Јаков. Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Tačka 1. Područje Svete Gore nije uslikano detaljno sa satelita. Vide se ugrubo ali detaljno, putevi i manastiri, ali ne i detalji, kao kada se zumbira na neko drugo mesto. Tačka 2. Kockica koja sa satelita je zumbirala područje na Svetoj Gori gde se nalaze manastiri Zograf i Esfigmen, ispunjena je oblacima, tako da se ne može pogledati čak ni ugrubo mreža puteva. ........ Zaključci: 1. Ovo je urađeno namerno. Dokaz: ........... Zašto? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Можда немају среће. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 1. Ovo je urađeno namerno Zašto? kordun је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Масони и зли екуменисти? Ignjatije and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Razmislite... Čiji je Zograf manastir? Bugarski... Ko ga je sagradio. Stanovnici Ohrida... Gde je sastavljen Prolog, Sv.vladike Nikolaja?!! Esfigmen. Šta se desilo 1974. godine u manastiru?!? .......... Nije nimalo čudno što neko (a taj neko ima belu kapicu) ne želi da se vidi ono što je sa zemlje nevidljivo a iz satelita se vidi ko na dlanu.. Taj neko (koji često nosi svoju belu kapicu ) zove svoje ljude u NASA i u iluminatskom centru koji se za područje Grčke nalazi u Istanbulu... Kaže taj neko.. "sliku obradi u fotošopu, pssstttt... psssttt". Samo dobro posmatrajte pa ćete videti i onoga čega nema. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 a koja bi korist zavjerenika bila da se sveta gora ne vidi na satelitskoj mapi !? meni tu nema logike. nisu sva područja snimana u višoj rezoluciji,postoji nekoliko stepeni zumbiranja,tačnije postoje noviji i stariji snimci, ja mislim da u ovom slučaju za jaču rezoluciju nisu imali sreće jer sati satelit nije imao tu putanju,toga ima na svim djelovima mapa koje nemaju nikakvog značaja,pa tako je i sa ovim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Ne Sveta Gora (ona se vidi) nego samo deo na kome se nalaze 2 manastira (kao na sliki gore) Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 proširio sam komentar ,al itreba znati i za ono što se gleda u većoj rezoluciji da nije ispravno,jer se unosi namjerna random greška, kako ne bi neko to besplatno koristio u vojne svrhe.... znači ono što gledaš na tim mapama uvijek ima greške,a ovo je slučaj da za jedan dio imamo novije snimke sa vecom rezolucijom a za drugi dio još nema novijih ssnimaka,tako je isla putanja satelita kada su snimali tu oblast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Малић Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Tačka 1. Područje Svete Gore nije uslikano detaljno sa satelita. Vide se ugrubo ali detaljno, putevi i manastiri, ali ne i detalji, kao kada se zumbira na neko drugo mesto. Tačka 2. Kockica koja sa satelita je zumbirala područje na Svetoj Gori ... Зумбирање? NovoIme, @RADA and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Владо надам се да је овај израз зумбирање шала...!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Nije mi jasno što se izščuđavate??? "Zumba zumba bakalar" drvce је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Razmislite... Čiji je Zograf manastir? Bugarski... Ko ga je sagradio. Stanovnici Ohrida... Gde je sastavljen Prolog, Sv.vladike Nikolaja?!! Нема шта да се мисли, кад је видљиво ко на длану .. Охриђани саградили Бугарски Зограф то је довољан показатељ да су Македонци(из БЈРМ (свакако и шире)) Срби ... и то делом Шумадинци а већином Босанци . Уз благи удео Црногораца који су већином Херцеговци. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Da, autorska prava na te slike nema Google već Vatikan jer ih je snimio vatikanski geostacionarni satelit IKONOS a zato su tamo sve oblaci, tamo se nalazi nešto što Vatikan ne dozvoljovava da se vidi i gleda. Ovo je jedna od slika vatikanskog satelita IKONOS-a pa si možete predstavit otprilike tu oštrinu i tačnost tih slika. http://www.satimagingcorp.com/galleryimages/vatican-city-satellite-image-ikonos-high-resolution-web.jpg Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 11, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2014 Ja ne smem da kazem otkud mi ove slike. Istuce me masoni i iluminati Klik na sliku: Esfigmen Zoograf Ono sto mogu da vidim, a sto je vjerovatno razlog sakrivanja ova dva manastira je sto u oba slucaja ne dostaje red kupusa. Nije prema tipiku nana је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 Tačka 1. Područje Svete Gore nije uslikano detaljno sa satelita. Vide se ugrubo ali detaljno, putevi i manastiri, ali ne i detalji, kao kada se zumbira na neko drugo mesto. Tačka 2. Kockica koja sa satelita je zumbirala područje na Svetoj Gori gde se nalaze manastiri Zograf i Esfigmen, ispunjena je oblacima, tako da se ne može pogledati čak ni ugrubo mreža puteva. ........ Zaključci: 1. Ovo je urađeno namerno. Dokaz: ........... Zašto? Nisi mi ja san po pitanju ove teme,ti se nisi prvo deklarisao sta to moze dabude,sta ja da kazem,kad ti neznas,ja sam mislio da si ti ozbiljno propratio ovo sa slikom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука