Jump to content

Разговори о сектама - опасност око нас

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

Ако Маитреја има овакав сајт, неће далеко допрети са мисијом. Прилично је заостао са дизајном сајта  4chsmu1 .

Pa ovaj sajt mu je za Hrvatsku,njega reklamiraju i na CNN.A mislim i da je ona "Sopra" ili kako vec najbogatija crnkinja na svetu,sto vodi neku poznatu emisiju u Americi je clanica ove "New age" sekte.

koliko sam cuo imaju vec nekoliko miliona clanova.......????

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Zp6o-U3vKOM&feature=related

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Андреј  hvala

Њихов часопис Стражарска кула сваког месеца излази у  хиљаде примерака на 176 језика. избрисали неку нулу , а у питању су милиони!

Андреј, ја сам читао Стражарску кулу пре неколико дана, нећеш веровати, тираж им је 35.000.000  291291291

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1)

Подели на овим сајтовима

Андреј  hvala

Њихов часопис Стражарска кула сваког месеца излази у  хиљаде примерака на 176 језика. избрисали неку нулу , а у питању су милиони!

Андреј, ја сам читао Стражарску кулу пре неколико дана, нећеш веровати, тираж им је 35.000.000  291291291

Рекох ја да није било скоро. Наравно, ништа чудно, када су готово сви чланови секте бесплатна радна снага.

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Андреј  hvala

Рекох ја да није било скоро. Наравно, ништа чудно, када су готово сви чланови секте бесплатна радна снага.

На сваки месец тираж расте за најмање неколико хиљада примерака, а ко што кажеш, сви су волонтери па онда и нема неких проблема повећати тираж кад не плаћаш никога  4chsmu1

Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Андреј  hvala

Андреј  hvala

ја сам исто тако чуо око 30.000.000 али нисам хтео да наводим , можда ми неко не би веровао  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Rusi rasterali i zabranili sajentologe, pa evo jehoviste...

Samo napred, Bog im platio...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

У Дигиталном анђелу, Маитреја је антихрист! Ко ће га знати?  dancedance

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

a jel je reko* kad ce da svrne????  dancedance

nije mi bre jasno kako pored svega sto stoji u bibliji mogu da poveruju u tako nesto.....

Зато брате драги што су попут Етиопљанина из Дела Апостолских, који је сусрео светог апостола Филипа - читају, а не разумеју, јер нема ко да им објасни - тачније, хуманистичка гордост савременог човека трпи само оне учитеље који ће да га "чешкају по ушима" и глуви, слепи и индиферентни стоје пред понором свог незнања, убеђени да тамо негде на дну, почива исто тако индиферентан и мртав "бог" попут њих самих. И као што леопард не мења своје крзно, ни етиопљанин не мења своју боју...

И пре него што ме неко осуди за "политичку некоректност" скрећем пажњу да сам горњи пасус саставио из библијских парафраза

4chsmu1

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Насупрот свему речено, савремена New Age идеологија, не сведочи Христа који је "Јединородни Син и Логос Божји" (према јеванђелски инспирисаној, мада имплицитно јеретичкој песми цара Јустинијана, коју је икономија љубави Христова Цркве уврстила и задржала у литургијској служби). "Христ" кога очекује New Age је:

Шта си ти брате хтео рећи у овом свом посту, и какву то јерес проналазиш у тропару цара Јустинијана. Ево имаш у мом потпису, па де цитирај... harp

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ако Маитреја има овакав сајт, неће далеко допрети са мисијом. Прилично је заостао са дизајном сајта  nasznak .

Хаха, добро запажање  harp

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...