Jump to content

Najveći dan u novijoj historiji a forumaši zabijaju glavu u pesak ko nojevi

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Svakako da je u životu našeg naroda i države, bilo puno bitnih datuma, ali jučerašnji je proglašen nezvanično najbitnijim u novijoj historiji. Naslovnice su pune bombastičnih tekstova, a nedvosmisleno i demokratska opozicija, te naprednjačka pozicija, smeškaju se i klimaju potvrdno glavama. Doduše bivša vlast to čini ne toliko javno, koliko cinički, naglašavajući da su oni pioniri celog tog poduhvata.

Otpočinjanje pregovora za članstvo u EU (Evropska Unija) smatra se danom D.

A šta je sa forumašima ŽRU, koji su za mene bili uvek neki barometar dnevno-političkih dešavanja u Srbiji i regionu? Oni ćute. Klasika.. Sve junaci nikom ponikoše.

Dačić: "Najvažniji dan za Srbiju nakon Drugog Svetskog Rata"

Nikolić: "Građanima nemamo šta da krijemo o pregovorima"

Vučić: "Neću ustuknuti pred onima koji bi Srbiju da vrate unazad"

NOVOSTI: Srbija zakoračila u evropsku kuću

02%20(2).jpg

02%20(1).jpg

Štefan File: "Brisel je sad za vas novi grad"

..............

Moj komentar na sve:

Daj Bože. Na spasenje. 

Мој одговор...

Психијатар некима треба...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Miloš Obrenović je najveći srbin svih vremena. 

Bio je veliki zlotvor. Imao mnogo gadne zakone. Na svakom ćošku su bila vešala sa kojih se nisu skidala tela nesrećnika koji su obešeni. Miloš je bio trgovac od mladosti, koji je i kao državnik trgovao. 

Možda nije najmudrija srpska glava, ali je najproračunatija. 

Nikolić, Dačić, Vučić...možda su najsmešnija vlast na svetu, ali su nalik Milošu u nekim stvarima. Ni Miloša nisu voleli. Neznalice. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

omg, stoji ko dijete u pidžami pred spavanje,

zažmirio i čeka da ga neko poljubi za laku noć

http://novosti.rs/upload/images/2014//01/21n/02%20(2).jpg

dobar decko  :1502_baby:  :D

To mi je prvo palo na pamet kad sam videla ovu temu,kao mentol izgleda,daleko blo.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ова земља се налази на дну септичке јаме,никакве уније,савези било шта, не може је ишчупати из таквог стања, народ је тога свестан,па тако до овог "хисторијског" дана, му је стало ко до лањског снега...

Овакво безнађе одавно није тако присутно у народу, тотална беспарица и мука како платити рачуне,кредите,школовати децу,запослити се или опстати на послу...а биће још горе,јер комплет политичка сцена која се уствари и не мења,само се промене улоге ко ће шта радити,и у наредних сто  година ,јахаће овај народ...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мој одговор...

Психијатар некима треба...

Aj pa sad da se celivamo.... 3 puta u obraz... C,c,c, da si cestitamo . E, ima da se smejemo za 20 godina na ove maskarade, kao sto se sad smejemo na Ono:" Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine...".

Подели на овим сајтовима

И ево, нећу моћи да спавам вечерас од среће. Владо, баш си злоћко. :)

Подели на овим сајтовима

http://m.youtube.com/watch?v=rgO3CLVrn1U

Srpski politicari u akciji!

Мени се чини да више трабуњају са арапским визионарима!

1546339_265972106899495_1944794380_n.jpg

Ha ha, histericno, bas Sam se lepo razveselila na jutro.

Подели на овим сајтовима

Ha ha, histericno, bas Sam se lepo razveselila na jutro.

:) Заборавила сам извор, слика је дело Facebook странице:

https://sr-rs.facebook.com/krvsuzeiznoj

...тако да лајкови иду њима а мени само нафора!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Влада СНС Ламбада...можда да човек отвори подфорум за све ове баљезгарије о СНС-у.

Ја главу могу да гурнем у песак само од срамоте, кад гледам ову багру шта ради.

Колико човек треба да буде фанатичан па да ово види као неку победу?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...