Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?????? , ???? ?? ????? ????????? ?????? ?? ?? ??? ????????? , ??? ?? ??? ???? ????? ?? ??? ??? ?? ????? ? ?????? ??? ?? ?? ??????ispravljeno ...a, nije ni bilo teško ... ti pišeš ?irilicom ... ? ?? , ????????? ???, ?? ?? ??? ????? ?? ????????. nije lepo ovo što si napisao ... da ti obrazložim ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?????? , ???? ?? ????? ????????? ?????? ?? ?? ??? ????????? , ??? ?? ??? ???? ????? ?? ??? ??? ?? ????? ? ?????? ??? ?? ?? ??????ispravljeno ...a, nije ni bilo teško ... ti pišeš ?irilicom ... ? ?? , ????????? ???, ?? ?? ??? ????? ?? ????????. nije lepo ovo što si napisao ... da ti obrazložim ? ??? ???? ????, ?? ??? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ????????, ?? ?????????? ?????? ??????,??????????? ??? ??????????, ??? ???? ?????? ?? ?????? ?????? ?????..... ????? ?? ? ???????, ?????? ?? ???? ??? ?? ?? ??? "??????" ..... ???????, ????? ????? ??? ?? ???????? ??? ???????.....??? ??? ??????? "?????" ??? ??????.... ? ???? ? ?????? ??????? ????????, ??????? ?? ?? ???? ???? ????? ....???? ?? ?? ?????? ? (???)?????? ???????? ??????? ?? ???????? ? ???????? ????????... 1. izvinjavam se što sam napisao da je ludak ...u stvari , on je hiper- inteligentan ... samo je radio takve stvari sa kojima lepo ide taj "nadimak" 2. šta me briga što je u zatvoru ... pa, barem je to ODUVEK bio jezik kojim se ON služio ... i nije nikoga štedeo ... i što bih sada ja štedeo njega (zato što je u apsu) ... na jednom forumu , na internetu .... jaka stvar ! 3. a , ceniš li naslov njegovog doktorata ? 0110_hahaha komunjarski doktor ... 0110_hahaha . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 pa, jes' ... ja sam glup da oni izigravaju svetske politi?are (u maleckoj državi) a mene da isfoliraju da se ubijam sa drugim , takodje izmanipulisanim ljudima .... 0110_hahaha ?? ?? ?????? ?? ?? ? ??? ??????? ? ????? ??? ?? ???????? ?? ????????? , ???? ?????????????? ????, ??? ?????? ?? ?? ??? ?????????? ???? ?? ?????? ????? ?? ??????? ???????? ? ??? ???? ?? ??? ????? ???? ?????????????? ????, ??? ?????? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ???? ?????? ????? ????? ????????? 50-60 ?????? ?? ?????? ??????? ?????? ?????????????? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?????? , ???? ?? ????? ????????? ?????? ?? ?? ??? ????????? , ??? ?? ??? ???? ????? ?? ??? ??? ?? ????? ? ?????? ??? ?? ?? ??????ispravljeno ...a, nije ni bilo teško ... ti pišeš ?irilicom ... ? ?? , ????????? ???, ?? ?? ??? ????? ?? ????????. nije lepo ovo što si napisao ... da ti obrazložim ? ??? ???? ????, ?? ??? ?? ?????. a-ha ... praviš se naivan ... ok ... onda , ajde otvoreno ... ZAŠTO SI NAPISAO DA SE GADIM NA ?IRILICU ? i , još na takav na?in ... kao , da sam ja to nekada rekao , a ti se , kao , prisetio ... jedva ?ekam odgovor !!! (ozbiljan , bez bežanja u šalu) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 pa, jes' ... ja sam glup da oni izigravaju svetske politi?are (u maleckoj državi) a mene da isfoliraju da se ubijam sa drugim , takodje izmanipulisanim ljudima .... 0110_hahaha ?? ?? ?????? ?? ?? ? ??? ??????? ? ????? ??? ?? ???????? ?? ????????? , ???? ?????????????? ????, ??? ?????? ?? ?? ??? ?????????? ???? ?? ?????? ????? ?? ??????? ???????? ? ??? ???? ?? ??? ????? ???? ?????????????? ????, ??? ?????? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ???? ?????? ????? ????? ????????? 50-60 ?????? ?? ?????? ??????? ?????? ?????????????? ????? mislim da su oni koji su ih ubijali ... da su izmanipulisani ! pa nije to samo kod Srba ... nisi valjda tako ukapirao ... narod je , generalno , lako izmanipulisati ... a , politi?ari znaju znanje .... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 pa, jes' ... ja sam glup da oni izigravaju svetske politi?are (u maleckoj državi) a mene da isfoliraju da se ubijam sa drugim , takodje izmanipulisanim ljudima .... 0110_hahaha ?? ?? ?????? ?? ?? ? ??? ??????? ? ????? ??? ?? ???????? ?? ????????? , ???? ?????????????? ????, ??? ?????? ?? ?? ??? ?????????? ???? ?? ?????? ????? ?? ??????? ???????? ? ??? ???? ?? ??? ????? ???? ?????????????? ????, ??? ?????? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ???? ?????? ????? ????? ????????? 50-60 ?????? ?? ?????? ??????? ?????? ?????????????? ????? mislim da su oni koji su ih ubijali ... da su izmanipulisani ! pa nije to samo kod Srba ... nisi valjda tako ukapirao ... narod je , generalno , lako izmanipulisati ... a , politi?ari znaju znanje .... ?????? ?? ?? ?? ?? ?????? ???????????? ? ?? ?? ???? ?????????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 pa, jes' ... ja sam glup da oni izigravaju svetske politi?are (u maleckoj državi) a mene da isfoliraju da se ubijam sa drugim , takodje izmanipulisanim ljudima .... 0110_hahaha ?? ?? ?????? ?? ?? ? ??? ??????? ? ????? ??? ?? ???????? ?? ????????? , ???? ?????????????? ????, ??? ?????? ?? ?? ??? ?????????? ???? ?? ?????? ????? ?? ??????? ???????? ? ??? ???? ?? ??? ????? ???? ?????????????? ????, ??? ?????? ?? ?? ??? ???? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ???? ?????? ????? ????? ????????? 50-60 ?????? ?? ?????? ??????? ?????? ?????????????? ????? mislim da su oni koji su ih ubijali ... da su izmanipulisani ! pa nije to samo kod Srba ... nisi valjda tako ukapirao ... narod je , generalno , lako izmanipulisati ... a , politi?ari znaju znanje .... ?????? ?? ?? ?? ?? ?????? ???????????? ? ?? ?? ???? ?????????????? hehe ... ja ti odgovaram a , ti ... stalno nova pitanja ... heheh ... da li sam izmanipulisan ? pa , sigurno je da nisam mogao da ostanem ceo ... tokom devedesetih samo , pošto sam neverni toma .... uvek ... (eto , vidiš da nije slu?ajno što nisam vernik ...) ra?unam da ih ima koji su i gore prošli ... nego , koja ovo beše tema ? o meni ? ... malo se udaljavamo od "genijalca" šešelja a , kada je ve? tako ... aj mi odgovori ono što sam te pitao ... ... ?irilica ... se?aš se ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?????? , ???? ?? ????? ????????? ?????? ?? ?? ??? ????????? , ??? ?? ??? ???? ????? ?? ??? ??? ?? ????? ? ?????? ??? ?? ?? ??????ispravljeno ...a, nije ni bilo teško ... ti pišeš ?irilicom ... ? ?? , ????????? ???, ?? ?? ??? ????? ?? ????????. nije lepo ovo što si napisao ... da ti obrazložim ? ??? ???? ????, ?? ??? ?? ?????. a-ha ... praviš se naivan ... ok ... onda , ajde otvoreno ... ZAŠTO SI NAPISAO DA SE GADIM NA ?IRILICU ? i , još na takav na?in ... kao , da sam ja to nekada rekao , a ti se , kao , prisetio ... jedva ?ekam odgovor !!! (ozbiljan , bez bežanja u šalu) ?? ??? ???? ??? ???? ????? ?? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ?????? , ???? ?? ????? ????????? ?????? ?? ?? ??? ????????? , ??? ?? ??? ???? ????? ?? ??? ??? ?? ????? ? ?????? ??? ?? ?? ??????ispravljeno ...a, nije ni bilo teško ... ti pišeš ?irilicom ... ? ?? , ????????? ???, ?? ?? ??? ????? ?? ????????. nije lepo ovo što si napisao ... da ti obrazložim ? ??? ???? ????, ?? ??? ?? ?????. a-ha ... praviš se naivan ... ok ... onda , ajde otvoreno ... ZAŠTO SI NAPISAO DA SE GADIM NA ?IRILICU ? i , još na takav na?in ... kao , da sam ja to nekada rekao , a ti se , kao , prisetio ... jedva ?ekam odgovor !!! (ozbiljan , bez bežanja u šalu) ?? ??? ???? ??? ???? ????? ?? ??????? aj, sada kaži da sam negde to napisao , al ne možeš da se setiš gde ... i .. ko sad da traži ... p.s. nije strašno priznati brzopletost ... probaj ... i , drugi put pazi ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 hehe ... ja ti odgovaram a , ti ... stalno nova pitanja ... heheh ... da li sam izmanipulisan ? pa , sigurno je da nisam mogao da ostanem ceo ... tokom devedesetih samo , pošto sam neverni toma .... uvek ... (eto , vidiš da nije slu?ajno što nisam vernik ...) ra?unam da ih ima koji su i gore prošli ... nego , koja ovo beše tema ? o meni ? ... malo se udaljavamo od "genijalca" šešelja , a , kada je ve? tako ... aj mi odgovori ono što sam te pitao ... ... ?irilica ... se?aš se ? ?? ???? ?? ?????????, ??? ???? ???????, ???? ? ????? ???? ???? ???, ??? ??? ??? ?????????? ??? ?????? ????? , ??? ?? ?????? ???? ?? ?? ????????, ????? ???? ??? ???? ?? ?????. ????? , ?????? ?? ?? ?????? ???????? ?? ????????? ? ????? ????? ???????????? ???? ??? ?? ???? "??????? ????" ? ???? ??????, ?????, ???????? ?? ??? ?????? , ???, ??? ??????? ?? ?????? ???? ??????????????, ??? ??? ?? ??????? ??? ????, ????? ??? ???? ? ??????? ?? ???????????? ???? ??????, ?????? ? ????? ?????. ??????? ?????? ?? ?? ????? ?????????? ??????????? ??????? ? ?????? ???? ??????????( ? ?????????) ? ????????? , ??????? ?????? ? ?????? ???????? ???? , ?? ??? ?? ??????? ??????? ?????? ?? ?????? ??????????????, ? ?? ??? ?? ?????? , ?????? ????. ???????? ??? ? ??? ????? ???? ???? ???????????, ?????? ?? ??????? ????? ?? ?? ??? ????? ?????. ????? ?? ??????? ?? ???? ????????????, ? ???? ?? "????????" ????????????, ????? ??? ???? ???? ??????? ????? , ??? ?? ???? ???? ? ?? ?? ???????? ??????? ?? ?????, ???? ??????? ?????? ?? ???????? ???????, ??????? ?? ? ????? ????? ? ???? ???? ??????????? ???? ??? ?? ?? ???? ???????. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 aj, sada kaži da sam negde to napisao , al ne možeš da se setiš gde ... i .. ko sad da traži ... p.s. nije strašno priznati brzopletost ... probaj ... i , drugi put pazi ... ?????? ? ????? ???? ?? ????? ?? ????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 ŽELJKO : Да мало се удаљавамо, али није старшно, тема и онако није неки хит, али већ кад критикујеш тог хашког сужња , ајд да видимо које су ти поставке, значи ипак има везе са темом. Dobro ... posle bi mogli i tebe , koji ne kritikuješ tog haškog sužnja ... da analiziramo Дакле , мислиш да си екстра заштићен од политичке и сваке друге манипулације зато што си неки "неверни Тома" ? ne mislim ... hteo sam da kažem da ne verujem licima sa TV ekrana ... tek tako ... i inače u životu ... i siguran sam da mi to pomaže u životu !!! Која логика, браво, закључак се сам намеће , јел, сви верници су склони бити изманипулисани, али ето ви атеисти јок море, јербо вас држи у заштити од манипулације ваша невера, скепса и здрав разум. ne , ne ... to sam samo pomenuo onako ... jednom sam i medi (brutalnom) rekao kako volim da čuvam podatke DUPLO ... T.J. NA DVA MESTA ... i tada sam pomenuo kako se , eto ponavlja to moje nepoverenje ... Међутим управо то са којом површношћу процењујете вернике и управо ваши стереотипи( и предрасуд) о верницима , највише говоре у прилог обрнутој тези , да сте ви атеисти највише склони да будете изманипулисани, и то вам се дешава , овијех дана.... tako da si ovo za džabe pisao ... Уосталом зар и сам Шешељ није неки полуатеиста, мислим не разумем зашто ти он као такав смета. Пошто си изјавио да јеси националиста, а Шеки је "доказани" националиста, приде сам шеки нити поштује Цркву , чак је било речи и да се формално искључи из Цркве, због његових напада на поједине владике, заправо ти и Шешељ имате и више тога заједничког него што си ти тога свестан. 0205_whistling i ovo si se za džabe mučio ....jedino ... opet mi podmećeš? Kada , t.j. gde , sam izjavio da sam nacionalista???? na kraju ću početi da insistiram da mi pronalaziš te moje izjave !!! aj , još ovaj put .... al' pazi ... nemoj više .... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 aj, sada kaži da sam negde to napisao , al ne možeš da se setiš gde ... i .. ko sad da traži ... p.s. nije strašno priznati brzopletost ... probaj ... i , drugi put pazi ... ?????? ? ????? ???? ?? ????? ?? ????????? izvini , a zašto bi trebalo da pišem na ?irilici ?p.s. nisi se setio gde sam izjavio da se gadim ?irilice , a? ... znao sam ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 8, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2010 aj, sada kaži da sam negde to napisao , al ne možeš da se setiš gde ... i .. ko sad da traži ... p.s. nije strašno priznati brzopletost ... probaj ... i , drugi put pazi ... ?????? ? ????? ???? ?? ????? ?? ????????? izvini , a zašto bi trebalo da pišem na ?irilici ?p.s. nisi se setio gde sam izjavio da se gadim ?irilice , a? ... znao sam ... ????? ??? ???????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука