Viktor Ljvovic Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Дакле, од сада се може причестити и без поста? Јесам ли добро разумела? Ako postite 4 posta, i sredu i petak i jednodnevne postove, mozete se pricestiti kad god zelite. feeble је реаговао/ла на ово 1 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Daliborka Daca Klajn Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Хвала свима на одговорима, дивни сте! Oduvek je moglo, Па ево изгледа, како где. У свакој цркви у коју сам ја до сада ишла увек важило правило да се пре причешћа обавезно пости. Али хвала на појашњењима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 19, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Хвала свима на одговорима, дивни сте! Па ево изгледа, како где. У свакој цркви у коју сам ја до сада ишла увек важило правило да се пре причешћа обавезно пости. Али хвала на појашњењима. Jasno mi je to, kad kazem da je oduvek moglo ne znaci da sse primenjivalo. Problem je u samom razumevanju liturgijskog zivota. Hvala Bogu, istina je da se danas to u mnogome promenilo, mada ima i dosta onih koji to nikako da shvate sto zbog neznanja, sto zbog gordosti (tipa ja sam tako radio citav zivot, nece sada mene neki tamo da uce kako treba). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Daliborka Daca Klajn Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Да рутина може да буде јако лоша ствар. Што кажу, навика грдна мука! Поздрав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука