Караконџула Написано Децембар 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Рапсоди, Јелина and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Караконџула and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 4, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Mademoiselle de Paris "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2015 Оригинал је власништво Ненси Синатре, а који је млађој популацији познатији као дио музичких композиција које красе Тарантиново филмско остварење "Кил Бил 1". Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2015 Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 22, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Јелина and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2015 Урањање у свијет шансоне... javor, Рапсоди and Јелина је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Тинејџ-шлагер, тада младе, Тамаре Шарић. Обрада "See you later, alligator", која ће нам најпознатија остати у извођењу Бил Хејлија и његових комета! Иначе, фраза "See you later, alligator." користи се у случајевима када некоме говоримо збогом, а тај други потом одговара "After a while, crocodile." "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука