ПиП Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Духовно стање нема везе са политиком. Ок, у реду је, када "порастеш" (сам пишеш да си Мали Марко) схватићеш да си рекао глупост. Без љутње, не желим да те увредим. Поздрав Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 @@Aquilius Cratus, @@Mali Marko, Ајд' сад реците ми што је толико погрешно користити термин тоталитаризам у духовном смислу? Шта је тежња непомјаника од кушања Адама и Еве у едемском врту? Није ли то управо духовни тоталитаризам. Nije. Njegov cilj je bio vracanje coveka i cele prirode u nebice. Ако хоћеш мало дубље да промислиш и замениш духовне сфере друштва које диктатор поробљава са духовним сферама сваког појединца о којима сам ја говорио схватићеш да ту нема разлике колико тврдиш. Са друге стране духовна поробљеност изопачавањем људскога духа је права поробљеност. Чак шта више тоталитаризам о којем ви говорите је само слика истинског тоталитаризма а који је духовни. Он је слика зато што док неко не завлада потпуно духом човечијим тај нема суштинску власт над њиме. Пример су ти Свети Мученици. Ко је био слободнији од њих реци ми? Nema to nikakve veze. Prica o "izopacavanju ljudskog duha" je zavisna iskljucivo od metafizickog ubedjenja svakog pojedinca nikako se ne moze smestiti i spektar objektivnih saznanja za razliku od politicke kontrole i represije koje drzavni aparati mogu da izvedu. Bas zato je prica o duhovnom totalitarizmu besmislena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Ок, у реду је, када "порастеш" (сам пишеш да си Мали Марко) схватићеш да си рекао глупост. Без љутње, не желим да те увредим. Поздрав Важи велики, када научиш да прихватиш туђе мишљење јави се. Без љутње нема увреде. Поздрав Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Ок, у реду је, када "порастеш" (сам пишеш да си Мали Марко) схватићеш да си рекао глупост. Без љутње, не желим да те увредим. Поздрав Nije rekao glupost, to sto je rekao jeste tacno, samo zavisi iz koje perspektive se posmatra. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Политика је итекако увек одраз духовног стања и нације и појединца. На основу чега то тврдиш.. По томе испаде да су Руси побожнији...а да о америма и не говорим... А немци...све носе велику схимну... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Тома изјавио да је Гаврило Принцип био терориста ( изазвао први светски рат) у малопре емисији на Б92 Човек је луд...лууууд... све и да јесте...тај морон је преседник Србије..и то неби смео да каже..чак и да га муче... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Najveci problem sa bogatasima je u tome sto su upravo oni ti koji najvise koriste "socijalnu pravdu" i drustvena sredstva drugih u vidu kredita. A socijalna pravda je ponovna preraspodela bogatstva, koji su bogati vec jednom uradili prelivanjem tudjih sredstava u svoje dzepove i svoje firme. Socijalna pravda je samo obrnut proces. кредит није социјална правда...већ зеленашење у складу са законом... а богат није крив што је богат... па ваљда ниси комуниста..да отимаш људима који су заадили? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Човек је луд...лууууд... све и да јесте...тај морон је преседник Србије..и то неби смео да каже..чак и да га муче... Нит је Гаврило био терориста, нит је Вук Бранковић издао Косово, Нит су нам Руси пријатељи нит нас Американци воле... И тако у круг Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Nije. Njegov cilj je bio vracanje coveka i cele prirode u nebice. Nema to nikakve veze. Prica o "izopacavanju ljudskog duha" je zavisna iskljucivo od metafizickog ubedjenja svakog pojedinca nikako se ne moze smestiti i spektar objektivnih saznanja za razliku od politicke kontrole i represije koje drzavni aparati mogu da izvedu. Bas zato je prica o duhovnom totalitarizmu besmislena. Ајде нека буде по твоме, ми говоримо на потпуној другој таласној дужини. По твојој теорији свеједно је да ли државом управља лудак, министри су педофили, а народ носи кошуљу која се копча од позади. Битно је како ћемо ми написати да се политичко уређење зове и то је то. Као да људи који стварају политичка уређења нису људи са духом него роботи. Ајде молим те. Зато нам је и власт оваква каква јесте. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Нит је Гаврило био терориста, нит је Вук Бранковић издао Косово, Нит су нам Руси пријатељи нит нас Американци воле... И тако у круг управо... Гаврило је био млад човек..који није био свесан последица.. и кога су вероватно аустријски агенти наговорили на несретни посао.. ..Вук дефинитивно није издао св.Кнеза Лазара... био му је зет..и одличан оратк...и на земљу Вука се и одиграла битка... Руси нам јесу пријатељи као и амери... али нису њихови политичари... у политици нема пријатеља већ само паре и интерес... Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Човек је луд...лууууд... све и да јесте...тај морон је преседник Србије..и то неби смео да каже..чак и да га муче... Ево потврди и човек да стање духа итекако има везе са политиком. Тома да није духовно скроз посрнуо никада ово не би ово изјавио. А полако ово су само припреме, последице ћемо тек да видимо. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Човек је луд...лууууд... све и да јесте...тај морон је преседник Србије..и то неби смео да каже..чак и да га муче... ) ) ) ) Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ево потврди и човек да стање духа итекако има везе са политиком. Тома да није духовно скроз посрнуо никада ово не би ово изјавио. А полако ово су само припреме, последице ћемо тек да видимо. Ја колико видим власт и СПЦ...размењују ордење сваки час... похвале..хвалоспеве... ево Вулин и наши Црквени са КиМа само што иконе не израде једни другима.. а за то време ...Црква у којој се причестио кнез Лазар ...Шиптари претворили у тоалет и депонију! http://www.vaseljenska.com/vesti/crkvu-u-kojoj-se-pricestio-knez-lazar-siptari-pretvorili-u-toalet-deponiju/ ПиП је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ја колико видим власт и СПЦ...размењују ордење сваки час... похвале..хвалоспеве... Nazalost. Mozda davaju ordenje po tome kolko zla ucine, vremena su pobrkana, vrednosti izokrenute naopako... ...al nema brige, nece to jos dugo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Nazalost. Mozda davaju ordenje po tome kolko zla ucine, vremena su pobrkana, vrednosti izokrenute naopako... ...al nema brige, nece to jos dugo Ja kada sam video kome je sve u Srbiji i u Rusiji pravoslavna crkva dala ordenje... ne dajem tom ordenju vrednost 2 % oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука