Jump to content

Zabranjena istorija srba

Dejan_kv

Препоручена порука

srbsku

uvek me fascinira ova rec, pogotovo jer je gramatički ispravna  joooj  :fmqmtx:  

da

http://www.novinky.cz/koktejl/257501-v-srbsku-se-narodilo-fialove-tele-ztelesneni-zname-cokoladove-kravy.html

Подели на овим сајтовима

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

V Srbsku se narodilo fialové tele, ztělesnění známé „čokoládové krávy“

PqYkzVh.gif

Srbská farmářka Radmila Glavonjić z vesnice poblíž města Čačak se může pyšnit unikátním přírůstkem do svého stáda. V polovině ledna se její krávě Durdě narodilo fialové tele. Roztomilý býček podle místních připomíná typickou fialovou krávu ze známé reklamy na čokoládu. Informuje o tom britský deník Metro.

...

http://www.novinky.cz/koktejl/257501-v-srbsku-se-narodilo-fialove-tele-ztelesneni-zname-cokoladove-kravy.html

Подели на овим сајтовима

odgovori mi na ovo pitanje,mene ne zanima tvoja istorija slovena,gde je ovaj narod koji je ziveo na tim prostorima,to su poznata ratnicka plemena.

pa kako to da odjednom nestanu.

Znas u cemu je problem?

Srbi vole da su Rusi, sloveni, generacije su ucene tako a od slovena mi imamo samo jezik, ako kojim slucajem nije obrnuto da sloveni imaju jezik od nas, starosedelaca balkana i jugoistocne evrope i nista vise. Ima nekih 10 -15 % Srba koji su i genetski slovenskog porekla a sve ostalo medju srbadijom je strosedelac, Iliri i oni koji su bili pre ilira hiljadama godina ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Znas u cemu je problem?

Srbi vole da su Rusi, sloveni, generacije su ucene tako a od slovena mi imamo samo jezik, ako kojim slucajem nije obrnuto da sloveni imaju jezik od nas, starosedelaca balkana i jugoistocne evrope i nista vise. Ima nekih 10 -15 % Srba koji su i genetski slovenskog porekla a sve ostalo medju srbadijom je strosedelac, Iliri i oni koji su bili pre ilira hiljadama godina ...

Problem je u tome što pojedini nacionalisti iz nekog potpuno bizarnog razloga smatraju da je pitanje toga ko je "starosedelac" i ko je kada došao nekako relevantno za moderna geopolitička pitanja i za pitanje državnih granica, te ovaj stav utiče na to da smišljaju zabavne teorije... a o tome smo ti ja već pričali, kao i o haplogrupama...

Inače, i po nauci i po Bibliji, ne postoje "starosedeoci" u Evropi... svi ljudi su u Evropu došli... neko pre a neko kasnije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

uvek me fascinira ova rec, pogotovo jer je gramatički ispravna  joooj  :fmqmtx:  

brate jel u šabcu ili šapcu :)

ovo za srbe, čitav svijet nas zna kao srbi ili serbi jedino mi sebe zovemo srpi , meni to skroz bez veze , srbsko uopšte nije teško za izgovaranje, strancima jeste , li oni svakako govore serbsko, bar ovi slaveni, švabe kažu serbiše za srpsko,englezi serbian jedino mi sami forsiramo nekakvo P slovo i meni često dođe iz inata da govorim srBsko  mada čitav život govorim srpsko.....

Подели на овим сајтовима

Problem je u tome što pojedini nacionalisti iz nekog potpuno bizarnog razloga smatraju da je pitanje toga ko je "starosedelac" i ko je kada došao nekako relevantno za moderna geopolitička pitanja i za pitanje državnih granica, te ovaj stav utiče na to da smišljaju zabavne teorije... a o tome smo ti ja već pričali, kao i o haplogrupama... Inače, i po nauci i po Bibliji, ne postoje "starosedeoci" u Evropi... svi ljudi su u Evropu došli... neko pre a neko kasnije...

Сад, колико је све то bizarno или irelevantno... Занимљиво је и да су се pojedini nacional(социјал)isti бавили, и то врло студиозно, том темом... чак и организовали велики број експедиција различитог карактера широм света. Мене рецимо не чуди да данас Американци имају тако детаљне податке о haplogrupama, мада нешто и не верујем да су их они сакупљали.

Подели на овим сајтовима

Problem je u tome što pojedini nacionalisti iz nekog potpuno bizarnog razloga smatraju da je pitanje toga ko je "starosedelac" i ko je kada došao nekako relevantno za moderna geopolitička pitanja i za pitanje državnih granica, te ovaj stav utiče na to da smišljaju zabavne teorije... a o tome smo ti ja već pričali, kao i o haplogrupama...

Inače, i po nauci i po Bibliji, ne postoje "starosedeoci" u Evropi... svi ljudi su u Evropu došli... neko pre a neko kasnije...

istina je da smo svi mi u evropu došli,ali ako si pričao sa baronom o haplo grupama onda znaš da su neke haplo grupe starije ,neke mlađe, a gle čuda mi dinarci nekako ispadamo najstariji u evropi po porijeklu,kako to objašnjavaš, ako su teorije o širenju slavena ispravne onda mi nismo etnički slaveni,već smo samo primili oko 30 % slavenskog porijekla,zaista se i razlikujemo mnogo od ostalih slavena kako nam današnja genetika pokazuje....

Подели на овим сајтовима

ovo pitanje se odnosi na sve koji prete ovu temu.

Sta znaci starosedelac?koliko godina treba necije prezima da obitava na jednom prostoru,da bi rekli da je starosedelac?

Alo bre o cemu vi ovde pricate.

Ja sam postavio temu o zabranjenoj istoriji srba,

Vi ste tu temu sveli o tome na neka sitne stvari.

Ja pricam o nekoj seobi slovena,koja nam je naturena,o kojoj nemanjci ne da nisu pricali,nego nisu imali pokma o tome.

Uozbilite se,zamolio bih vas,ovo je ozbiljna tema.

Подели на овим сајтовима

ovo pitanje se odnosi na sve koji prete ovu temu.

Sta znaci starosedelac?koliko godina treba necije prezima da obitava na jednom prostoru,da bi rekli da je starosedelac?

Alo bre o cemu vi ovde pricate.

Ja sam postavio temu o zabranjenoj istoriji srba,

Vi ste tu temu sveli o tome na neka sitne stvari.

Ja pricam o nekoj seobi slovena,koja nam je naturena,o kojoj nemanjci ne da nisu pricali,nego nisu imali pokma o tome.

Uozbilite se,zamolio bih vas,ovo je ozbiljna tema.

Starosjedelac u ovoj temi se odnosi na seobe slavena i germana, slaveni i germani su naknadno stigli u evropu, negdje 200 godina poslje hrista pa na dalje ,stanovništvo prije tog perioda se naziva  starosjedilačko a ovo drugo novopristiglo, znači pojam starosjedilaštva zavisi isključivo od vremenskog okvira koji se uzme na početku jednačine i od ničeg drugog,nadam se da sam dobro rekao.... ti si kraljevčanin isto kao i onaj čiji je tata rođen na kosovu, ako uzmemo da je i tebi otac rođen u kraljevu , a  uzmemo vremenski prozor od 50 godina, onda si ti starosjedelac a ovaj čiji je tata sa kosova to nije....

u ovoj temi mi baratamo sa vremenskim prozorom od jedno 4000 godina ili tako nešto.a lokacija nam je balkansko poluostrvo pa i čitava evropa

Подели на овим сајтовима

Kojih 4000 godina po areheoloskim podacima sa kojim srbija barata  u pitanju su preko 6000 god,to sto su  nasu akademiju nauka paralisali srpski jezuiti pa srbija nemoze da cuje svoju pravu istoriju i dan danas deca uce istoriju koja je zasnovana na izmisljeno delo porfirogeneta,koje su izmislili jezuiti u 17 veku da bi manipulisali narodima u evropi,to mora da stane,srbija mora da vrati svoju praqvu istoriju u skolama.

Подели на овим сајтовима

Хм... јел' ово једна од оних тема Јован Деретић, Србија до Токија и то? 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Хм... јел' ово једна од оних тема Јован Деретић, Србија до Токија и то? 

Јесте баш та.

Ако те интересује - учествујеш.

Ако те не интересује - не учествујеш.

Видиш како је то једноставно.

А да се подсмеваш то можеш било где, не мораш овде.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...