Јаков. Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Svakako da je u životu našeg naroda i države, bilo puno bitnih datuma, ali jučerašnji je proglašen nezvanično najbitnijim u novijoj historiji. Naslovnice su pune bombastičnih tekstova, a nedvosmisleno i demokratska opozicija, te naprednjačka pozicija, smeškaju se i klimaju potvrdno glavama. Doduše bivša vlast to čini ne toliko javno, koliko cinički, naglašavajući da su oni pioniri celog tog poduhvata. Otpočinjanje pregovora za članstvo u EU (Evropska Unija) smatra se danom D. A šta je sa forumašima ŽRU, koji su za mene bili uvek neki barometar dnevno-političkih dešavanja u Srbiji i regionu? Oni ćute. Klasika.. Sve junaci nikom ponikoše. Dačić: "Najvažniji dan za Srbiju nakon Drugog Svetskog Rata" Nikolić: "Građanima nemamo šta da krijemo o pregovorima" Vučić: "Neću ustuknuti pred onima koji bi Srbiju da vrate unazad" NOVOSTI: Srbija zakoračila u evropsku kuću Štefan File: "Brisel je sad za vas novi grad" .............. Moj komentar na sve: Daj Bože. Na spasenje. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Velika je radost na celom Balkanu. Pa ovo jedva cekaju sve nase komsije koji su vec u EU. Vec sam postavljao kako ce Bugari ulagati veto zbog ugrozenih manjinskih prava u Bosiljegradu, a sta ce tek ostali smisliti.... ????? maks је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Moj komentar, nadam se da cemo nesto zeznuti pa nas nece primiti 7000 radnik automatski izgubilo posao u susjednoj drzavi cim su usli u EU Izvinjavam se svima, nisam demokrata niti EUforican Ja sam euforican i slusam eurythmics Пг, Ignjatije, *Blue* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Samo polako do 2030 godine ceo Balkan će biti u Evropskoj Uniji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Zašto je EU dobra za Srbiju? Zato što važe dobri evropski zakoni. Zato što je nemoguće tada fušerisati i igrati se čuvenih balkanskih igrica - ja tebi, ti meni. Zato što je sistem takav da omogućava prosperitet. (Naravno uz izvesna odricanja i zalaganje). Šta je to što ne valja u EU? Ne znam. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Zašto je EU dobra za Srbiju? Zato što važe dobri evropski zakoni. Zato što je nemoguće tada fušerisati i igrati se čuvenih balkanskih igrica - ja tebi, ti meni. Zato što je sistem takav da omogućava prosperitet. (Naravno uz izvesna odricanja i zalaganje). Šta je to što ne valja u EU? Ne znam. Да ниси ти побркао Царство Небеско и ЕУ? fsa, Јадранка-Дервента, Ђуро Станивук and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Zašto je EU dobra za Srbiju? Zato što važe dobri evropski zakoni. Zato što je nemoguće tada fušerisati i igrati se čuvenih balkanskih igrica - ja tebi, ti meni. Zato što je sistem takav da omogućava prosperitet. (Naravno uz izvesna odricanja i zalaganje). Šta je to što ne valja u EU? Ne znam. Zatvori 100 ovaca sa 100 vukova i sve će biti u redu. Nije to baš tako da je dobro ako Srbije uđe EU. Neće nam teći med i mleko sigurno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Šta je to što ne valja u EU? Што намеће одређене политичке захтеве пред своје чланице, а природу тих захтева диктирају најмоћнији у ЕУ - Немачка, Британија итд., дакле сви они који су кроз историју доследно имали итнересе супротне нашима. Не мислим да постоје некакве завере или посебне емоције према нама код било кога, али чини ми се да историјска правилност постоји. Јадранка-Дервента, Пг, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Taj Štefan File je žešći licemer Srbija bi po njemu odmah ušla u EU ako prizna Kosovo kao državu ako bi to uradili time bi smo izdali sami sebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 koga su ovakvi vodili, ni pakao mu neće teško pasti Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Како те не мрзи да вазда постављаш ове трол теме? Ђуро Станивук, -Владимир-, Јадранка-Дервента and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Како те не мрзи да вазда постављаш ове трол теме? Nisu ovo u principu trol teme nego ko ce vise da potpali vatru politicki. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Mi krecemo ka EU a pametni izlaze iz nje. Velika Britanija ce do 2017 imati referendum o izlasku iz Unije! Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 omg, stoji ko dijete u pidžami pred spavanje, zažmirio i čeka da ga neko poljubi za laku noć http://novosti.rs/upload/images/2014//01/21n/02%20(2).jpg Пг and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 22, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2014 Štefan File: "Brisel je sad za vas novi grad" .............. Мени се чини да више трабуњају са арапским визионарима! Дуња, T'pol, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука