JESSY Написано Фебруар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2014 "Meni je jedino stalo do toga da volim svet, da ga ne prezirem, da ne mrzim ni svet ni sebe, da na njega,na sebe i na sva bica mogu da gledam sa ljubavlju, i sa divljenjem, i sa strahopostovanjem"Herman Hese, “Sidatra” Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Kud god da krenem stignu me talasi, Do mesta gde duša se nalazi, Tamo još uvek stoji otisak usana, Davno si ga draga tu stavila. Još jednom da pomeriš stene, Još jednom da budeš kraj mene, Još jednom da prevariš vreme, Da ne zna se koji je dan. Šta pomisliš neka se desi, Još jednom mi radost donesi I stani još malo jer vreme je stalo, A ovo je san. https://www.youtube.com/watch?v=1GeHV-tgYyI#t=15 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 GospodeKad nevolja poraste i stradanja zaredaju,kad bol zaboli odveć,onda se u meni duša okrene,ispuni me prkos i drska,zlobna ravnodušnosti crni ponos onih koji odviše pate.Ne udaraj nas odveć , Gospode i ne daj nam teret iznas naše snage,da nam se ne pomrači sjaj Tvoji da se zlo ne zacari nad nama... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 3, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Nije vazno sta drugi ljudi kazu o tebi. Vazno je sta ti kazes samom sebi. Sve dok si siguran da je ono sto cinis ispravno, nemoj da se obazires na procene drugih ljudi. Mozes da radis sto god hoces sve dok je u to u skladu sa tvojom savescu i tvojim srcem. Nemoj nikada da se stidis da radis ono sto je ispravno. Izaberi ono sto mislis da je dobro i drzi se toga. I za Boga miloga, nemoj nikada da steknes naviku da vrednujes sebe prema kriterijumima drugih. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Vremenom ćeš se navići na rastajanje. Naučićeš da se sećaš. A sećanje je isto kao i susret.I pomalo ćeš navići da voliš mnoga bića u uspomeni. Kao što deo sebe daješ prijateljima, tako će i oni tebi davati najbolje od sebe.Na kraju ćeš videti da si ti pomalo svi koje si nekad volela.Jednom ćeš morati da daš sve i da te ne boli. Naučićeš da sanjaš. Da lečiš dodirom.Da zadaješ mali, da bi ublažila veliki bol. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Ima u životu trenutaka koji se nikada ne mogu zaboraviti. Ima i onih koji se kao sićušne igle zabadaju u meso i živce čoveka, koji se u sećanje zariju toliko oštro i duboko da ih iz nas vreme nikad ne može izbrisati.Bučne velike trenutke života čovek češće obnavlja, svakom prilikom ih oboji, preslika...zanimljivi veliki trenuci polako blede, izumiru za vinskim stolom u dimu cigareta.Samo su oni trenuci, o kojima se ne može pričati, večni. Ovi sitni, goli trenuci, skrivaju se stidljivo u srcu i tako provode svoj samotni život..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 „Možeš poljubiti porodicu i prijatelje na rastanku i otići daleko od njih,ali istovremeno ih nosiš sa sobom u srcu, mislima, stomaku,jer ne živiš ti samo u svetu, nego i svet živi u tebi.“ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 I tako se skrivam iza vrata da me Stvarnost, kada udje, ne bi videla.Skrivam se ispod stola odakle naglo skacem i plasim Mogucnost.Kako se odvajam od sebe,dve me mucnine stezu kao dve ruke u cvrstome zagrljaju – mucnina od mogucnosti zivljenja samo u Stvarnome, imucnina od mogucnosti poimanja samo Moguceg.Tako pobedjujem svu stvarnost. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 "Moj se život sastojao od samih posrtaja i polovičnosti, sada oko mene leži bezbroj praznih i besciljnih misli, ali neka ti nikada ne smeta ako kasnije otkriješ besciljnost tih misli, neka ti nikada neuspjeh ne oduzme radost, jer nije uspjeh važan nego put na kojem za njim težiš. Ne traži posljednji uzrok stvari, ne istražuj njihovu tajnu, jer je ona tamna i prazna. Sjaj sitnih stvari je to što životu daje toplinu. I ne mjeri život po tome što traje deset, dvadeset godina, više ili manje, to je ionako svejedno uporedjujući koliko dugo nisi postojao i koliko te dugo neće biti.Ne pokušavaj izaći iz kruga u kome ti je odredjeno da živiš. Vjeruj da zagonetne sile slučajnosti zavise od tebe, da ti znaš upravljati njima. Izgubiš li tu vjeru, napast će te slučajnost i smrvit će te.Slučaj smatraj uvijek svojim slugom, onda ako je to samo iluzija."Lajoš Zilahi - Kad duša zamire Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Господе, упокој душе свих наших преминулих..... Драшко and Ayla је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 23, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 ...i meni je važno Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2014 ...i meni je važno Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2014 “I onda dođe vrijeme kad moraš prihvatiti činjenicu da neki ljudi mogu ostati u tvom srcu, ali ne i u tvom životu.” ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Tu sais, je n´ai jamais été aussi heureux que ce matin-làNous marchions sur une plage un peu comme celle-ciC´était l´automne, un automne où il faisait beauUne saison qui n´existe que dans le Nord de l´AmériqueLà-bas on l´appelle l´été indienMais c´était tout simplement le nôtreAvec ta robe longue tu ressemblaisA une aquarelle de Marie LaurencinEt je me souviens, je me souviens très bienDe ce que je t´ai dit ce matin-làIl y a un an, y a un siècle, y a une éternitéOn ira où tu voudras, quand tu voudrasEt on s´aimera encore, lorsque l´amour sera mortToute la vie sera pareille à ce matinAux couleurs de l´été indienAujourd´hui je suis très loin de ce matin d´automneMais c´est comme si j´y étais. Je pense à toi.Où es-tu? Que fais-tu? Est-ce que j´existe encore pour toi?Je regarde cette vague qui n´atteindra jamais la duneTu vois, comme elle je reviens en arrièreComme elle je me couche sur le sableEt je me souviens, je me souviens des marées hautesDu soleil et du bonheur qui passaient sur la merIl y a une éternité, un siècle, il y a un anOn ira où tu voudras, quand tu voudrasEt on s´aimera encore lorsque l´amour sera mortToute la vie sera pareille à ce matinAux couleurs de l´été indien YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука