ЛазарД Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Ако Маитреја има овакав сајт, неће далеко допрети са мисијом. Прилично је заостао са дизајном сајта 4chsmu1 . Pa ovaj sajt mu je za Hrvatsku,njega reklamiraju i na CNN.A mislim i da je ona "Sopra" ili kako vec najbogatija crnkinja na svetu,sto vodi neku poznatu emisiju u Americi je clanica ove "New age" sekte. koliko sam cuo imaju vec nekoliko miliona clanova.......???? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Zp6o-U3vKOM&feature=related "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Андреј hvala Њихов часопис Стражарска кула сваког месеца излази у хиљаде примерака на 176 језика. избрисали неку нулу , а у питању су милиони! Андреј, ја сам читао Стражарску кулу пре неколико дана, нећеш веровати, тираж им је 35.000.000 291291291 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Андреј hvala Њихов часопис Стражарска кула сваког месеца излази у хиљаде примерака на 176 језика. избрисали неку нулу , а у питању су милиони! Андреј, ја сам читао Стражарску кулу пре неколико дана, нећеш веровати, тираж им је 35.000.000 291291291 Рекох ја да није било скоро. Наравно, ништа чудно, када су готово сви чланови секте бесплатна радна снага. Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Андреј hvala Њихов часопис Стражарска кула сваког месеца излази у хиљаде примерака на 176 језика. избрисали неку нулу , а у питању су милиони! Андреј, ја сам читао Стражарску кулу пре неколико дана, нећеш веровати, тираж им је 35.000.000 291291291 Рекох ја да није било скоро. Наравно, ништа чудно, када су готово сви чланови секте бесплатна радна снага. На сваки месец тираж расте за најмање неколико хиљада примерака, а ко што кажеш, сви су волонтери па онда и нема неких проблема повећати тираж кад не плаћаш никога 4chsmu1 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Андреј hvala Њихов часопис Стражарска кула сваког месеца излази у хиљаде примерака на 176 језика. избрисали неку нулу , а у питању су милиони! Андреј, ја сам читао Стражарску кулу пре неколико дана, нећеш веровати, тираж им је 35.000.000 291291291 Андреј hvala Њихов часопис Стражарска кула сваког месеца излази у хиљаде примерака на 176 језика. избрисали неку нулу , а у питању су милиони! Андреј, ја сам читао Стражарску кулу пре неколико дана, нећеш веровати, тираж им је 35.000.000 291291291 Рекох ја да није било скоро. Наравно, ништа чудно, када су готово сви чланови секте бесплатна радна снага. ја сам исто тако чуо око 30.000.000 али нисам хтео да наводим , можда ми неко не би веровао 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 код мене има једна баба и тако носи по граду и све време брбља ЧАСОПИС О БОООООГУ , ЧАСОПИС О БОООООГУ ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 a jel je reko* kad ce da svrne???? 4chsmu1 nije mi bre jasno kako pored svega sto stoji u bibliji mogu da poveruju u tako nesto..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Mozda ne bi bilo lose uzeti taj casopis i pravac Smederevac! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Rusi rasterali i zabranili sajentologe, pa evo jehoviste... Samo napred, Bog im platio... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Mozda ne bi bilo lose uzeti taj casopis i pravac Smederevac!у крематоријум звани Смедеревац bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 У Дигиталном анђелу, Маитреја је антихрист! Ко ће га знати? dancedance http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 a jel je reko* kad ce da svrne???? dancedance nije mi bre jasno kako pored svega sto stoji u bibliji mogu da poveruju u tako nesto..... Зато брате драги што су попут Етиопљанина из Дела Апостолских, који је сусрео светог апостола Филипа - читају, а не разумеју, јер нема ко да им објасни - тачније, хуманистичка гордост савременог човека трпи само оне учитеље који ће да га "чешкају по ушима" и глуви, слепи и индиферентни стоје пред понором свог незнања, убеђени да тамо негде на дну, почива исто тако индиферентан и мртав "бог" попут њих самих. И као што леопард не мења своје крзно, ни етиопљанин не мења своју боју... И пре него што ме неко осуди за "политичку некоректност" скрећем пажњу да сам горњи пасус саставио из библијских парафраза 4chsmu1 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Насупрот свему речено, савремена New Age идеологија, не сведочи Христа који је "Јединородни Син и Логос Божји" (према јеванђелски инспирисаној, мада имплицитно јеретичкој песми цара Јустинијана, коју је икономија љубави Христова Цркве уврстила и задржала у литургијској служби). "Христ" кога очекује New Age је: Шта си ти брате хтео рећи у овом свом посту, и какву то јерес проналазиш у тропару цара Јустинијана. Ево имаш у мом потпису, па де цитирај... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 12, 2010 Пријави Подели Написано Јун 12, 2010 Ако Маитреја има овакав сајт, неће далеко допрети са мисијом. Прилично је заостао са дизајном сајта . Хаха, добро запажање Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука