Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Питао бих да нам дефинитивно разјасни: јесмо ли ми Руси или су Руси Срби. 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 не враћај се... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Јел он стварно Хрват ко што народ прича, чекај немам ништа против,само био четнички војвода, а наводно Хрват, добро било је у тим редовима и других нација, осим Срба, али све му ипак праштам, јер је Хашки сужањ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Свако ко је ратовао и преживео оволики пораз српства - издајица је. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ????? ?? ?? ??????? ? ???????? ??????? ????? ??????? - ???????? ??.?????, ???? ?????, ?? ???? ????... ??? ?? ??????? ??? ???? ?? ???????? ?? ?? ????????? ????? ????? ??? ????? ? ???? ?????????? ??????? ?? ??????, ?? ???? ??? ?? ?? ????????... Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Они који су почели рат требали су и да га заврше. Можда не можеш разумети, и то разумем. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ??? ???? ?? ?????? ??? ??????? ?? ? ?? ?? ??????. ????? ?? ????? ????????, ? ?? ???????.? ??? ???? ??? ?? ??? ?????????? ?? ????? ???? ???????????, ??? ?? ?? ?? ????? ??? - ????. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ja bi mu poručio:"Vojo,Vendi je počela da peva po vašarima 0442_feel ". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 др Војиславу Шешељу би поручио/ла следеће : Ђе си? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ja bi mu poru?io:"Vojo,Vendi je po?ela da peva po vašarima 0110_hahaha ". confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ja cekam kad budem imao neki sudski spor, da ga trazim da me zastupa na sudu. ako nemoze da dodje, moze preko interneta (skyp-a) da me zastupa. platio bi mu od TV prenosa i reklama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ??? ?? ??????? ????? ?? ??? ????? ?????, ????? ????? ????? ??????,???? ??? ???????? ???????, ? ??????? ?????, ????? ???? ?? ? ??? ???????? ? ?????? ??????, ???? ????, ??? ??? ?? ???? ???????, ??? ?? ????? ?????. ???? ????? ?? ?????? ???????. ? ????? ?? ???????? ???????? ? ????????????? ???????. ???? ???? ??. ????????: "???? ??? ?? ????? ?????? ???????,???? ???? ???? ???? ?? ????,?? ??????". "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Bog se javi. ...braćo i sestre, opet smo zaboravili na ljubav. Svi mi koji nismo poštovaoci lika i dela brata (u Hristu) Vojislava treba da se setimo da se molimo za utamničene, a ne 'vako... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 20, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2010 Poruka ratnom huškaču Šešelju : Legaj tamo u zatvor - za primer ! Da niko vise ne krene tvojim putem (u buducnosti) Lepo bese , a? E, pa, ne moze da se radi tako ... zato - LEGAJ tamo u taj zatvor ... i ćuti ! p.s. uzivaj dok si jos na televiziji - kad prodje i to , sta ces , jadan ?... ko ce tad da te slusa ? i stranka ti odeee .. . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука