Млађони Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Ništa, onako lupam, znaš, samo sam "magarac".. :0203_cool: Pa lupas.. kakve veze ovi imaju sa dverima... gde si ti vidoe da dveri saradjuju sa njima? evo josh malo dverasi: Покрет тражи напуштање погубног неолибералног економског модела и радиће наизградњи националне економије у мери у којој је то могуће у постојећимусловима. Indetichna nacela kao kod hitlera.. i komjunista (borba protiv kapitalizma), niko se normalan ne bori protiv kapitalizma.. osim totalitarista... Dveri su zaista bliske hitleru: Борићемо се против сваке либерализације тржишта која уништава домаћупривреду. Ne postoji libelarizacija koja unistava domacu privredu. Na slicnim je principima hitler bazirao svoju privredu da "otera strani pogubni kapital" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Ti si zreo za libertarijanca (: Не скроз . За економске слободе јесам, слободу кретња јесам, итд али с друге стране, у потпуности сам за цензуру медија . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Не скроз . За економске слободе јесам, слободу кретња јесам, итд али с друге стране, у потпуности сам за цензуру медија . Polako, ima vremena.. ova prva dva su i bitna.. (((: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Не, то тебе чини необразованим, јер не познајеш разлику између слободе говора и дивљаштва. Границе права су омеђене правима других, то је основни постулат правних наука још од античке Грчке. Ако си дивљак и не поштујеш право другога, ниси заслужио да се твој глас чује. Врло просто. А занимљиво како стално помињеш комунисте, имали су исте овакве методе пре него што су дошли на власт, па види, пронађи се где си. невероватно..како само браниш ставове које немају никаквог упоришта.. Дивљаштво је оно шта је полиција урадила.. А о образовању немој... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Znaci citajuci postove nasih liberala oni budaci po Kijevu sto protestuju protiv vlade su u stvari fasisti, da ne kazem komunjare, i nedemokratski se ponasaju? Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Ima raznih formi libertarijanizma. Ti zastupaš anarho-kapitalizam (maksimalna anarhija u ekonomiji, internacionalizam, ukidanje nacionalne države), ovi pak paleo-libertarijanizam (slobodno tržište, domaće tržište, patriotizam do nacionalizam, odbrana nacionalne države). Ne, ja ne podrzavam anarho kapitalizam. Ne podrzavam ukidanje nacionalne drzave. Ne znam odakle ti ta glupost, ali nije tacna. Podrzavam odbranu nacionalne gradjanske drzave. Sve sam lepo napisao u onoj temi - ne izmisljaj neistine. Znaci citajuci postove nasih liberala oni budaci po Kijevu sto protestuju protiv vlade su u stvari fasisti, da ne kazem komunjare, i nedemokratski se ponasaju? Ne. Ne znam kako si to zakljucio. Jel oni ulecu u skupstine i deru se na megafone dok neko drugi govori? Ako to ne rade.. onda ne... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 А да ли сте имали здрав разум када сте гласали за ово смеће? Мислили сте, са` ће Вучић/Тома и осатали, када победе, са` ће да се разрачунају са бандом претходном... И то је у реду... Мислим, таква очекивања (а да је банда постојала у бившем режиму-јесте)... Али, за почетак, треба прво да признате то себи, е да бисмо могли даље да причамо... Овако, личите на пролетаријат, којег је "база" издала... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 невероватно..како само браниш ставове које немају никаквог упоришта.. Дивљаштво је оно шта је полиција урадила.. А о образовању немој... Не браним ставове, него опште цивилизацијске тековине. Погледај мало у своје слободно време, видећеш о чему причам. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Не браним ставове, него опште цивилизацијске тековине. Погледај мало у своје слободно време, видећеш о чему причам. Ja i dalje ne kapiram kako je ovom rejmondu u glavi jednako - sloboda govora.. i pistanje pistaljkom dok drugi govori Dakle po njegoovm, ja imam pravo da se uhvatim sa tobom Rylahe i sa josh njih 20 i da ga orkuzimo, i drzeci se za ruke da mu zabranimo put - jer imamo pravo na slobodu kretanja... nema veze sto tim aktom ugrozavamo njegovu slobodu kretanja?!? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 А да ли сте имали здрав разум када сте гласали за ово смеће? Мислили сте, са` ће Вучић/Тома и осатали, када победе, са` ће да се разрачунају са бандом претходном... И то је у реду... Мислим, таква очекивања (а да је банда постојала у бившем режиму-јесте)... Zasto smeca? Ljudi su realisti, vode realnu politiku, priblizavaju se EU, tu su krediti, fondovi EU, subvencije , evo dogovor se postize i sa Pristinom ... Ljudi su potpuno posveceni evropskim integracijama , trzisnoj privredi i povecanju standarda u Srbiji itd ... A ljudi su upravo za to glasali i to zeli vecina u Srbiji. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Sve više sumnjam da je neko iz dveri dobio novac kako bi se sve ovo isceniralo.( i nije mu prvi put ) Zna se ko zna sta je za srbiju "najbolje" stavljena je tapija od strane SNS i to već dugo vremena..... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Мене интересује шта има лоше у идеји "социјална правда"? То што се налази у статуту скоро свих активних партија само показује да је то нешто добро, као и многе друге идеје које имају у својим статутима. Ваљда је кључни проблем у томе што и они као што је то урадио и Хитлер и многи други користе примамљиве идеје да би освојили политичку моћ т.ј. добили што више гласова. Мислим да више треба расправљати о њиховим делима по којима се познаје њихова стварна идеологија. Моје мишљење о некима: СНС - како може неко да верује људима који су тако лако променили своју "длаку". Својим садашњим изјавама некада да извинете буквално сами себи се посеру у уста. ЛДП - где је год какав национални, морални, или уставно-правни деформитет ето и њих. (пљувачи Српства, полна изопаченост, одрицање од сопствене територије) ДС - о њима не могу да мислим, заболи ме глава. Идеологија фенси,шменси па хоп из џепа у џеп. (наравно нашег у њихов). СПС - бићу све што желиш, само дај власт и новац. ДВЕРИ - глумци патриотског блока са циљем контролисаног каналисања народног незадовољства. Радикали су то радили годинама, покупе гласове па у конструктивну опозицију. За Двери има једна интересантна ствар: Када су пре пар година почели са својом промоцијом, наравно лажући да нису и неће бити странка, своје трибине су држали и по Српским културним центрима којима управљају људи из црквених одбора. Добити термин у СКЦ-у није тек тако, поготово ако је политичка ствар у питању. О томе морају да буду обавештене и црквене власти.Ја сам за њихову прву трибину сазнао у цркви након литургије од свештеника на фазон то је нешто потпуно ново, српски оријентисано, вреди отићи. Био је ту и пригодан плакат. Под патронатом СКЦ-а је организована и такозвана "Светосавска омладина" који су клинцима пропагирали Двери а после се највећи број водећих чланова утопио у структуре истих Двери. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 KEFALICA: Sta je to himna? Deca: Himna je kad pevaju predsedniku a predsednik je bolestan pa pevaju da ga uspavaju! Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Мене интересује шта има лоше у идеји "социјална правда"? То што се налази у статуту скоро свих активних партија само показује да је то нешто добро, као и многе друге идеје које имају у својим статутима. "socijalna pravda" ti je motiv svakog politicara. Hitlerov moto bio je nacionalna sloboda - socijalna pravda. Sjajno zvuci. Problem sa socijalnom pravdom je sto je sarena laza. Cinjenica je da nista nema besplatno - sve neko placa. A kada poltiicari dele sociojalnu pravdu oni uzimaju novac od jednih da bi ga "pravedno" raspodelili. I to funkcionise sve dok postoje ljudi sa novcem. Medjutim kada njih opljackas... onda krene da se rusi ta "socijalna pravda" Primer ti je komunizam.. nacionalizovana imovina, uzeli su ljudima, zemlje, kuce, krenuli da dele da grade stanove.. i sta je bilo? Propadose sve komunisticke zemlje. Dakle socijalna pravda je jedna sarena laza, koja dobro zvuci. Marketing cist.. Socijalna pravda ne postoji.. postoji samo to da drzava uzme moje i tvoje pare, i da krene da ih rasporedjuje navodno siromasnima, ali to sve uglavnom zavrsi u rukama poltiicara. . Ваљда је кључни проблем у томе што и они као што је то урадио и Хитлер и многи други користе примамљиве идеје да би освојили политичку моћ т.ј. добили што више гласова. Мислим да више треба расправљати о њиховим делима по којима се познаје њихова стварна идеологија. Hitler, nije nista slagao. On je upravo delio socijalnu pravdu. Otimao je jevrejima kapital, i svima ostlaima... i te pare ulagao u nemacku privredu kako se njemu cefnulo. To je naravno - privremeno sjajno resenje. Da hitler nikada nije poceo rat. on bi doveo nemacku opet na rub propasti... kao sto je komunizam propao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 "socijalna pravda" ti je motiv svakog politicara. Hitlerov moto bio je nacionalna sloboda - socijalna pravda. Sjajno zvuci. Problem sa socijalnom pravdom je sto je sarena laza. Cinjenica je da nista nema besplatno - sve neko placa. A kada poltiicari dele sociojalnu pravdu oni uzimaju novac od jednih da bi ga "pravedno" raspodelili. I to funkcionise sve dok postoje ljudi sa novcem. Medjutim kada njih opljackas... onda krene da se rusi ta "socijalna pravda" Primer ti je komunizam.. nacionalizovana imovina, uzeli su ljudima, zemlje, kuce, krenuli da dele da grade stanove.. i sta je bilo? Propadose sve komunisticke zemlje. Dakle socijalna pravda je jedna sarena laza, koja dobro zvuci. Marketing cist.. Socijalna pravda ne postoji.. postoji samo to da drzava uzme moje i tvoje pare, i da krene da ih rasporedjuje navodno siromasnima, ali to sve uglavnom zavrsi u rukama poltiicara. Hitler, nije nista slagao. On je upravo delio socijalnu pravdu. Otimao je jevrejima kapital, i svima ostlaima... i te pare ulagao u nemacku privredu kako se njemu cefnulo. To je naravno - privremeno sjajno resenje. Da hitler nikada nije poceo rat. on bi doveo nemacku opet na rub propasti... kao sto je komunizam propao. Ок ако је теко, мени је сам појам звучао као правда за све социјалне слојеве, т.ј. пошто од када је света немају иста права сви слојеви друштва. Додуше на папиру их имају али у пракси је другачије. Све у свему мамац за сиротињу. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука