Jump to content

Председник Николић и полицијска тортура у Чачку

Оцени ову тему

Препоручена порука

Приручник за неокомунисте..

шта је демократија:

ЕУ парламент

Ne znas ti sta je demokratija. Demokratija je kada lopovi na bageru udju u zapaljenu skupstinu i pokradu slike da okite djindjicevu gajbu. Svi kojma se to ne svidja su fasisticka goveda ili komunisti...

Ovo je definicija demoNkratije u srbiji ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Приручник за неокомунисте..

шта је демократија:

ЕУ парламент

http://www.youtube.com/watch?v=kM58B06jKLQ

Tacno tako to je demokratija, covek se javio za rec, i prica pristojno, normalno i argumentovano, a ne pisti u pistlajku i dere se IZDAJNICI, IZDAJNICI.

Aj sto si lazov sad si i licemer. 

Sa jedne strane dajes libelare.... sa druge strane tim libelarima pravdas naciste i fasiste. 

Ne znas ti sta je demokratija. Demokratija je kada lopovi na bageru udju u zapaljenu skupstinu i pokradu slike da okite djindjicevu gajbu. Svi kojma se to ne svidja su fasisticka goveda ili komunisti...

Ajde reci mi molim te, kojojj su ideologiji bliske dveri, nasi, obraz, radikali? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ovo je definicija demoNkratije u srbiji ...

Проблем који комунисти имају међу собом (СПС,СНС,ДС,ЛДП и сл)...није мој проблем..

Њиховој тиранији мора једном доћи крај..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Проблем који комунисти имају међу собом (СПС,СНС,ДС,ЛДП и сл)...није мој проблем..

Њиховој тиранији мора једном доћи крај..

Ajde, budi jednom musko, pa argumentuj na osnovu cega su DS, LDP i SNS komunisti? Koji su njihovi komunisticki aspekti?

Sta je tacno kod njih komunisticko? 

Evo ja odmah mogu da ti kazem, sta je latentno-fasisticko kod dveri, snp nasi, radikala... cak i komunisticko kod radikala, to jest socijalisticko.u seseljevom pristupu problema.. a radikali.. imaju bogami i nacisticke motive - nacionalna sloboda, socijalna pravda .. slichno kao hitlerovi Nacional Socijalisti koji su bili za jaku naciju, i socijalnu pravdu protiv kapitalista i burzuja. 

Подели на овим сајтовима

Ajde, budi jednom musko, pa argumentuj na osnovu cega su DS, LDP i SNS komunisti? Koji su njihovi komunisticki aspekti?

Sta je tacno kod njih komunisticko? 

Evo ja odmah mogu da ti kazem, sta je latentno-fasisticko kod dveri, snp nasi, radikala... cak i komunisticko kod radikala, to jest socijalisticko.u seseljevom pristupu problema.. a radikali.. imaju bogami i nacisticke motive - nacionalna sloboda, socijalna pravda .. slichno kao hitlerovi Nacional Socijalisti koji su bili za jaku naciju, i socijalnu pravdu protiv kapitalista i burzuja. 

9. Српска напредна странка створиће државу социјалне правде, јер „правда држи земљу и градове“.

SKUPŠTINA DEMOKRATSKE STRANKE
25. novembra 2012. godine
Za aktivnu demokratiju i socijalnu pravdu!
Programska deklaracija
Mi smo stranka za demokratiju i progres!
Demokratska stranka je od svog osnivanja bila pokretač demokratskih promena i
zastupnik progresivnih ideja za budućnost Srbije. Mi smo prva stranka u Srbiji koja se
zalagala za to da Srbija bude deo evropske porodice naroda, organizacije demokratski
uređenih država u okviru Evropske unije.

Osnovni programski ciljevi

Član 2.

Liberalno demokratska partija je politička stranka formirana sa ciljem ostvarivanja načela parlamentarne demokratije, vladavine prava, ljudskih sloboda, socijalne pravde, privatne svojine kao osnovnog oblika svojine, održivog i dinamičnog privrednog i ekonomskog razvoja, prava na posebnost, različitost i individualnost, afirmacije ravnopravnosti polova, zaštite prava nacionalih manjina, evropske orjentacije, decentralizacije i regionalnog razvoja, ostvarivanja suštinske autonomije pokrajina, principa ravnopravnosti i jednakih mogućnosti i poštovanja podele vlasti na zakonodavnu, izvršnu i sudsku.

Какав си ти аматер...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

После сто година се вратим на тему и одушевим се. Једна од најбољих тема на форуму тренутно!

Јављам се за реч ако може после да истролујем и ја кога, и ако ме неко не извижди.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

RYLAH сва мишљења и троловања су добро дошла..

ово је демократска тема..

испадох на крају да сам за Двери и сл...а нисм чак ни монархиста...100% ни..

ја сам само за чисту демократију. Никада нисам гласао за исте два пута..

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

9. Српска напредна странка створиће државу социјалне правде, јер „правда држи земљу и градове

Какав си ти аматер...

Znci i radikali, dveri i nasi su - komunisti, obraz su komunisti itd?

Evo ti konkretno radikali 

http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/pdf/misc/20091023-program.pdf

Држава мора да улаже у образовање и талентовану децу, јер се само тако обезбеђује будућност земље. Социјална правда се постиже тако што ће се омогућити већини становништва да ради. 

Dveri se isto zalazu za socijalnu pravdu i borbu protiv libelarnog kapitalizma, isto kao komunisti, fasisti i nacional socijalisti.

Ne razumem dakle... zasto onda SNS nazivas komunistima ali dveras podrzavas?

jel si licemer pored toga sto si i lazov? 

испадох на крају да сам за Двери и сл...а нисм чак ни монархиста...100% ни..

ја сам само за чисту демократију. Никада нисам гласао за исте два пута..

PA jesi za dveri... kopiras tekstove sa novina koje drze radikali i dverasi.. tomislava nikolica nazivas komunistom - a njih preskaces.

DAkle biras koje ces komuniste da prozivas a koje neces.... znaci ove druge hoces da pomognes... jer da hoces da kritikujes sve komuniste, ti bi kritikovao i dveri. 

Подели на овим сајтовима

наставак приручника...за комунисте..

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ajde, budi jednom musko, pa argumentuj na osnovu cega su DS, LDP i SNS komunisti? Koji su njihovi komunisticki aspekti? Sta je tacno kod njih komunisticko? 

Стављање својих и интереса партије изнад интереса државе и нације ?

Подели на овим сајтовима

ја сам само за чисту демократију.

Чиста демократија је када свако добије право говора на за то предвиђеним местима. Ово што су Двери урадиле јесте простаклук ради егзибиционизма коме су склони у недостатку правих идеја за смислено деловање. Што се мене тиче, мислим да би било врло корисно да у парламенту имамо неке који представљају идеје које представљају и Двери, није корисно да се толики сегмент становништва не чује и не добије прилику да говори тамо где треба да говори, али ово није начин, ово је највулгарнији простаклук.

А што се тиче свега онога што си навео, гаранције за заштиту права на слободни говор, мораш само знати да су у конкретној ситуацији људи из Двери нарушили нечију слободу говора. Да не помињемо оно простачко изазивање инцидента које смо видели од стране Бошка Обрадовића на првом клипу. У САД које толико помињеш чак и нацисти имају право да држе скупове и полиција их опбезбеђује од масе који би их подавил. Зато САД и јесу толико велике, јер у њима слободу да кажу шта имају добију чак и такви као што су неонацисти или ККК.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Чиста демократија је када свако добије право говора на за то предвиђеним местима. Ово што су Двери урадиле јесте простаклук ради егзибиционизма коме су склони у недостатку правих идеја за смислено деловање. Што се мене тиче, мислим да би било врло корисно да у парламенту имамо неке који представљају идеје које представљају и Двери, није корисно да се толики сегмент становништва не чује и не добије прилику да говори тамо где треба да говори, али ово није начин, ово је највулгарнији простаклук.

А што се тиче свега онога што си навео, гаранције за заштиту права на слободни говор, мораш само знати да су у конкретној ситуацији људи из Двери нарушили нечију слободу говора. Да не помињемо оно простачко изазивање инцидента које смо видели од стране Бошка Обрадовића на првом клипу. У САД које толико помињеш чак и нацисти имају право да држе скупове и полиција их опбезбеђује од масе који би их подавил. Зато САД и јесу толико велике, јер у њима слободу да кажу шта имају добију чак и такви као што су неонацисти или ККК.

Није тачно...

Слобода говора је дозвољена свима...посебно посланицима у скупштинама..било локалним..било републичким...

посланици из општине Чачак су избачени из скупштине..

то само није кршење слободе говора...то је и против устава...

а то што је неко гласнији...Двери или Тома...нема везе са угрожавањем слободе говора..

све "дивљаци"

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Kad neko vredja zdravu pamet dozvoljene su i pištaljke. ( i kamo sreće da se u skupštini čuju a ne da dočekamo ponovo ulicu jer nemamo više kud. Pištajka i vriska u skupštinu a ne van nje ! Amin

Dakle šta je toma Nikolić uradio pa zadužio grad Čačak ?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Слобода говора је дозвољена свима...посебно посланицима у скупштинама..било локалним..било републичким... посланици из општине Чачак су избачени из скупштине..

Слобода говора није прекидање туђег говора. Прекидање нечијег говора је ометање туђе слободе.

Врло просто. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...