Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ej, kupujem vinograd u Italiji i sada mi terba neka dozvola? Upravo to ti treba, dozvola. U ovom slucaju bi mogla da gajis grozdje ali ako bi htela tu da napravis sljivik trebala bi ti dozvola itekako ... Kao i za bilo koju drugu delatnost. A za svaku delatnost imas ogranicen broj dozvola. Tako da u Milanu na primer imas 2000 taksista i ni jednog vise niti ce ih biti vose dok , u ovom slucaju gradska skupstina, ne odluci drugacije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Isto ko da si reko: "I kuci u karton sitiju i kuci na dedinju treba odrzavanje. Vlasnik bira sta ce kada da promeni, dotera ili usavrsi. Isto je." Pa naravno.... A ko bi trebao da bira sta i kako da radi? Onaj ko zivi u kuci .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Upravo to ti treba, dozvola. U ovom slucaju bi mogla da gajis grozdje ali ako bi htela tu da napravis sljivik trebala bi ti dozvola itekako ... Kao i za bilo koju drugu delatnost. A za svaku delatnost imas ogranicen broj dozvola. Tako da u Milanu na primer imas 2000 taksista i ni jednog vise niti ce ih biti vose dok , u ovom slucaju gradska skupstina, ne odluci drugacije ... Sluasj bre, ajde prestanti s tim taksisitima jer je sa taskistima bas svuda ista prica pa tako i u Beogradu ili Nisu. Ja pricam o nekim drugim stvarima, eto ja sam milionerka i hocu da kupim dvorac sa vinogradima u Toskani. Moze mi se i volim da se bavim vinogradarstvom. Pa taj dvorac bre covece i ti vinogradi imaju dozvole vec 500 godina, ja sam tu samo vlasnik. Nego shvatam da su to zo tebe spanska sela jer da nisu ne bi ove prodavao neki SF a nista ne razumes. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Sluasj bre, ajde prestanti s tim taksisitima jer je sa taskistima bas svuda ista prica pa tako i u Beogradu ili Nisu. Ja pricam o nekim drugim stvarima, eto ja sam milionerka i hocu da kupim dvorac sa vinogradima u Toskani. Moze mi se i volim da se bavim vinogradarstvom. Pa taj dvorac bre covece i ti vinogradi imaju dozvole vec 500 godina, ja sam tu samo vlasnik. Nego shvatam da su to zo tebe spanska sela jer da nisu ne bi ove prodavao neki SF a nista ne razumes. Ma imas ti liberalizovanih delatnosti, a kako kazes taj vinograd je vec sa dozvolom. Ali hajde ti budi 5. mobilni operatre u Italiji... ne mozes, imaju samo 4 i slovima cetiri licence koje su prodate i rok im je jos 15 godina a posle ce drzava da to ili produzi ili proda jos neke ili nece, sve je na drzavi. I nisu samo taksisti u pitanju vec i restorani, butici, frizeri ... Ta promena vlasnika koju ti pominjes ne menja nista na stvari da tebi treba licenca samo sto kada kupis firmu koja vec pposluje ti kupis i njenu licencu ...Ja ti pricam o novim licencama, o dozvolama, koje ti izdaje drzava. I za neke delatnosti su vec podeljene sve licence i ti jednostavno ne mozes da se bavis time. Sem u slucaju da kupis licencu od nekoga kpo hoce time da prestane da se bavi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Sluasj bre, ajde prestanti s tim taksisitima jer je sa taskistima bas svuda ista prica pa tako i u Beogradu ili Nisu. Ja pricam o nekim drugim stvarima, eto ja sam milionerka i hocu da kupim dvorac sa vinogradima u Toskani. Moze mi se i volim da se bavim vinogradarstvom. Pa taj dvorac bre covece i ti vinogradi imaju dozvole vec 500 godina, ja sam tu samo vlasnik. Nego shvatam da su to zo tebe spanska sela jer da nisu ne bi ove prodavao neki SF a nista ne razumes. Evo ti jos ....Covek prodaje licencu ....Google translate pa napred .... Citat: Descrizione Rif: 808 - Leini', cedesi attività di bar tavola calda/ fredda della superficie commerciale di circa mq 50 oltre la zona (retro) per la preparazione di piatti caldi/freddi, con circa20 posti a sedere, una grande zona dehor con circa 60 posti,bagno e cantina. Canone di locazione mensile pari a € 350,00 compreso spese condominiali.Ottime condizioni interne e tutte le attrezzature. Licenza tipologia B. Richiesta Euro:25,000 (Si valuta un pagamento rateale con un minimo anticipo). Za 25 000 € prodaje licebncu tipa B, bar, sa mogucnoscu spremanja toplih i hladnih sendvica, mesecna kirija je 350€ ... Vidis, ovako se prodaju licence, i to jasno definisane dozvole sta moze i sme doticni bar da radi i prodaje ... Ne moze da sprema sarmu i sladoled ... A evo i link... http://www.immobiliare.it/45152814-licenze-bar-in-vendita-Leini_.html .... Pa se upoznaj malo sa problematikom ... Ako ovo kupis budi sigurna da ne mozes prodavati odecu ....Ma koliko ti to zelela jer imas licencu tipa B koja jasno definise sta mozes da radis i cime da se bavis ... I ... dobrodosla u kapitalizam ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 U stvari , moram se korigovati, od 2006. je liberalizovana ova prica sa licencama. Do tada je recimo bilo odredjeno kolika udaljenost mora biti izmedju dva lokala koji prodaju isti proizvod ali vise to ne treba. A vidim i da ne treba vise licenca za trgovacke objekte do 250 m kvadratnih . Preko toga je potrebna licenca ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 U stvari , moram se korigovati, od 2006. je liberalizovana ova prica sa licencama. Do tada je recimo bilo odredjeno kolika udaljenost mora biti izmedju dva lokala koji prodaju isti proizvod ali vise to ne treba. A vidim i da ne treba vise licenca za trgovacke objekte do 250 m kvadratnih . Preko toga je potrebna licenca ... E tako ce i kod nas da bude kad dodje Radulovic пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Sto se tice drzavne regulacije, stvari su vrlo jednostavne. Jaka drzavna administracija=velika moc=velika mogucnost zloupotrebe. Mala drzavna administracija=mala moc=manja mogucnost zloupotrebe, korupcije i kobnog dejstva na ekonomske tokove. Ne kapiram sta je tu tesko za razumeti. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Danas mi se prvi put u zivotu desilo, kada sam isla da dam potpis za kandidaturu Radulovica, da se obradujem da vidim veliki red ispred sebe. Btw. prvi put u zivotu mi se i desava da podrzavam nekog politicara pa sam od treme bila i izagubila licnu kartu u dzepu i trazila je citavih 5min Ne znam, kada sam videla sve te ljude, nekako mi se opet vratila vera u mogucnost promena na bolje u ovoj zemlji. Videcemo kako ce se stvari odvijati ali za sada sam, sto neko gore napisa, iako vrlo oprezna sa ocekivanjima, ipak optimista Jel leba ti pored tolikih redova za skupljanje potpisa za Radulovića, skupiste li te potpise već jedared? Još nisam čuo da je predao listu za izbore. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 Jel leba ti pored tolikih redova za skupljanje potpisa za Radulovića, skupiste li te potpise već jedared? Još nisam čuo da je predao listu za izbore. Још није нашао белог коња да дојаше на њему. Само да нађе белог коња, и право у РИК да преда потписе, свих четир милиона. Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Колико оно још фали 3000 потписа, јел ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Људи не знам како вама али мени некако тачно постао драг овај Динкић после овог Радуловића и ових разних експерата који су прво експерти па ома потом праве странку. Приде кад видим ко све прогања тог Динкића дође ми нако српски из ината да гласам за њега, најке ми обе. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Sto se tice drzavne regulacije, stvari su vrlo jednostavne. Jaka drzavna administracija=velika moc=velika mogucnost zloupotrebe. Mala drzavna administracija=mala moc=manja mogucnost zloupotrebe, korupcije i kobnog dejstva na ekonomske tokove. Ne kapiram sta je tu tesko za razumeti. To da drzavne sluzbenike korumpiraju privatnici a ne drugi drzavni sluzbenici .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Jel leba ti pored tolikih redova za skupljanje potpisa za Radulovića, skupiste li te potpise već jedared? Još nisam čuo da je predao listu za izbore. Ne znam, ali se nadam da jeste tj. da hoce ako vec nije. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 To da drzavne sluzbenike korumpiraju privatnici a ne drugi drzavni sluzbenici .. Zato sto je to trenutno, na zalost, jedini nacin da se pravi biznis. Ali, kada drzavni sluzbenici ne bi imali moc koju imaju, ne bi ih ni mogao/imao potrebe korumpirati a to je valjda cilj, zar ne. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука