Jump to content

Bivši ministar Saša Radulović

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Ijaoj majko mila... :)):)) :)):)) ... Grdno ce da na....mo

Nema nam spasa, stig'o ekonomski strateg...

Шта ти је цинизам, одраз немоћи у аргументацији. :3

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ово се тренутно невероватном брзином шерује по Фејсбуку

ИЗВОР

http://www.dusanpavlovic.in.rs/mypage/Blog/Entries/2014/3/12_Pet_meseci_u_Ministarstvu_privrede_-_Glava_6_files/Glava%206.pdf

Минут до дванаес`!

Подели на овим сајтовима

Ово се тренутно невероватном брзином шерује по Фејсбуку

ИЗВОР

http://www.dusanpavlovic.in.rs/mypage/Blog/Entries/2014/3/12_Pet_meseci_u_Ministarstvu_privrede_-_Glava_6_files/Glava%206.pdf

Teorija zavere se radja od ovoga :) Pismo kao da je pisano za javnost tj. kampanju. Ovo se moglo uraditi na sastanku uzivo a ne mailom..

Подели на овим сајтовима

Prvo sto naucim sve svoje saradnike kada pocnem da radim za neku kompaniju jeste da svu komunikaciju obavljaju mail-om. Ne znam cime se ti bavis, ali ovo je jako koristan savet sto mogu da potvrdim licnim primerom. Ne mozes da verujes koliko puta sam dozivela da mi se do neba zahvaljuju za to (kad ih neki mail od pre nekoliko meseci "spase" u vrlo vaznim situacijama), iako u pocetku vecinom negoduju i smatraju da sam prestroga kada na tome insistiram.

Ljudi svasta pricaju, pa posle poricu ili relativizuju a neretko i lazu bez  pardona. Pisana rec je pisana rec, bar u biznisu.

Подели на овим сајтовима

Mailovi su dokumenta i pisma :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Jesu, ali ovo je valjda bilo za internu namenu a ne da se koristi u preidzbornoj kampanji :)

Dobro ga je Vucic provalio (mada kasno) da koristi poziciju da se politicki promovise..

Ал ми није јасно, то, што не може да објасните мотив?

Ваљда је мотив важан када причамо о томе шта неко ради да се запитамо и зашто? Дакле зато радуоловић хоће у политику?

Да је хтео због власти и пара.. могао је да остане са вучићем у талу и да му буде потрчко као лазар крстић.

Он овиме власт неће да добије. А ни паре...

Добиће посланичку плату и то је све...

А реално са оном биографијом он може да зарађује три посланичке плате месечно.

Дакле... да се политички промовише... сада ... то је нормално... не можеш да се бавиш политиком без промоције.. и ту нема ништа лоше....

Али причати да је то њему био неки план од почетка.. ми баш и не пије воду.. а не знам како вама може без јасно одређеног мотива.

Подели на овим сајтовима

Pa ima motiv, da napravi liberalno trziste i da Srbija procveta i da nam svima bude bolje. Pa nije on kao ostali politicari da ima neku svoju korist. To smo shvatili vec.

Не знам што си ироничан ја те озбиљно питам, који је мотив?

Мислим ако већ износишђ тврдњу изађи у макар неку одбрану исте.

Подели на овим сајтовима

Jesu, ali ovo je valjda bilo za internu namenu a ne da se koristi u preidzbornoj kampanji :)

Dobro ga je Vucic provalio (mada kasno) da koristi poziciju da se politicki promovise..

Da ga je provalio, ne bi ga nikada postavio za ministra. Verovatno nije ni sanjao da ce Radulovic biti toliko "lud" da se odrekne svih privilegija koje je mogao da ima zarad borbe protiv parazitskog sistema od koje moze imati (i imao je i ima) dosta glavobolje. 

Подели на овим сајтовима

Da ga je provalio, ne bi ga nikada postavio za ministra. Verovatno nije ni sanjao da ce Radulovic biti toliko "lud" da se odrekne svih privilegija koje je mogao da ima zarad borbe protiv parazitskog sistema od koje moze imati (i imao je i ima) dosta glavobolje. 

То да радуловића постави за министра му је био мудар потез за гласове реално. Јер постоји број нас који су га пратили ко блогера, има добар СИ ВИ, и генерално - помисле упућени људи - коначно неки стручњак големих размера који је до сада мерио све успех до успеха у вођењу компанија.

Исто ко што је довео Лазу генија.

Е сад, мени нису јасни ови који причају да Радуле има неки интерес сличан например вучићевом интерсу. Дакле радуле то није планирао, позван је у владу. И ја да сам на њеоговм месту и ја бих наставио са политиком кад сам већ улетео. Шта је требало да подвије реп и да каже - ја нећу више да се играм.

Ал сад се ту праве неке теорије, вазда.... ко да је он неки страни плаћеник, ко да нема од чега да живи па ето мора у политику да би се накрао. Итд.

Да је радуле другачији од осталих - јесте.

Прво не живи цео живот од политике, већоину свог живота живи од свог рада. За разлику од већине осталих.

У политици је тек пар месеци...

Неће наше паре, не каже нам да је он већи родољуб, поштенији и исправнији од оног другог па да њему дамо наше паре уместо оном другом

Не хвата људе на националижам, патриотизам, косово, цркву, децу социјалну неправду.

Једини прича јасно и конкретно чињенице и аргументе. Не јури гласове разноразним улизивањем грађанима, да задовољи њихова морална гледишта, него каже тачно.. ако оћете да живите боље то и то је потребно да урадимо са нашим системом.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...