало тако да буде, у пракси јесте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Па јесте битно у смислу да ли гласати за њега лично. Само што он није имао никакве шансе енивеј... Мени је битно само да неке идеје и начин размишљања уђу у дискусију. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука