Jump to content

др Војиславу Шешељу би поручио/ла следеће :

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Значи сад више ниси ни патриота?

Вреди ли с тобом уопште разговарати, на крају ће бити како ниси ни улични музичар,него ненад Чанак главом и подваљком.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

????? ??? ???? ???? ?? ?????????

????? ?? ? ????? ?????? ???????????, ?? ????? ?? ???? ???? ???? ?? ?????? ???????,???? ????? ????? ?????? ? ?????????.

ma, samo mi ti pronadji te moje izjave ...

i , onda se šali na moj ra?un  kol'ko 'o?eš ...

pozdrav ...  nemam više vremena za prepucavanje ... mislim trenutno ... (ina?e volim to ... 0205_whistling)

p.s. samo još ovo : ništa ... u stvari nemam snage više ...

(hteo sam nešto , al' ?eš jedva ?ekati da skreneš temu ... tako da ...  bolje da ti ne asistiram ...)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

???????? ??? ? ??? ????? ???? ???? ???????????, ?????? ?? ??????? ????? ?? ?? ??? ????? ?????.

????? ?? ??????? ?? ???? ????????????, ? ???? ?? "????????" ????????????, ????? ??? ???? ???? ??????? ????? , ??? ?? ???? ???? ? ?? ?? ???????? ??????? ?? ?????, ???? ??????? ?????? ?? ???????? ???????, ??????? ?? ? ????? ????? ? ???? ???? ??????????? ???? ??? ?? ?? ???? ???????.

0205_whistling

????? ???? ????,???? ??? ??? ?? ?? ????? ? ????? ????? ?? ?? ??????????.?? ???? ?? ?? ?? ?? ??????,??? ???? ??? ???? ????.????? ????????? ?????? ????????,????? ??? ? ??? ???? ?? ????????? ?? ?????????? ?????? ??????,??? ???? ?? ?????? ??? ? ?? ?? ?? ???? ??????? ?????? ? ???,????????? ?? ??? ???? ????? ?? ??????? ??? "????? ?? ?? ?????,? ?????? ?? ? ?????? ????",????? ???? ?? ???????? ?? ?? ????? ?????? ?????????????? ? ???.????? ?? ???? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????????? ? ?? ?? ?? ?.??????? ?????? ?? ????? ???.

@Uli?ni Muzi?ar-?? ?? ????????

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

???????? ??? ? ??? ????? ???? ???? ???????????, ?????? ?? ??????? ????? ?? ?? ??? ????? ?????.

????? ?? ??????? ?? ???? ????????????, ? ???? ?? "????????" ????????????, ????? ??? ???? ???? ??????? ????? , ??? ?? ???? ???? ? ?? ?? ???????? ??????? ?? ?????, ???? ??????? ?????? ?? ???????? ???????, ??????? ?? ? ????? ????? ? ???? ???? ??????????? ???? ??? ?? ?? ???? ???????.

0110_hahaha

????? ???? ????,???? ??? ??? ?? ?? ????? ? ????? ????? ?? ?? ??????????.?? ???? ?? ?? ?? ?? ??????,??? ???? ??? ???? ????.????? ????????? ?????? ????????,????? ??? ? ??? ???? ?? ????????? ?? ?????????? ?????? ??????,??? ???? ?? ?????? ??? ? ?? ?? ?? ???? ??????? ?????? ? ???,????????? ?? ??? ???? ????? ?? ??????? ??? "????? ?? ?? ?????,? ?????? ?? ? ?????? ????",????? ???? ?? ???????? ?? ?? ????? ?????? ?????????????? ? ???.????? ?? ???? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????????? ? ?? ?? ?? ?.??????? ?????? ?? ????? ???.

@Uli?ni Muzi?ar-?? ?? ????????

ne verujem ... nisam vernik ...

mog'o si i na pp da me pitaš ...

.

.

Подели на овим сајтовима

Ево сведок признаје како му је тужилаштво обећало трећу земљу,вероватно Америку,само да лажно сведочи против Шешеља.Ово је било пре неки дан.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Постоје људи који се никад не сложе, ничије не прихвате и, по правилу,

увек контрирају. Што је најинтересантније, уживају да противурече.

Поготову на верским темама добију надљудску вољу за "празнорасправљањем".

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

??????? ???? ???? ?? ????? ?? ?????, ?????? ?? ???????? ?, ?? ???????,

???? ??????????. ??? ?? ?????????????????, ??????? ?? ???????????.

???????? ?? ??????? ?????? ?????? ????????? ???? ?? "??????????????????".

???? ?? ?? ?? ???? ???????  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Не. Мислио сам на комунисте, атеисте и остале другове.

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

??????? ???? ???? ?? ????? ?? ?????, ?????? ?? ???????? ?, ?? ???????,

???? ??????????. ??? ?? ?????????????????, ??????? ?? ???????????.

???????? ?? ??????? ?????? ?????? ????????? ???? ?? "??????????????????".

?????? ??? ?? ?????????, ??????? ? ?????? ???????.

postoje ljudi koji imaju predrasude ...

kojima se ne svidja kada neko brani svoje mišljenje , ako ne dele isto ...

pogoovu na verskim temama ... poželjno je jednoumlje ...

... mislio sam na one koji ?e se prepoznati ...

.

.

Подели на овим сајтовима

Ко је шупаљ - он сам звечи. - народна пословица

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Доктору Војиславу Шешељу бих поручио један вињак, кафу и киселу воду а и за мене исто и онда бих га питао јел види како двојица седе а испред њих шест чаша  klapklap

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Данас опет на вестима било о кривичној тужби против Пелевића СРС-а. Мислим да они стварно не знају шта ће са собом,и ова шачица бирача што им је остала,била је у стилу "Аркан српски јунак",један аутогол који ће од њих стварно направити политичке аутсајдере. Цензус полако постаје мисаона именица...

Најгадније од свега је то што такве ствари наређује директ преко телефонске линије Црвени војвода. Нико не спори његов докторат,његову суперинтелигенцију и његову лавовску борбу у Хагу,али он заиста својим поступцима доказује да је морално ништавило од човека.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

????? ???? ?? ??????? ???? ? ????????? ????? ?????? ???????? ???-?. ?????? ?? ??? ??????? ?? ????? ??? ?? ?? ?????,? ??? ?????? ?????? ??? ?? ?? ??????,???? ?? ? ????? "????? ?????? ?????",????? ??????? ???? ?? ?? ??? ??????? ????????? ????????? ??????????. ?????? ?????? ??????? ??????? ???????...

?????????? ?? ????? ?? ?? ??? ????? ?????? ???????? ?????? ????? ?????????? ?????? ?????? ???????. ???? ?? ????? ????? ????????,?????? ?????????????????? ? ?????? ???????? ????? ? ????,??? ?? ?????? ?????? ?????????? ???????? ?? ?? ??????? ????????? ?? ??????.

????? ?? ? ???????????. ? ???? ??????? ??? ????? ????????? ???? ?? ?? ?? ? "????????" ? ????

?? ?? ??????? ?????? ????????? ?? ??????...

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...