Караконџула Написано Фебруар 24, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 мирођија је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 26, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2016 Да се и ја придружим у овим шлагерима с енглеског говорног подручја! Данче* and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Софија Лорен у неуобичајеној улози... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 2, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Шансоне и даље... Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Дуети су посебне приче... "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Редовно запостављам "англофоне лаке ноте", пробаћу то исправити овом - "Волим Микија" Тересе Бруер. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Март 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Азра Халиловић изводи традиционалну јоркширску пјесму, која ће масама остати најпознатија у извођењу Сајмона и Гарфанкела. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука