Dejan_kv Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Postoje brojni istoricari koji govore o postojanju divova,postoje brojni istoriski zapisi koji datiraju oko 3000 god, mi mozemo i nemoramo da verujemo u postojanje divova odnosno u ove istorijske zapise,to je stvar vase procene,ali jedino je sigran dokaz kad imas skelet tog coveka ili diva onda je to sigutno i to nemoze niko da ospori. 1.Skelet od 4,5 metara je pronadjen 50-ih godina proslog veka u turskoj u dolini reke eufrat,tokom rekonstrukcije nekog puta,pronadjeno je vise grobova sa skeletima ljudi koji su bili oko 4,5 metara. 2.Skelet od 2,5m. je skelet maksimilijus Traksa rimskog imperatora koji je ziveo u trecem veku nase ere . 3.2.7 m.procenjuje se da je skelet onog cuvennog golijata koji je zapisan u bibliji protiv koga se david borio,to je poznata licnost iz istorije. 4.Skelet od 6m pronadjen je u Svajcarskoj kod Lucerna 1577 god. 5.Skelet od 7m pronadjen je u Francuskoj 1456god 6.skelet od 7,7 metara koji je pronadjen u francuskoj kod nekog dvorca 1613 god. ima jos zapisa u bibliji koji su verodostojni i koji pokazuju da su nekad ziveli divovi. Istorijske zapise mozete da uzmete kako god ocete,neko moze da veruje neko ne,stvar procene. Ima dosta nalaza,fotografija koji su objavljeni a ima dosta onih koji nisu objavljeni. Posto znamo da je savremena nauka ateisticka i ona je pod kontrolom ateista i oni objavljuju podatke koji se uklapaju u njihovu teoriju,teorija evolucije koja je danas dominantna kaze da se savremen covek razvija,pocev si od mikroorganizama pa preko majmuna do sadasnjeg coveka, Ali ova tokrica koja znamo i ona koja su sakrivena od strane ljudi koji kroje nauku, drukcije govori,to je jos jedna potvrda da je biblija verodostojna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Ја само да се упишем на тему, контам да ће да буде много добра. Natasa. and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Отишли...дошли по њих ван земљаци. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 http://news.nationalgeographic.com/news/2007/12/071214-giant-skeleton.html http://www.hoax-slayer.com/giant-skeleton.html http://www.snopes.com/photos/odd/giantman.asp w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Divovski skeletoni su izmisljotina. Naivcine, kojima ove lazne price dobro dodju da potkrepe svoje pogresne interpretacije S.Pisma, uglavnom zamisljaju ove divove kao danasnje ljude samo uvecane sa istim proporcijama. Struktura i velicina tijela zivih bica oblikovana je dejstvom gravitacije. Kad bi postojao skelet visok sest metara sa potpuno istim samo uvecanim fizioloskim karakteristikama takav skelet bi trpio vecu gravitacionu silu i tokom vremena bi kosti i misici kolabirali. S toga na tu visinu i tezinu, mozak bi morao biti mnogo manji, a noge i ruke mnogo deblje nego sto je to kod homosapiensa. Da su postojali divovi, bii bi pronadjeni nevjerovatno veliki skeletoni sa malom lobanjom spram tijela. Naravno takvog necega nema imaju samo fotomontaze koje neki usljed svog "prevelikog znanja" uzimaju ovo kao zdravo za gotovo. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Ја само да се упишем на тему, контам да ће да буде много добра. Sad si me razočarao... ja sam mislio da si ti ovde glavni zastupnik teze o postojanju divova... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Sad si me razočarao... ja sam mislio da si ti ovde glavni zastupnik teze o postojanju divova... Очито су "фреквенције" са "Ђиласовог моста" ослабиле ових дана drvce and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Баш би било :777bakisin: да су постојали џинови. Плутон, RYLAH, Жедни and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Дивови су постојали. Шта је ту толико чудно. Не мислим на ону монтажу од слике, али постјали су доста крупнији људи и животиње. Него дође Потоп... промени се клима... родио се Дарвин... и ево где смо стигли. Nikolajj је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Дивови су постојали. Шта је ту толико чудно. Не мислим на ону монтажу од слике, али постјали су доста крупнији људи и животиње. Него дође Потоп... промени се клима... родио се Дарвин... и ево где смо стигли. To ti se javilo ili... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 To ti se javilo ili... Зар не постоје крупнији фосили људи, животиња и биљака од данашњих живих примерака? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Pravoslavlje nikada nije tumacilo taj deo Postanja koji govori o divovima kao o ljudima koji su bili fizicki krupni. Tu se pre svega radi o ljudima koji su bili duhovno jaki i pisac ih naziva divovima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Зар не постоје крупнији фосили људи, животиња и биљака од данашњих живих примерака? Ne postoje. Postoje krupnije vrste koje su slične današnjim vrstama ali to nisu današnje vrste... npr. Megatherium nije samo ogroman lenjivac, već posebna (drugačija) vrsta od današnjih vrsta lenjivaca... Arctodus simus je različita vrsta od svih današnjih medveda... itd. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan_kv Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Zar ne verujete da je pre potopa koji se desio ne sa sigurnoscu pre oko 7000 godina,tada je klima bila tokom cele godine ista,pritisak u vazduhu manji,ljudi su bili vislji irazvijeniji pod tim uslovima,vrsena su razna ispitivanja na zivotinjama,rezultat je isti. YOKA and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Zar ne verujete Не верујем(о)... Заправо сам скептичан... просто, ако је то истина, артефакте твоје приче бисмо морали налазити на "сваком кораку"... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука