Zero Написано Мај 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2017 Gledajući svet dubine tražio je Oca dečak da mu nebo s Neba skine, odvede ga gore čak... No, nije smeo zaroniti, tugu srca otkloniti, u radost zatrubiti i ljubav svoju produbiti; dečak taj je zato seo tražit oca kakvog je hteo. Preturao je police stare, gledao u svakom kutku, za bitne uzimao dare, te dade primat zavijutku prašnjavom i istrošenom, od Dobrote isprošenom... Nije vid'o taj balavac da je Otac darodavac, pa je seo papir slaviti i tako svoju dušu daviti, srce prazninom mučiti dok se nije moglo dokučiti. Misleći na svet dubine, plovljaše po tihoj vodi i gle - tajna sve blizine je u Sinu što se prvi rodi. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2017 Zašto pravimo čitav cirkus od ljudi koji su od sebe napravili pajace? Zašto izrastamo u samoproklamovane gurue i kvazidobrice kad ne umemo ni sebe za crticu da ispravimo? Zašto ljudi postaju ustajali kao burići kiselog kupusa u leto? (nemam ništa bolje)... A i ja sam u nekoj zapitanosti, bez da krenem u kopanje, da se isprljam i oznojim... Nekako žudim da kažem šta mislim, osećam i šta me tereti, al izem li ga, kukavica sam... Nekad se osećam da sam van svih tokova realnosti, da sve teče a ja sam van svega. Pretpostavljam da nije dobro, ali kraj će biti dobar, verujem. Oprostite ako opteretih nekog, nije mi bila namera... Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука