Jump to content

Застрашујуће поруке мржње бискупа, генерала и стожераша

Препоручена порука

Znaci izadje 10 % hrvata na referendum, od toga 95% je 9%  ukupnih glasaca... ma bravo...

Па ето им прилике да докажу да нису фашисти. Ако су заинтересовани. Ти си већ прејудицирао са 630.000 потписа да нису фашисти.

Подели на овим сајтовима

Nisam bio na moru ja, ja sam zvan.. moj ortak je bio u gostima. dakle nije on platio hotel tamo nego ga zvali, ugostili, dali mu besplatan semstaj, kuvali mu besplatno, pio je besplatno itd.

A ti mozes da diskriminitujes svaki argument da to nekako nije slika stvarnosti nego slika vlade.

Imam ja josh pozitivnih primera. Iskreno mislim da vi koji ste iskusli rat, preuvelicavate negativno. Isto kao sto one u puli ne zanima puno cirilica, dok oni u vukovaru polomise ruke oko nje.

a ti na primjeru gostovanja mjeris stanje u hrvatskoj kao sto je to cinio jedn sto je tamo isao na neki poslovni sastanak i sportsko takmicenje

Подели на овим сајтовима

А господину Пуповцу иде плата, иде на 4 годишња одмора и "залаже" се за српску ствар. "Ал волим овај режим плата иде а ја лежим". Какав слабић и црв представља србе у ХР није ни чудо што сваки кер дигне задњу ногу. Не сме да отвори та корумпирана уста.

Подели на овим сајтовима

Немој брате да си шовиниста, неће бити више од 93%

Ma vi ste ljudi totalno nerelni i zaslepljeni mrznjom. 

Vi prosto kao da zlite, volite i prizivate mrznju.

Ja prosto ne verujem, 

a ti na primjeru gostovanja mjeris stanje u hrvatskoj kao sto je to cinio jedn sto je tamo isao na neki poslovni sastanak i sportsko takmicenje

A po cemu je ova mera manje realna od tvoje? Po cemu ti imas pravo na lichnom iskustvu da meris - a ja nemam. 

Па ето им прилике да докажу да нису фашисти. Ако су заинтересовани. Ти си већ прејудицирао са 630.000 потписа да нису фашисти.

jesam i objasnio sam zasto. Jer je to 14 % stanovnistva. A ja mislim da je broj onih koji su za ukidanje manji. Jer pretpostavljam da se u ovu brojku od  630 ukljucili i oni koji su za referendum da bi glasali protiv. A siguran sam da takvih ima.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

А јел за успешан референдум потребно да изађе више од половине укупног броја бирача или није?

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Ma vi ste ljudi totalno nerelni i zaslepljeni mrznjom. 

Vi prosto kao da zlite, volite i prizivate mrznju.

Ja prosto ne verujem, 

A po cemu je ova mera manje realna od tvoje? Po cemu ti imas pravo na lichnom iskustvu da meris - a ja nemam. 

ja sma rođen među njima u njihovom centru,znam kako dišu,znam šta osjećaju,šta mjere,važu,znam im filozofiju,znam kakav život vole,znam šta piju,šta jedu,znam im sve prednosti i mane ti o tome možeš samo da učiš od sličnih meni ili da ideš tamo među njih,ja njih ne mrzim ma ni malo,al cu da se borim protiv nepravde uvijek i ako treba glavu cu izgubiti nije problem,a ti kad se ide kod nekog u goste onda te svi maze i paze i svi su fini,ajde dođi sa masom srba u hrvatsku u neko selo i javi mi ako za mjesec dana budes imo bubrege samo zbog ekavice ima da ti tintaru razvale,da ti ne nabrajam na sta su sve alergicni

Подели на овим сајтовима

А јел на референдум потребно да изађе више од половине укупног броја бирача или није?

Ovi "anti cirilicari" oce da naprave da je dovoljno da referendum izadje 30 % da bi mogli da izglasaju protiv. Eto koliko su sigurni u gradjane i njihovo glasanje. 

Drugim recima mora da izadje 30 % pa pola od toga da glasa protiv da bi dobili "izuzetak" cirilice... 

Tako pricaju po rvatskim televizijama..

ja sma rođen među njima u njihovom centru,znam kako dišu,znam šta osjećaju,šta mjere,važu,znam im filozofiju,znam kakav život vole,znam šta piju,šta jedu,znam im sve prednosti i mane ti o tome možeš samo da učiš od sličnih meni ili da ideš tamo među njih,ja njih ne mrzim ma ni malo,al cu da se borim protiv nepravde uvijek i ako treba glavu cu izgubiti nije problem,a ti kad se ide kod nekog u goste onda te svi maze i paze i svi su fini,ajde dođi sa masom srba u hrvatsku u neko selo i javi mi ako za mjesec dana budes imo bubrege samo zbog ekavice ima da ti tintaru razvale,da ti ne nabrajam na sta su sve alergicni

Brate, ajde ovako realno. Gde god da si rodjen, koliko god da si ziveo tamo nisi se susreo i "upoznao" vise od par iljada ljudi, a ti pricas kako znash filozofiju i razmisljanje? 

Pa ja sam rodjen u krusevcu, ceo zivot sam tu pa ne znam filozofiju krusevljana - a ti si ziveo desetak godina u hrvatskoj i znash filozofiju hrvata.

Ne da preterujes - nego sabijas. 

Подели на овим сајтовима

Хајде бре Kordun признај да ниси у праву и Милосављевић ће да ти опрости што су тебе и твоје отерали са родне груде... 

Подели на овим сајтовима

Ma vi ste ljudi totalno nerelni i zaslepljeni mrznjom.  Vi prosto kao da zlite, volite i prizivate mrznju. Ja prosto ne verujem, 

А ко је покренуо Хрвате да уништавају ћириличне табле по Вуковару? Из чиста мира. Ајде буди реалан мало.

Ми се на њих не би ни освртали да они не дирају наш народ тамо. И добро је док је ћирилица, али неће стати на томе. 

Подели на овим сајтовима

E da, a znate li vi da se i dalje kod njih zdušno sluša Ceca? Nema je na radiju ali ima je na svim drugim mestima :)

A Vukovar je stvarno posebna priča. Tamo se stradalo na sve strane, a još ih i političari huškaju jedni na druge. Ma, ljudi, nije to baš tako jednostavna priča.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

И добро је док је ћирилица, али неће стати на томе. 

Ma kako ne, svaka hrvatska kuca samo ostri nozeve i cisti puske da izvrsi invaziju na Srbiju... 

A Vukovar je stvarno posebna priča. Tamo se stradalo na sve strane, a još ih i političari huškaju jedni na druge. Ma, ljudi, nije to baš tako jednostavna priča.

Ne vredi pricati... uzimaju primere hrvata iz centra zarista, isto kao sto imamo primere srba odatle, kojima je naneta steta i onda iz te stete i bola se rodila mrznja - i sad je to primer stanja u Hrvatskoj..takvo stanje da oni imaju neku bog zna koliko mrznju prema Srbima i SRpskom da samo cekaju da nas istrebe..

stvarno nerealno... 

Подели на овим сајтовима

Ma kako ne, svaka hrvatska kuca samo ostri nozeve i cisti puske da izvrsi invaziju na Srbiju... 

Причам о оној шачици Срба која је о(п)стала у Хрватској.

Елем, Вуковар је посебна прича. Далмација је посебна прича, Херцеговина је посебна прича. Мало превише посебних прича.

Подели на овим сајтовима

E da, a znate li vi da se i dalje kod njih zdušno sluša Ceca? Nema je na radiju ali ima je na svim drugim mestima :)

Зато што у великом броју имају српске коријене...крв није вода... Како су мени неки другари Хрвати рекли на једној прослави:"Ништа без ћирилице".

Подели на овим сајтовима

vukavar je  jedna katastrofa,jako su stradali i hrvati i srbi,sva je sreca pa su slavonci malo mirniji ljudi,dosta sam vremena provodio u vukovaru pa znam stanje,vukovar je jos odlican primjer tolerancije...

sok su srbi jeli pečene muslimane oko sarajeva kako je izvještavao CNN musklimani su u rovovima slušali cecu ,dok je dino merlin ceci pisao onu pjesmu kukavica ,to je kultura a ona je jača od svega i mi u krajini smo svi voljeli da pjevusimo onu thompsonovu čavoglave samo smo izmjenili rječi da ne pljujemo sami po sebi,ali uređivanje radija,televizije sirom hrvatske je sasvim dobar pokazatelj,ne vodi politika radio stanice ,vec narod koji je strucan za te stvari

Подели на овим сајтовима

Ево шта каже закон:

Državni referendum mogu raspisati Hrvatski sabor i predsjednik Republike Hrvatske.

Hrvatski sabor može raspisati referendum o prijedlogu za promjenu Ustava Republike Hrvatske, o prijedlogu zakona ili o drugom pitanju iz svog djelokruga. Hrvatski sabor će raspisati referendum ako to zatraži 10 posto od ukupnog broja birača u Republici Hrvatskoj.

Da bi referendum bio pravovaljan potrebno je da mu pristupi većina od ukupnog broja birača upisanih u popis birača Republike Hrvatske, odnosno jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave  u kojoj je raspisan referendum. Odluka je donesena ako se za nju izjasnila većina birača koji su pristupili referendumu. Odluka donesena na referendumu je obvezatna, što znači obvezu za tijela vlasti da je provedu.

http://www.izbori.hr/izbori/dip.nsf/wpds/EB7AC29F0E17EBC1C125754D003A3749?Open&1

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...