Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Svako ko traži veru je u mom srcu najmanji i nadam se da ako bude iskrena na tom putu može naći i onu Istinitu jedinu pravu veru u Živog Boga i naš svakodnevni odnos sa Njim. Najmanji će se nazvati najvećim u Carstvu Boga Živoga. Ima moju podršku kao i pola bosne i ceo sandžak itd itd .... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Ето шта алкохол чини... Volim_Sina_Bozjeg and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Па сви муслимани са балкана су махом Срби који су прешли на мухамеданску веру... Немам појма чему толико узбуђење.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Brat moj nema uzbudjenja samo razgovaramo kako danas gledamo na to da se neko slobodnom voljom prepusti muslimanskoj veri i učenju. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 i ova je prešla pa sad kuka i traži pomoć,gde joj je sad muž musliman ostavio je sa dvoje dece te žene prelaze majom iz ateizma udaju se ovim naprave nekoliko dece i ostave ih ovakvih priča koliko hoćeš po Bosni...ja razumem donekle da su one otkrile neke videke u Islamu i da su prešle radi samo verovanja i učenja islama ali to nije slučaj nekad Vesna iz Kraljeva dana Hatidža iz Sarajave sada u Novom Pazaru http://www.youtube.com/watch?v=4E25iFjW3_U&feature=share par postova sa njihovih foruma o njoj http://www.dini-islam.net/t997-pomozimo-sestru-vesnu-hatidzu nekad Vesna danas Hatidža http://www.dini-islam.net/t996-nekad-vesna-sada-hatidza#1008 Nekad živela u Bosni,Crnoj Gori danas je u Srbiji od muža ni traga ni glasa verovatno se i udavala više puta.... Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 A шта ће , наслеђе комунизма . Она , истини за вољу никад није ни била Хришћанка да би се уопште могло говорити о промени вере . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 да слажем се али је Српкиња,управо то и рекох да прелазе због мушкараца махом из атеизма. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 али овај човек је променио веру за новац Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 али овај човек је променио веру за новац Мало ми је неозбиљан поздравни говор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Ova žena u početku nije bila ni pravoslavac a ni musliman. Tragajući za Bogom koga od svoje pravolsavne porodice nije dobijala, njena baka- nana je po meni imala tu presudnu ulogu u odabiru njene vere. Kako je neko već rekao slobodom izbora nam je dato da odlučujemo. Bog ima planove za svakog. Ova priča još uvek nema kraj, možda će jednog dana napisati knjigu kako je bila u zabludi i kako će istinsko smirenje i istinsku spoznaju naći baš u Hristu, kojoj je toliko bio zabranjivan i nedostupan i koji je usmeravao ceo njen život kako bi se pronašla i na kraju smirila. ИгорМ, Милан Ракић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Српкиња прешла у Првославље 15.04.2025 Агенције. У Цркви виђене две младе Српкиње са троје деце. Министар за Европске интеграције Вулин је дао изјаву којом изражава забринутост због одступања од европских смерница. "Преговори тек што су отворили поглавље о дефиницији породице где у ЕУ смерницама јасно стоји да је брак заједница мушкарца и мушкарца те жене и жене,, а неки назадни десни клерофашистички елементи у Србији желе да нам опет уведу визе." Istochnik је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2013 Мало ми је неозбиљан поздравни говор јесте али је вест тачна. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Мало ми је неозбиљан поздравни говор IgoreM, nije mu to nikakav POzdravni govor već ODzdravni govor. Jaj, mladenca, kakav zahtjev za raskid radnog odnosa sa kurskom eparhijom tom njegovom arhiepiskopu kurskom +Germanu posla, dobro da ga arhiepiskopa kurskog niije šta strefilo pri tom, kap, infarkt ili šta kad otvori to njegovo pisamce? Ja mislim da je za njim poslao odmah nekakve da vide da se nije scvokl i da ga odvedu do nekakavoh Kurskog Laze Lazarevića. I ti arcipastiri i arhijereji svašta dožive. Mladenec Sohin se možda vratio svojim korijenima, ti Rusi se ionako miješali sa kim su tamo stigli i s azijatima nekakvim muslimanskim pa se to sve preko žena ispokršzavalo i svašta s tim tamo bilo a oni danas nose ruska imena i prezimena iako baš neki veliki Rusi ni nisu. Ko će to sad znat šta je ustvari i kako je to bilo. Zov krvi i predaka može bit jak kako vidimo. OMG! Meni izgleda ko sasvim normalan dagestanac ili kazahstanac što samo govori u prilog tomu o čem ja pišem. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Koliko potomaka tih takvih orientalisch, Araber - dagestanskih i kazašskih hanuma što ih ruski mladenci, soldat carski za žene brali i tim im ruska i slovenska imena dali to sam Bog dragi zna. Pa u Poljskoj ih ima koliko hoćete a da ih u onolikoj Rusiji ne bi bilo. Štaš, orijentalne snajke lijepe bile, mladencima se plaho sviđat mogle. Zato Rus može izgledat kao Rus i kao Dagestanac, što da ne, ahahahaha. Ipak mislim da se najčešće radilo o Čerkeskinjama. Te bi zavrtile glavu svakom mladencu soldatskom. A još k tomu vodka i tanec, pa tu se onda nema o čem dalje šta ni raspravljat i pričat, jasno svakom kako je to sve dopast i završit moglo. cabardinka dance , circassian dance , see playlist FOLK Circassian Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Ko veruje... Osim toga, 9 od 10 žena što pređu u Islam to učine zbog muškarca, naravno sve iz slobodne volje. Pravoslavkinje rade obrnuto, one privode muškarce u Hrišćanstvo. Razlika između naših i njihovih. Moj brat je iz pravoslavne vere prešao u katoličku, žena mu je katolkinja i njoj je prije venčanja bilo bitno da ostane i u braku katolkinja da se venča u katoličkoj crkvi i tamo i krsti dete, on je prihvatio njenu veru iz ljubavi prema njoj i sada su katolici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука