feeble Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Ако им је он најбољи војник кога су могли послати, онда шта рећи о кадру СНС... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Na drugoj strani, Stefanović je kao zamerku Raduloviću istakao to što nije doveo nijednog investitora. Da ovo izjavis moras biti ili kreten ili cirkuzant, ili oboje. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Izvor:http://www.b92.net/ Ima oko 400 komentara na ovu vijest. Sve i jedan komentar, doslovno u kome je podrzan Radulovic ima 99% pluseva, i kontra tome sve i jedan do jednog komentar koji podrzava SNS im 99% minusa. Sad sta ovo znaci, dali se svijest gradjana budi pa ih sve vise prepoznaje da je SNS isto sarena laza i da ukopavaju Srbiju sve dublje u bijedu, ne znam. Bice ovo najinteresantniji izbori dosad. Sumnjam da Radulovic moze da obori SNS, ipak iz SNS stoji i dalje ogromna masinerija i vecina stanovnistva je i dalje u medijskom i informativnom mraku kojeg svaka vladajuca stranka odrzava kako bi njihova necasna djela ostala u sjeni i neprimecena. Ako Radulovic samo predje cenzus i udje u skupstinu bice to velika pobjeda zdravog razuma i pokazatelj da mozda nada postoji za Srbiju da ce se oporaviti od bremena kripto-samoupravnog-socijalizma i krenuti putem ekonomskog oporavka i prosperiteta. Onda ce moci nastaviti svoj politicki program, i na sljedecim izoborima mozda i odnese pobjedu, jer napokon ce mnogo njih koji su godinama bili neodlucni ili bojkotovali izbore sad dobiti priliku da glasaju za konkretnu osobu koja ne prodaje sarene laze vec govori istinu u oci i nudi konkretna i obecavajuca rjesenja. cloudking and florenntina је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Da, i ja mislim da je prelazak cenzusa trenutno najrealniji i najvisi rezultat, ali se nadam da bude i iznenadjenja pa bude i vise od toga. Mene sad samo plasi da Vucic ne posegne za oprobanim Milosketovim metodama kad su izborni rezultati u pitanju... vidimo da ima puno sledbenika koji ce rado da mu izadju u susret za takve stvari... U medjuvremenu, Radulovic na twitteru me opet odusevio. Tvit nakon sinocne emisije: :D :D florenntina and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Da, i ja mislim da je prelazak cenzusa trenutno najrealniji i najvisi rezultat, ali se nadam da bude i iznenadjenja pa bude i vise od toga. Mene sad samo plasi da Vucic ne posegne za oprobanim Milosketovim metodama kad su izborni rezultati u pitanju... vidimo da ima puno sledbenika koji ce rado da mu izadju u susret za takve stvari... U medjuvremenu, Radulovic na twitteru me opet odusevio. Tvit nakon sinocne emisije: :D :D Hahah odlican. Pa da, da predje cenzus i jos malo. Recimo kad bi bio prijatno iznenadjene izbora, kao jednom Karic sto je dobio 17 posto ne znam koje godine bese. Onda ce moci naredne cetiri godine da sprovodi politicki program i da formira tim ljudi koji ce na tome raditi. Sasvim sigurno ce imati ljutog protivnika u SNS, i nece im biti lako jer ce ovi sigurno pokusati da ih eliminisu i uguse. Ali ako izdrze, bice svjedoci ocajnog stanja koje ce SNS ostaviti nakon naredne cetiri godine, pa ce onda i to dozlogrditi narodu kao sto je DS, i tu ce biti sansa. Samo neka ostane dosledan, a ne da se povampiri i nastavi kao i svi drugi politcki hohstapleri. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Samo neka ostane dosledan, a ne da se povampiri i nastavi kao i svi drugi politcki hohstapleri. Ja sam upravo zbog dosadasnjeg iskustva skepticno stao na njegovu stranu. Prvi put mi se svidja nacin misljenja jednog politicara ali nisam spreman da se "svim srcem" predam toj ideji... Dosadasnja politicka istorija u Srbiji me je od skeptika pretvorila u paranoika Ali sam nekako optimistican u vezi sa radulovicem... oprezno optimistican ali optimistican. Na primer svidja mi se njegova biografija. Nasi trenutni politicari mogu samo da se pohvale politikom i bogacenjem u poslednjih 30 godina. POstali su profesionalni prodavci zjala i niko od njih (vecina) ne bi umela da se snadje u realnom svetu jer nista ne bi umela da radi jer su totalne neznalice za ista drugo do dranja za skupstinskom govornicom. Radulovic je pre svega vrsni strucnjak i dok su se ovi nasi drali u megafone on je razvijao poslove i uspesno vodio mnoge firme u USA i Evropi. Njegovo gostovanje na CNN-u 2001. Neposredno nakon internet buma, kad ovde jos nismo ni znali sta je internet on je uveliko razvijao graficki softver... Kolko vidim on je vec bogat covek i to prilicno bogat. Ne trebaju mu drzavni stanovi, automobili i poslovi za familiju... florenntina је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Ja se iskreno nadam da ce Radulovic preci cenzus. Moj glas svakako ide njemu, a sutra idem i da predam potpis za njegovu kandidaturu. Mislim da ima dobre ideje i dok god ih bude sledio, imace moju podrsku na izborima. Takodje smatram da je za ovih nekoliko meseci, koliko je bio ministar, uradio jako puno iako "nije doveo nijednog investitora" posto su u svakodnevnom govoru pocele da se pojavljuju sintagme kao "novac poreskih obaveznika" a ne "drzavni novac" sto je izuzetno vazno. Da bi se bilo sta promenilo, gradjani pre svega moraju shvatiti ko pravi novac u nekom drustvu, ko ga raspodeljuje a ko trosi. A sto se tice investitora, ovako to zaista izgleda u stvarnosti, iza kulisa i pompeznih najava politicara.... http://dostajebilorestart.com/sasa-radulovic-o-mercedesovoj-investiciji-u-srbiju/ Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Crveni Baron, Ћириличар and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Onda ce moci naredne cetiri godine da sprovodi politicki program i da formira tim ljudi koji ce na tome raditi. Sasvim sigurno ce imati ljutog protivnika u SNS, i nece im biti lako jer ce ovi sigurno pokusati da ih eliminisu i uguse. Ali ako izdrze, bice svjedoci ocajnog stanja koje ce SNS ostaviti nakon naredne cetiri godine, pa ce onda i to dozlogrditi narodu kao sto je DS, i tu ce biti sansa. Samo neka ostane dosledan, a ne da se povampiri i nastavi kao i svi drugi politcki hohstapleri. Ne verujem da ce naredna vlast, ukoliko to bude SNS+SPS ili ko vec uopste opstati 4 godine jer ce ih realnost prosto pregaziti. Budzet je bukvalno sklepan i neodrziv posto su planirani prihodi potpuno nerealni i temelje se na nekim suludim pozajmicama od Arapa za koje ne postoji nijedan "papir" kojim bi se garantovala njihova realizacija. Cim dodje vreme da ne mogu da isplacuju penzije (1.7 mil. penzionera) ili plate u javnom sektoru (za sada oko 780.000, ako se Krstic opet nije zabrojao pa zaboravio nekih dodatnih 20-30 hiljada), ima da padne vlada k'o zrela kruska.... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 И Радуловић даје сулуда обећања Beograd - Obećanja u kampanji već su ušla u legende, ali Saša Radulović je svojim tvitom napravio iskorak od uobičajenih obećanja radnih mesta, investicija, i infrastrukture. Radulović je, naime, tviterašici koja mu je poručila da će glasati za njega ako joj obezbedi muža obećao ne jednog već dvojicu i to kvalitetnih muževa - lepa, pametna i partijski obezbeđena. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/443633/Radulovic-zenama-za-glas-obecava-i-muza-I-to-dva--partijski-obezbedjena Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 И Радуловић даје сулуда обећања Pa nije suludo vec saljivo Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Da u pitanju je parodija na predizborna obecanja koja slusamo decenijama i iskreno... nisam mogao da pomislim da bi iko mogao da ih shvati ozbiljno... svakakvoga sveta ima Odlicna mu je to fora. Dobar marketinski trik ali sa poentom. florenntina је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Pa naravno da je sprdnja. Ali nije uopste dalek od onoga sto Dinkic obecava. Moze se reci da je od njega pokrao pola ovih predizbornih obecanja. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Pa naravno da je sprdnja. Ali nije uopste dalek od onoga sto Dinkic obecava. Moze se reci da je od njega pokrao pola ovih predizbornih obecanja. Al ono sto je porazavajuce je sto se za razliku od Radulovica, Dinkic ne zeza... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 -Владимир-, RYLAH and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука