свештеник Драган Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Јел може калуђер да буде кум? Мислим, ок, видим да може, него по ПС-у јел то исправно? Ako može da bude sveštenik kum,zašto ne bi mogao to da bude i Jeromonah.A gde stoji da ne može monah da kumuje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Ako može da bude sveštenik kum,zašto ne bi mogao to da bude i Jeromonah.A gde stoji da ne može monah da kumuje... Ето ти сад, и свештеник може? Чуо сам пре неких, ајде, десетак година да калуђер не може да буде кум. И то сам чуо од једног калуђера, онако, мало старијег. Знам да је нешто био стриктан по том питању, па ми је ваљда зато и остало у памћењу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Ето ти сад, и свештеник може? Чуо сам пре неких, ајде, десетак година да калуђер не може да буде кум. И то сам чуо од једног калуђера, онако, мало старијег. Знам да је нешто био стриктан по том питању, па ми је ваљда зато и остало у памћењу. А што не би могао? Не видим ни један разлог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Јао па тај монах је Миланче из серије Отворена Врата! Од 0:39 је садашњи игуман док је био глумац. Саша Горштак је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 А што не би могао? Не видим ни један разлог. Немам појма, али онако и по слуху, некако не иде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Мислим да ова тема не доприноси било чему. Имао је веома тежак период, новинари су га опседали, једва је нашао свој мир, и знам да не жели да га било ко гледа као некада веома перспективног глумца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јул 20, 2012 Пријави Подели Написано Јул 20, 2012 Мислим да ова тема не доприноси било чему. Имао је веома тежак период, новинари су га опседали, једва је нашао свој мир, и знам да не жели да га било ко гледа као некада веома перспективног глумца. Па онда није нашао свој мир, ако има проблем са својом лепом прошлости, а ја мислим да нема проблем са тим. Разговорао сам са њим, и диван човек, благ и предусретљив. Нисам га видео од када је добио ново задужење, и нове обавезе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 - Kada sam došao u manastri Dečane 1992. godine, ja sam osetio ono što mogu da nazovem toplina roditeljskog doma i to je neki trag kojim sam krenuo i još uvek idem tim putem. Što više idem tim putem sigurniji sam da je on pravi - rekao je za emisiju "Eksploziv" monah Ilarion, čije je svetovno ime Rastko Lupulović, vama poznatiji kao Milanče iz serije "Otvorena vrata" . - Mi smo u samom predvorju raja, dešava se da nam slavuji pevaju pod prozorom, a da zvuči kao da su u sobi - kaže monah Ilarion, koji je monah u manastiru Draganac, nedaleko od Gnjilana. - Neko ko traga za istinskom slobodom i ljubavlju, duboko verujem i ispovedam da mora da stigne do Boga - kaže monah, koji je 1996. godine zamonašio u Visokim Dečanima. Milanče u Otvorenim vratimaMonah Ilarion je pre otkrića duhovnog života bio glumac i gitarista grupe "kanda, Kodža i Nebojša". Glumio je i u seriji "Otvorena vrata" i to Milančeta. Ipak, on ne žali za tim. - Nikad nisam zažalio što sam postao monah. Naprotiv, često mi se dešava da Bogu baš blagodarim što mi je pomogao da se opredelim za ovaj put. Prilog sa monahom Ilarionom pogledajte ovde. VIDEO> Pogledajte Milančeta u "Otvorenim vratima": VIDEO> Rastko u rokenrol verziji sa grupom Kanda Kodža i Nebojša Blic Milica Jakovljevic, N.Petrovic, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Cudni su putevi Gospodnji. Ovo je stvarni podvig. Da se mlad, poznat covek, odluci za monaski podvig je dostojno svake hvale. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Па, ово знамо још поодавно, а и има теме https://www.pouke.org/forum/topic/29831-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D1%83%D0%BC%D0%B0%D1%86-%D0%B8-%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF/ Караконџула, RYLAH, Владан Здравков Меденица and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Чудни су путеви Господњи и никад на нашу штету. Слава Богу! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ovo je najbajatija vest ikada. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Могу сад да напишу и да се распала Југославија. Верујем да би та вест више одјекнула... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ленка* and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 ja malopre citao komentare..i ostao sam bez komentara (ako razumete sta hocu da kazem) Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука