pokajnik83 Написано Април 2, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2010 ТРЕНЕР који може да направи најбољи резултат рукометне репрезентације Србије је Љубомир Обрадовић. Ипак, то није био довољно јак аргумент да буде изабран за селектора, а уместо њега на чело нашег националног тима Управни одбор РСС, са девет гласова за, уз три против и исто толико уздржаних, прогласио је Веселина Вуковића, некадашњег легендарног рукометаша Металопластике и СФРЈ. То је био прилично неочекиван епилог седнице која је због дугих дискусија трајала око два сата, а пре које је управо Обрадовић важио за ако не јединог онда главног кандидата. Чини се да је стручну улогу у избору Вуковића “одиграла” Милена Делић, члан Управног одбора, која је истакла да је главни минус Обрадовића тај што је “кључ” човек. - Рећи ћу оно што многи причају, а не смеју да кажу јавно. Љубин главни проблем је понашање, улази лако у конфликте, дозвољава играчицама да пију и ружно се изражавају. Уосталом, зато није ни изабран својевремено за селектора женске репрезентације - рекла је Делићева. После ових речи, један по један члан Управног одбора је најављивао да ће бити суздржан или да ће гласати против Обрадовића, што је на крају резултирало и избором кандидата о коме се до пре два дана није ни говорило у јавности. На Вуковићу је сада тежак задатак да врати јединство, поправи атмосферу и прође квалификације за СП против Чешке. Уговором је везан до Олимпијских игара у Лондону 2012. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Рукометаши Колубаре победили су данас у Лазаревцу Црвену звезду са 38:27, у раније одложеној утакмици 23. кола Супер лиге Србије. Колубара је у дуелу са директним конкурентом за титулу обезбедила четири бода предности, уочи последња четири кола. Рукометаши Колубаре сада имају 44 бода, а Црвена звезда 40. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 U utorak u Novreškoj i Danskoj počinje rukometno Evropsko prvenstvo za žene koje će trajati do 19. decembra. Titulu prvaka “starog kontinenta“ u Lilehameru, Larviku (Norveška), Alborgu, Arusu i Herningu (Danska) braniće rukometašice Norveške, a glavni konkurenti biće im Rusija, Španija, Francuska, Nemačka i Danska. Rukometašice Srbije igraće u Alborgu u grupi A protiv Španije, Danske i Rumunije. Srbija će prvi meč igrati u utorak od 20.45 protiv domaće selekcije Danske. “Prva utakmica nam je sa Danskom i sada smo samo na nju skoncentrisani. Igrali smo u Norveškoj sa njima i mislim da rezultat, koji je bio tamo, nije realan. Očekujem da ono što smo radili, na treninzima i na poslednjoj u takmici u Beogradu, prenesemo na ove u Danskoj i tada nas iskreno, vidim u drugom krugu”, istakla je Marina Dmitrović, bek Srbije. Grupe na EP: A grupa (Alborg): Španija, Danska, Romunija, Srbija B grupa (Arus): Crna Gora, Hrvatska, Rusija, Island C grupa (Larvik): Njemačka, Ukrajina, Švedska, Holandija D grupa (Lilehamer): Norveška, Franuska, Mađarska, Slovenija rveška je trostruki uzastopni šampion Evrope, a ukupno je četiri puta trijumfovala na osam šampionata. Norveška je rekorder i po broju medalja sa sedam odličja, Danska je pet puta bila na postolju (tri zlata), a po tri medalje imaju Mađarska i Rusija koja je jedina bez zlata. Na prethodnom EP u Makedoniji 2008, Španije je osvojila srebro, a Rusija bronzu, dok je Srbija bila tek 13. od ukupno 16 učesnika. Ovo je prvo Evropsko prvenstvo koje odranizuju dve zemlje. http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&dd=06&nav_id=477393 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Где си брате Симке? Изгледа да волиш рукомет (можда си бивши играч 89898989898989) а сходно томе се вероватно боље разумеш од мене. Какве су нам, реално, шансе? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 pozz brate pajko volim sve sportove, male su nam sanse za medalju, ali dobro je da nas ima na prvenstvu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Претпоставио сам. Али мислим да је успех бити и у првих 10 на свету. Ми смо ипак мала земља. Не видимо се на карти света мајкл БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 17, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2010 Окончана друга фаза ЕП за рукометашице 16. 12. 2010. Утакмицама у Групи 1 у четвртак је завршено такмичење по групама на Европском првенству за рукометашице у Данској и Норвешкој. За изненађење су се побринуле Црногорке које су савладале Данску са 30:29, али им то није било довољно да претекну Румунију на другој позицији па су остале без учешћа у полуфиналу. Од раније је било познато да ће у полуфиналу играти домаћини Данска и Норвешка, као и Румунија и Шведска. У мечу за пето место Црна Гора ће се састати са Француском а сви сусрети су на програму у суботу. Европско првенство за рукометашице Група 1, 3. коло: Румунија - Русија 20:35 Шпанија - Хрватска 22:23 Данска - Црна Гора 29:30 Табела: 1. Данска 5 4 0 1 133:110 +23 8 бодова 2. Румунија 5 3 0 2 126:129 -3 6 3. Црна Гора 5 3 0 2 125:123 +2 6 4. Русија 5 2 0 3 129:124 +5 4 5. Хрватска 5 2 0 3 117:142 -25 4 6. Шпанија 5 1 0 4 117:119 -2 2 Табела групе 2: 1. Шведска 5 4 0 1 127:103 +24 8 бодова 2. Норвешка 5 4 0 1 153:91 +62 8 3. Француска 5 3 0 2 116:115 +1 6 4. Холандија 5 2 0 3 104:115 -11 4 5. Мађарска 5 2 0 3 98:128 -30 4 6. Украјина 5 0 0 5 101:147 -46 0 http://sport.blic.rs/Ostali-Sportovi/Rukomet/189788/Okoncana-druga-faza-EP-za-rukometasice БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Никчевић: Србија има јак тим 21. децембар 2010. Екипа је одлична и имамо довољно времена да уклопимо све коцкице - сматра заменик капитена рукометне репрезентације Србије, која се у Ечкој припрема за СП Иван Никчевић ОПЕРАЦИЈА Шведска креће из Ечке. Некомплетна рукометна репрезентација Србије надомак Зрењанина кује планове за Светско првенство, које је на програму од 13. до 31. јануара у Скандинавији. Селектору Веселину Вуковићу полако се јављају пулени са ширег списка од 27 играча, а у средуће допутовати и малерозни, досадашњи капитен Младен Бојиновић. Наш наискуснији играч (102 наступа за државни тим) повредио је лигаменте и не зна се да ли ће моћи да помогне друговима у изазовима који следе. - Само да се листа повређених ту и заврши - рекао је на првом окупљању Иван Никчевић, заменик капитена. http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:312282-Nikcevic-Srbija-ima-jak-tim БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 19, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2011 danas utakmica Srbija-hrvatska Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Још три дана до почетка Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 12, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2012 Званична Фејсбук страница / Official Facebook page http://www.facebook.com/EURO2012Serbia Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 15, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2012 Данас Србија игра свој први меч на првенству са Пољском од 18ч у хали пионир. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2012 Данас Србија игра свој први меч на првенству са Пољском од 18ч у хали пионир. помози Боже... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 15, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2012 Ja sutra radim neku utakmicu a ne znam ni ko igra .Radio sam Srbiju Rumuniju i baš je bilo super,bio sam skroz kod linije terena ,to jest prvi do terena a nisam odgledao sekunda utakmice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 15, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2012 Ja sutra radim neku utakmicu a ne znam ni ko igra .Radio sam Srbiju Rumuniju i baš je bilo super,bio sam skroz kod linije terena ,to jest prvi do terena a nisam odgledao sekunda utakmice Преносиш? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука