Срђан Шијакињић Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Уморан "Нисам ја сине мој параболичан. Ја сам стар. И уморан." - гл. арх. Ђорђе Чварков Manolis, Kaludjerovic Sreten, Човек Жоја and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 "Не питајте ме ,како сам зарадио први милион,све остало је легално" Mилена КШ, Kaludjerovic Sreten, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 ПРЕДСТАВЉАМО: Црквена кухиња ВДС-а (оброк за најсиромашније) Срђан Шијакињић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Један бољи фудбалски клуб заради више за годину Сигурно на плате играчима оде 150 до 200 милиона. Nije adekvatno poredjenje. Na kom mestu bese malverzacija vezana za fudbalske klubove i utakmice u odnosu na farmakolosku mafiju, trgovinu oruzjem i narkoticima? Баба је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 4, 2015 Пријави Подели Написано Мај 4, 2015 Ne znam da l' je cifra istinita, al' ako jeste, stra' me da pomislim kakav bi biznis mogli da razviju da se zaista potrude da do maksimuma iskoriste imovinu koju poseduju. Cak i da im drzava naplacuje porez. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 држава не треба да финансира СПЦ и Исламску Заједницу. треба да их опорезује. такође: веронауку треба да организује СПЦ а цена треба да буде таква да вероучитељ зарађује бар 600 евра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 5, 2015 Пријави Подели Написано Мај 5, 2015 Ja se nadam da SPC pravi zalihe za budući mladi klir. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hoffman Написано Август 12, 2015 Пријави Подели Написано Август 12, 2015 Meni je sjajno kad vidim da su manastiri puni i da ne oskudevaju ni u cemu. Slava Bogu na toj materijalnoj sigurnosti dok se koristi za razvoj i napredak crkve i na radost njenih clanova. Da Bog da da se sve to umnozi vise puta i da se koristi i raspodeli na pravi nacin. As far as the East is from the West, I remember your sin no more. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука