Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 A jesi li prijavila i Milosavljevica? Ја нисам рекао њему да је идиот. Зашто да ме пријави? Пријави ме ти, он је твој другар. :3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Kako ove za i protiv libertarijanske teme podignu toliko tenzije, nikad mi nece biti jasno. Vise vatre nego za/protiv evolucije onomad... RYLAH, Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 A jesi li prijavila i Milosavljevica? Nisam jer se Milisavljeviceva kritika odnosila na ideju a Rylah-ova na licnost Milosavljevica, sto je kaznjivo. Bar sam ja tako razumela. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 А треће је бити апсолутни идиот и не разумети чак ни оно о чему ти сам причаш, а камо ли оно о чему неко други прича. Пробај прво да разумеш причу, верујем да ти је тешко и да боли, али макар те не гледају као будалу која се свађа сама са собом. Па ја разумем не знам зашто бежиш од аргуемнтације. Ја нигде нисам видео ниједну земљу која је субенционисањем подигла привреду на ноге и овим твојим планом. Ја капирам да је теби сада супер што је крагујевац подигнут захваљујући парама целе Србије. Али за целу Србију то није супер. ВАма можда одговара да држава плаћа фијату паре да запошљава твоју породицу, пријатеље, земљаке али то комплетној Србији не одговара, не исплати јој се и кошта је. Не исплати се ни на дужи рок, ниједна привреда се никје тако подигла. Наравно да има земаља где се субенционишу одређемне гране и о томе може да разговара, али не постоји ниједна земља са заосталом привредом која се развила од субенционисања нити постоји приверда која се развила од тога. Ни једна. Све су се развиле економском либеларизацим и балансирањем намета и трошкова. Ја бих замолио тебе да ти пробаш да разумеш причу и провериш мало податке, пта је ефикасно и исплативо у политичкој економији а шта није. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 A tu si u pravu, ceda i djiki su sedeli tamo sto jes jes a bili su super ortaci sa krimosima i cak je djiki imao neku paravojsku po bosni... i bio đinđiću dobar karadžić dok ga zvao na pale da jede jagnjetinu sa ražnja, visio je stalno tamo, a kad je stvar propala onda je okrenuo ploču, nikak one mogu da nađem onaj video iz 1995 god kada đinđić pljuje na slobu u beogradu na mitingu što koči ujedinjenje r srpske i republike srpske krajine pa da im svima nabijem na nos, znači tražio sam ga 2 dana ali ne mogu da nađem, ne znam ime videa Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Razumem šta želiš da kažeš, ali ako firma/preduzeće ne može samostalno da se održava znači da je već propalo. Možda ti više aludiraš na socijalni problem, u vidu velikog broja ljudi koji radi po tim firmama? Šta misliš, da nije ipak jeftinije davati im pristojnu socijalnu pomoć kao i plate što su primali (a često i nisu primali)? U velikom broju slučajeva se u propale firme pumpa novac koji je veći nego da sve radnike pošalješ na "prinudni godišnji odmor" i plaćaš im punu platu... Sad su nam se i drastično povećali ti troškovi pošto se u njih pumpa novac preko bankarskih kredita... i to je jedan od mnogih lepih primera kako naša država izigrava svoje sopstvene zakone. Naime, mi smo promenili Zakon o budžetskom sistemu i propisali da javni dug neće biti veći od 45% BDP. Zbog toga država ne može da sliva beskonačno novca u propale firme. Kad država prosto daje pare ovim firmama, onda beleži minus u svojim knjigama. E sad kad direktor te firme dodje da traži pare, država mu kaže da ode lepo u banku i traži kredit a država će da garantuje. Banka normalno da kredit koji nikad ne bi dala da ne garantuje država. Kada firma ne plaća, oni naplate sve od države... a država nema minus u bilansu, jer je platila X banci a potražuje X od propale firme, pa se to potire... jedino što X od propale firme nikada neće naplatiti... i što je država platila i kamate koje nikad ne bi platila da nema ove operacije koja samo služi da se prikrije ogroman javni dug. florenntina је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ulozila sam protest Administraciji na tvoj post. Sram te bilo! kod mene takve zovu cinkaroš, inače vrlo gadna osobina kod ljudi, nečasna ni malo viteška, ja nikada nikoga ne bi prijavio da ne znam koliko sam ljut jer to nije časno Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Kako ove za i protiv libertarijanske teme podignu toliko tenzije, nikad mi nece biti jasno. Vise vatre nego za/protiv evolucije onomad... То смо ти ја и билбија експерти за тензију и жустру дебату. Просто ми дође да напраивмо јутјуб канал де ће да се свађамо могли би да живимо од тога... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Ја нисам рекао њему да је идиот. Зашто да ме пријави? Пријави ме ти, он је твој другар. :3 Kodf nas slobodnih ljudi to ne ide tako ... ne prijavljujemo mi neistomisljenike policiji ... RYLAH, R.Žiskar and kordun је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Kodf nas slobodnih ljudi to ne ide tako ... ne prijavljujemo mi neistomisljenike policiji ... Ја тебе верово или не никад нисам пријавио, ал јесам самог себе пар пута. :3 Пардон лажем те, јесам, када си блатио мог Прадеду. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 @RYLAH @Милосављевић please control yourselves Без тешких речи "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 U velikom broju slučajeva se u propale firme pumpa novac koji je veći nego da sve radnike pošalješ na "prinudni godišnji odmor" i plaćaš im punu platu... Sad su nam se i drastično povećali ti troškovi pošto se u njih pumpa novac preko bankarskih kredita... i to je jedan od mnogih lepih primera kako naša država izigrava svoje sopstvene zakone. Naime, mi smo promenili Zakon o budžetskom sistemu i propisali da javni dug neće biti veći od 45% BDP. Zbog toga država ne može da sliva beskonačno novca u propale firme. Kad država prosto daje pare ovim firmama, onda beleži minus u svojim knjigama. E sad kad direktor te firme dodje da traži pare, država mu kaže da ode lepo u banku i traži kredit a država će da garantuje. Banka normalno da kredit koji nikad ne bi dala da ne garantuje država. Kada firma ne plaća, oni naplate sve od države... a država nema minus u bilansu, jer je platila X banci a potražuje X od propale firme, pa se to potire... jedino što X od propale firme nikada neće naplatiti... i što je država platila i kamate koje nikad ne bi platila da nema ove operacije koja samo služi da se prikrije ogroman javni dug. lol, nisam to znao ne znam da li je takva računovodstvena praksa ili ne, ali to je virtuelni novac, ja recimo nikad ne računam da posedujem pare koje mi neko duguje, to računam isto kao da nemam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Kodf nas slobodnih ljudi to ne ide tako ... ne prijavljujemo mi neistomisljenike policiji ... ne koristimo tuđu silu u svojoj nemoći, to je prljavo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 @RYLAH @Милосављевић please control yourselves Без тешких речи a ja sam brate rekao milosavljeviću mili moj milosavljeviću, jel mogu od moderacije da dobijem pohvalu roze slovima ? Млађони, Crveni Baron and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 A tu si u pravu, ceda i djiki su sedeli tamo sto jes jes a bili su super ortaci sa krimosima i cak je djiki imao neku paravojsku po bosni... Pricamo o sastavu skupstine pre 2000. a tada Ceda i Djindjic nisu bili u skupstini koliko se secam. Na kraju ce jos ispasti da se Djindjic sam ubio. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука