ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Само ми се наслов не свиђа. Секта је секта и тешко се може назвати православном. Правилније је да се напише да је настала од дела бивших православаца. А уз то су још додали "царске русије" као да тих секти сада нема или их после октобарске револуције није уопште више било. Када овакав сензационалистички наслов прочита неко неупућен довољно у веру знам шта одма помисли. Новинарски сензационализам често пута скрива и злонамерност. lab_man је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Само ми се наслов не свиђа. Секта је секта и тешко се може назвати православном. Правилније је да се напише да је настала од дела бивших православаца. А уз то су још додали "царске русије" као да тих секти сада нема или их после октобарске револуције није уопште више било. Када овакав сензационалистички наслов прочита неко неупућен довољно у веру знам шта одма помисли. Новинарски сензационализам често пута скрива и злонамерност. naslov i poneke slike se malo kose s pravilima foruma,a da neko drugi ovako nesto postavi popio bi bananu. nana and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 naslov i poneke slike se malo kose s pravilima foruma,a da neko drugi ovako nesto postavi popio bi bananu. Надам се да је наслов из новина, али слажем се да није примерен за наслов теме. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ххаха,какав наслов,лете дојке и пениси по целом форуму... :0102_laugh: Мене неки ликови са ових црно белих фотографија, подсећају на индијанце,бар по лику и пути... Мислим да су се ови секташи буквално држали онога из еванђеља..."ако те нешто саблажњава,ти га одсеци или је одсеци... RYLAH, Deki992, Баба and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Kako tempirana priča sa ovim Kozacima i pusicama... :D Eh ti zli a sad i izopačeni Rusi Volim_Sina_Bozjeg, Manolis, ПиП and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Нажалост, тај љигави пуританизам и манихејски "морал", који је и довео до појаве оваквих болесних секти, уме да буде присутан и у Цркви. Manastir Bradaca and ines је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 :-) Moj muž je potomak ruskih Duhoboraca koji su se iselili u Kanadu na samom kraju XIX veka. Biblija je bila ključni izvor njihove vere: to je evidentno u većini Duhoborskih pesama, himni i verovanja. Učenje Isusa Hrista su prihvatili kao fundamentalnu istinu. Karakteristike Boga su doživljavali kroz lik Isusa, a sebe su smatrali mirnim Božijim ambasadorima. Oni su odbacivali tiraniju i ugnjetavanje carske ruske vlasti tokom XIX veka. Takođe odbacili su ruske pravoslavne sveštenike, ikone i sve crkvene obrede. Smatrali su da sama Biblija, kao vrhovni izvor, nije dovoljna da se dostigne božansko otkrovenje; smatrali su da Božiji duh biva otkriven u svakom pojedincu. Bili su ekstremni pacifisti, pa su posle masovnog ignorisanja mobilizacije (nekoliko ruskih ratova tokom XIX veka) bili preseljavani ... prvo u južnu Ukrajinu (Moločnaja reka), pa potom ... neki u predeo južne Gruzije a neki u Sibir. Želja da se izbegnu mešanje vlade u svoje životu dovela do konstantnih progona i maltretiranja, ... a potom i egzodusa iz Ruske imperije u Kanadu, na samom kraju XIX veka i početkom XX veka. Milsim da ih danas ima oko 40,000 u Kanadi, i par hiljada u Americi. crtež iz 1895 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Бато, може ли ипак мало мање упадљив наслов? Баба, Ђуро Станивук, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Много интересантна тема, ал је могла и без неких од фотографија Tjah, gde bi video te fotke inace? Misim, nije da Bele Golubice slecu u jatima po podrumima... Ovo je nesto najblize golotinji koja je apsolutno nedopustiva ovde,samo ako je uvrnuto ili ubiveno... Ђуро Станивук and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 ...tako gledam događanja u katoličkoj crkvi, pedofilija na sve strane....mislim, iskreno, ja ne vidim zaista ništa loše u našoj muškoj i ženskoj prirodi, Bog voli i našu mušku i našu žensku prirodu jednako, za Njega smo svi isti, nema razlike bez obzira na spol...zašto se sramiti svoje spolnosti? nešto što je tako piriodno, a toliko sramno čak i u nekim eto i crkvama, meni to zaista nije jasno...zašto bismo bili prljavi ili osećali sram kada nas drugi spol privuče i osetimo strast...pa tako nastaje život...da Bog to ne želi, ne bi nas takve ni stvorio....svi ti prirodni biološki ciklusi i potrebe su u stvari odraz nešeg zdravlja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Promeni naslov. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Promeni naslov. Као каква сензација из курира... Manastir Bradaca and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Da li je moguće da vam naslov toliko smeta? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Da li je moguće da vam naslov toliko smeta? Pa baš je bez veze... predlažem da se u skladu sa promenom naziva teme u kojoj se pisalo o tome kako su divni i časni kozaci roditeljskom pažnjom dovodili u red strane plaćenice, promeni i naziv ove teme... Kao novi naslov predlažem: "Bilo je nekad davno u Rusiji blesavih ljudi ali Amerikanci su najveće zlo na svetu". DankaM, RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Nije bitno što je ovo bilo u rusiji bilo je ovoga i u americi i u drugim zemljama i uvek i svugde ima bolesnih ljudi meni je samo interesantno otkad smo mi postali tako nežne i snebivajući a pola hrišćanske istorije zasnovano na pričama i direktorktnom spominjanju raznoraznih mučenja najgorih vrsta. Postoji mnogo žitija uz kojima se bukvalno spominju iste stvari Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука