Караконџула Написано Август 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2015 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 4, 2015 Пријави Подели Написано Август 4, 2015 Караконџула, Данче*, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 4, 2015 Пријави Подели Написано Август 4, 2015 Караконџула, мирођија, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Август 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Август 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Август 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2015 "Vino i gitare, Želim noćas ja u domu mom." "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 25, 2015 Пријави Подели Написано Август 25, 2015 Ех, сад два Кемала један за другим, али није намерно, текст је крив https://www.youtube.com/watch?v=5i8Z_svtTPU Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Август 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2015 Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Данче* and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 Klasični šlager u repertoaru, sasvim drugačijeg, "Buldožera". Јелина је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4iBt00Rv-0I Данче* and Јелина је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Септембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2015 "Прије тебе, прије мене..." "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука